POMNILNIŠKE KARTICE SD

Pomnilniška kartica SD UHS-II serije SF-E

SF-E SERIES
Slika Pomnilniška kartica SD UHS-II serije SF-E

64 GB

SF-E64

Cena ni na voljo

128 GB

SF-E128

Cena ni na voljo

256 GB

SF-E256

Cena ni na voljo

Slike Pomnilniška kartica SD UHS-II serije SF-E
Slike Pomnilniška kartica SD UHS-II serije SF-E
Slike Pomnilniška kartica SD UHS-II serije SF-E

Značilnosti

Hitrejši prenos v računalnik

Zaradi višje hitrosti branja do 270 MB/s lahko z bralnikom kartic UHS-II SD v računalnik prenesete celo velike predstavnostne datoteke že v nekaj sekundah. Porabite manj časa za čakanje in več časa za ustvarjanje.

File Rescue

Vedno brez strahu. Tudi, ko ne gre vse po načrtih, se lahko katastrofi izognete s pomočjo prenosljive programske opreme za obnovitev datotek s fotografijami in videoposnetki, ki ste jih pomotoma izbrisali ali jih ni mogoče predvajati.

Prenesite File Rescue

Trpežna zasnova

Vzdržljiva in odporna kartica SD z oceno IP57. Kartica SD UHS-II serije SF-E je odporna proti padcem z višine do 1,5 m, je vodotesna do 30 min. do globine 1 m in deluje pri temperaturi od –25 do +85 ℃ v vseh vremenskih razmerah.

Izjemno hitro delovanje

Hitro zapisovanje podatkov do 128 MB/s podpira stabilno zaporedno snemanje fotografij visoke ločljivosti. Podpira tudi snemanje video vsebine 4K in nižje s podporo za razred hitrosti videa V60.

Podpora za vmesnik

Podpira vmesnik UHS-II za najboljšo zmogljivost. Združljiv tudi z napravami UHS-II.

Delajte pametneje in hitreje

Sonyjevi mediji za večjo učinkovitost

Specifikacije

S karticami SD serije SF-E sta učinkovitost UHS-II in legendarna zanesljivost Sony dostopnejši bolj, kot kadar koli doslej. Izkoristite nemotene prenose s hitrostjo zapisovanja do 128 MB/s in branja 270 MB/s, V60, UHS razreda 3 (U3) in SD razreda 10. Serija SF-E ponuja tudi zaščito pred vodo, prahom in padci, izpostavljenosti UV-žarkom in pred rentgenskimi žarki.
  • Branjedo 270 MB/s in zapisovanja do128 MB/s. Podpora za razred hitrosti videa V60 in razred hitrosti UHS razreda 3 (U3)

  • Idealno za zajemanje videoposnetkov visoke ločljivosti pri ločljivosti 4K in nižji

  • Programsko opremo obnovitev podatkov File Rescue lahko brezplačno prenesete

  • Ocena IP57, izjemno vzdržljiva in odporna proti vsem razmeram, z zaščito proti UV-žarkom, odporna proti prahu ter vodotesna

  • Na voljo imate 64 GB, 128 GB, 256 GB, kakor ustreza vašim potrebam shranjevanja

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju