α Library

Odkrijte svet Sonyjevih izdelkov α z aplikacijo α Library, brezplačno aplikacijo za iPhone, telefone s sistemom Android, iPad in tablične računalnike s sistemom Android. 

Odkrijte svet fotoaparatov α.

Poiščite. Naučite se. Uživajte.

Namestite aplikacijo α Library in prenesite najnovejše kataloge digitalnih objektivov, kjer so predstavljeni vsi Sonyjevi objektivi α in zmogljive funkcije iskanja. Vključeni so tudi tehnični vodniki za objektive, kjer se lahko seznanite s spektrom tehnologij, uporabljenih za izdelavo Sonyjevih objektivov α, pri čemer so na voljo tako osnove kot tudi zahtevnejše vsebine. V aplikaciji α Library najdete najnovejše članke z vseh Sonyjevih spletnih mest in občudujete osupljive slike, ki so jih posneli nekateri najbolj znani sodobni umetniki. 

Iskanje
Iskanje

Poiščite informacije v katalogu Objektivi α za digitalne objektive, kjer so predstavljeni Sonyevi objektivi α in kjer zlahka dostopate do različnih informacij. V kazalu izberite objektiv glede na kategorijo, goriščno razdaljo ali na posnet prizor.

Učite se
Učite se

Vaš vir vseh fotografskih nasvetov, številnih uporabnih informacij za izbiro pravega objektiva in tehnike fotografiranja za objekte in razmere fotografiranja, podrobno obdelanih v vsaki izdaji. 

Uživajte
Uživajte

Prebirajte intervjuje in rubrike, kjer so predstavljeni svetovno priznani umetniki. Tukaj so na voljo najnovejše informacije z vseh Sonyjevih spletnih mest. 

* Prikaz zaslona je simulacija.

1. Digitalni katalog

Poiščite objektiv glede na vrsto objektiva, goriščno razdaljo ali celo glede na prizor, posnet z njim

2. Tehnologija

Spoznajte najpomembnejše napredne tehnologije, na katerih temeljijo ti prvorazredni izmenljivi objektivi

3. Izbor objektivov α

Uživajte v izboru slik, posnetih z različnimi Sonyjevimi objektivi α

4. α Universe

Odkrijte in delite z drugimi neverjetne fotografije s fotografskimi navdušenci, ki razmišljajo podobno

5. Napotki

S pomočjo tega vira se lahko naučite osnovne tehnike fotografiranja in v njem poiščete vse potrebne nasvete za fotografiranje

6. Novi objektivi

V katalogu Objektivi α lahko redno spremljate najnovejše informacije o izdelkih

7. Osnove

Naučite se osnov uporabe vsakega objektiva α

8. Revija za objektive α

Preberite rubrike in uživajte ob osupljivih fotografijah svetovno priznanih umetnikov

Enostavno kazalo za objektive
Enostavno kazalo za objektive

V kazalu izberite objektiv glede na kategorijo, goriščno razdaljo ali celo glede na prizor, posnet z njim.

Jasen in uporaben vodnik

Zelo podrobni opisi objektivov

Vsi objektivi α so predstavljeni z vsemi podrobnostmi – od dodatne opreme, s katero jih lahko uporabljate, do fotografij, ki predstavljajo njihove zmogljivosti.

Jasen in uporaben vodnik
Učite se

To je vir vseh fotografskih nasvetov, številnih uporabnih informacij za izbiro pravih objektivov in tehnik fotografiranja. 

Znanje in tehnologija
Znanje in tehnologija

Na voljo so osnovni podatki o vseh objektivih α in uporabljenih tehnologijah, tako da lahko bolje spoznate izdelke, preden se odločite, kateri je najboljši za vas.

Osnovni nasveti za fotografiranje

Učne ure za objektive α so vir vseh nasvetov za fotografijo, številnih uporabnih informacij za izbiro pravega objektiva in tehnike fotografiranja objektov ter razmer fotografiranja, podrobno obdelanih v vsakem članku

Osnovni nasveti za fotografiranje
Uživajte

Poiščite najnovejše informacije vseh Sonyjevih spletnih skupnosti, preberite rubrike in občudujte dela najboljših umetnikov z vsega sveta.

Vsak objektiv ima svojo zgodbo

V izboru objektivov α so predstavljene fotografije, ki so bile redno posnete z različnimi Sonyjevimi objektivi α. Odkrijte ponudbo edinstvenih objektivov in se prepustite številnim možnostim, ki jih ponujajo.

V katalogu Objektivi α dostopate do vseh spletnih mest

Prebirajte najnovejše članke z vseh Sonyjevih spletnih mest, bodite vedno na tekočem in uživajte v pestrosti vsebin z vsega sveta.

V katalogu Objektivi α dostopate do vseh spletnih mest
Vir za fotografsko umetnost
Vir za fotografsko umetnost

V vsaki izdaji Revije za objektive α je v ospredju določena tema, npr. portretiranje ali fotografija na potovanju. Vključene so osupljive fotografije, ki jih ustvarjajo svetovno priznani umetniki, z intervjuji in profili.

Posnetki zaslonov

Preberite pred uporabo aplikacije.