Skoči na vsebino
POMNILNIŠKE KARTICE, POGONI IN TRDI DISKI

Pomnilniška kartica UHS-II SD serije SF-G

SF-G Series

Slika Pomnilniška kartica UHS-II SD serije SF-G

32 GB|64 GB|128 GB

Že za

PMPC

€ 108,50

(z DDV)
Slike Pomnilniška kartica UHS-II SD serije SF-G
Slike Pomnilniška kartica UHS-II SD serije SF-G
Slike Pomnilniška kartica UHS-II SD serije SF-G

Značilnosti

Najhitrejša kartica SD na svetu

Serija SF-G poviša izjemno hitrost zapisovanja do 299 MB/s, kar je dovolj hitro za neprekinjeno fotografiranje slik visoke ločljivosti z visoko zmogljivimi fotoaparati DSLR, ki podpirajo vmesnik UHS-II.

Odkrijte Sonyjeve kartice SD za fotoaparate DSLR

Hitrejši prenos v računalnik s sistemom Windows

S hitrostjo branja do 300 MB/s je mogoče v nekaj sekundah prenesti v računalnik s sistemom Windows tudi velike datoteke, kot so videoposnetki 4K ali paket slik visoke ločljivosti, ustvarjenih z neprekinjenim fotografiranjem. Porabite manj časa za čakanje in več časa za ustvarjanje.

File Rescue

Včasih se kaj zalomi in podatki, kot so fotografije in datoteke, se pomotoma izbrišejo. File Rescue je zmogljivo orodje za obnovitev podatkov, ki ga enostavno uporabljajo vsi. Uporabniki pomnilniških kartic ga lahko prenesejo brezplačno.

Prenesite File Rescue

Vrhunska zanesljivost

Vrhunska zanesljivost in trpežnost tudi ob intenzivni uporabi: Odporno na rentgenske žarke, vodo, temperaturo in udarce.

Oglejte si več

Podpora za vmesnik

Podpira vmesnik UHS-II za najboljšo zmogljivost. Združljiv tudi z napravami UHS-I

Nadzorujte omejitve ciklov zapisovanja na kartici SD

Če bi fotoaparat nenadoma prenehal shranjevati fotografije, bi bila katastrofa za vsakega fotografa. Celice na vseh pomnilniških karticah se sčasoma zaradi prepisovanja obrabijo, zato kartice ne shranjujejo več podatkov, tudi med fotografiranjem. Sonyjev pripomoček za pregled kartice SD za računalnike s sistemom Windows in računalnike Mac samodejno pregleda pomnilniško kartico SD, ko jo vstavite, in preveri stanje njenega pomnilnika. Če odkrije težavo, vas opozorilo obvesti, da morate kartico zamenjati z novo.

Prenesite pripomoček za pregled kartice SD

Specifikacije
Serija SF-G poviša izjemno hitrost zapisovanja do 299 MB/s, kar je dovolj hitro za neprekinjeno fotografiranje slik visoke ločljivosti z visoko zmogljivimi fotoaparati DSLR, ki podpirajo vmesnik UHS II.
  • Izkusite najvišji hitrosti branja (do 300 MB/s) in zapisovanja (do 299 MB/s) z razredom hitrosti UHS 3 in Class 10

  • Visokokakovostni videoposnetki 4K in Full HD v formatu XAVC S

  • Obnovitev izbrisanih ali poškodovanih slik s programsko opremo File Rescue. Uporabniki pomnilniških kartic ga lahko prenesejo brezplačno.

Hitrost prenosa (branje)
Do 300 MB/s
Hitrost prenosa (zapisovanje)
Do 299 MB/s
Razred hitrosti
Razred 10 (razred hitrosti SD), Razred 3 (razred hitrosti UHS)
Vmesnik
UHS-II
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju