Razvoj novega zvoka

Lepo sliko mora spremljati vrhunski zvok. Sonyjevi televizorji temeljijo na uporabi edinstvenih in naprednih zvočnih tehnologij, ki vas postavijo v središče dogajanja in zagotavljajo povsem novo doživetje.

Popolnoma nov večdimenzionalni zvok

Acoustic Surface Audio+™ zagotovi, da zvok prihaja neposredno z zaslona, saj trije sprožilniki za TV-jem z vibriranjem ustvarijo akustiko, ki se premika hkrati s sliko. Stranska globokotonca pa ustvarjata mogočne nizke tone in prostorski učinek, saj zvok potuje od ene do druge strani sobe.

Pretvorite A9F v osrednji zvočnik

Zvok iz osrednjega zvočnika

Način osrednjega televizijskega zvočnika

Priključite ojačevalnik na izhodni priključek za AF9, da ga pretvorite v visokokakovostni osrednji zvočnik. Acoustic Surface Audio+™ zagotovi, da slišite vsako besedo in ton v filmih ter na koncertih neposredno na zaslonu.

Zaslon za zvok 

Tehnologija Acoustic Surface™ omogoča zvok, ki prihaja neposredno iz zaslona. Prefinjeno tresenje dveh inovativnih sprožilnikov za televizorjem ustvarja zvok, ki se premika znotraj slike, zato lahko govor in posebne učinke slišite natančno na pravem mestu. Globokotonec zagotavlja mogočne in zmogljive nizke tone za dinamične akcijske prizore.

Natančna nastavitev ob vsakem trenutku 

Sony ClearAudio+ je nabor zvočnih tehnologij, ki samodejno natančno nastavi zvok televizorja, kar omogoča pristnejše in bogatejše doživetje ob gledanju vseh vsebin.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Jasna faza