Razvoj novega zvoka

Lepo sliko mora spremljati vrhunski zvok. Sonyjevi televizorji temeljijo na uporabi edinstvenih in naprednih zvočnih tehnologij, ki vas postavijo v središče dogajanja in zagotavljajo povsem novo doživetje.

Sound-from-Picture Reality™

Popolnoma nov večdimenzionalni zvok

S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ in z načinom osrednjega televizijskega zvočnika zvok prihaja s sredine zaslona, sprožilniki so za televizorjem in z vibriranjem ustvarijo akustiko, ki se premika s sliko. Poleg tega stranska globokotonca ustvarjata mogočne nizke tone in prostorski učinek, tako da zvok potuje od ene do druge strani sobe.

Pretvorite A9F v osrednji zvočnik
Zvok iz osrednjega zvočnika

Način osrednjega televizijskega zvočnika

Priključite ojačevalnik na izhodni priključek za televizorjem, da ga pretvorite v visokokakovostni osrednji zvočnik. Acoustic Surface Audio+™ zagotovi, da slišite vsako besedo in ton v filmih ter na koncertih neposredno na zaslonu.

Zaslon za zvok 

S tehnologijo Acoustic Surface Audio™ zvok prihaja neposredno iz zaslona. Prefinjeno tresenje dveh inovativnih sprožilnikov za televizorjem ustvarja zvok, ki se premika znotraj slike, zato lahko govor in posebne učinke slišite na natančno pravem mestu.

Zvok iz zaslona, kot bi bili v središču dogajanja

Namestite se v sprednjo vrsto. Sound-from-Picture Reality™ vas skupaj z našo zvočno tehnologijo Acoustic Multi-Audio™ popelje neposredno na glasbeni koncert in v filmsko dogajanje.

Štirje naprej usmerjeni zvočniki

Štirje naprej usmerjeni zvočniki so optimalno postavljeni na zgornjem in spodnjem delu televizorja in tako simulirajo zvok s sredine zaslona, zato so slike in zvok natančno usklajeni. 

Visokotonci za pozicioniranje zvoka

V zvočni sistem na zadnjem delu televizorja smo dodali dva visokotonca za pozicioniranje zvoka, ki simulirata zvok v srednjem delu zaslona in na ta način zagotavljata usklajenost slike in zvoka. 

Visokotonec v okviru, ki vibrira
Visokotonec v okviru

Visokotonec v okviru, ki vibrira, deluje kot zvočnik, tako da zvok lahko sledi dogajanju, doživetje ob gledanju pa je popolno.

Natančna nastavitev ob vsakem trenutku 

Sony ClearAudio+ je nabor zvočnih tehnologij, ki samodejno natančno nastavi zvok televizorja, kar omogoča pristnejše in bogatejše doživetje ob gledanju vseh vsebin.