RX10 Ⅱ

Profesionalen videz in hitrost.

Novi polprof. fotoaparat RX10 II s povečavo in skladnim slik. senzorjem CMOS tipa 1.0 s pomnilnikom zajema skrivne kotičke domišljije. Odkrijte nadrealističen video ločljivosti 4K in fotografije.

KOMPAKTNI FOTOAPARATI

Fotoaparat RX10 II s 24–200 mm objektivom F2,8

DSC-RX10M2
Slika Fotoaparat RX10 II s 24–200 mm objektivom F2,8

PMPC

€ 1.442,30

(z DDV)
Na voljo je nova programska oprema.

Nadgradite fotoaparat za še enostavnejše snemanje.

Povečajte neznani svet.

Na novo izostrite domišljijo z nadrealistično ločljivostjo 4K .

Sonyjev priznani fotoaparat RX10 II z zmogljivo povečavo se lahko pohvali z izjemnimi novostmi na področju fotografiranja in snemanja videoposnetkov — prvi skladni slikovni senzor CMOS tipa 1.0 z dodanim pomnilnikom. Z njim lahko ustvarite osupljive videoposnetke formata 4K, do 40-krat upočasnite posnetek, posnamete spektakularne fotografije in še več. Odpira se nov svet nadrealistične fotografije. Poglejte vanj.

Svet izredno hitrega fotografiranja

Dobrodošli v izjemnem novem svetu izredno hitrega fotografiranja. Izjemno počasni posnetki — nekoč dostopni predvsem na profesionalnih kamerah. Razburljivo hitro dogajanje, zajeto na fotografijah brez popačenj. Svobodno fotografiranje v zelo svetlih razmerah, kakršnega niste vajeni. Vstopite v skrivno kraljestvo domišljije pri 1/32000 sekunde. Čudeži vas pričakujejo.

Sony l Galerija fotografij
Oglejte si več vzorčnih fotografij
Skladni slikovni senzor CMOS tipa 1.0 s čipom DRAM
Izjemno natančno snemanje v ločljivosti 4K

Očarajte svoje gledalce, presenetite sami sebe.

Uživajte v natančnem snemanju v ločljivosti 4K z min. popačenjem slike, ki pričara nadrealističen video. Prof. kodek XAVC S zagotavlja čudovite posnetke s snemanjem pri visoki bitni hitrosti, prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja pa visoko ločljivost. Posnamete lahko osupljive in jasne nadrealistične videoposnetke s filmskimi detajli.

Izjemno hitro fotografiranje
Izjemno hitro fotografiranje

Svet čudes pri 1/32000 sekunde

Izjemno hitri zaklop proti popačenju s hitrostjo do 1/32000 sekunde vam omogoča, da fotografirate izjemno hitro gibanje, ne da bi pri tem prišlo do popačenja slike, ki ga povzroči premični zaklop.

Neovirano fotografirajte v izredno svetlih pogojih.

Izjemno hiter zaklop pri 1/32000 sekunde

Izjemno hiter zaklop proti popačenju pokriva širok spekter fotografiranja do EV19. Fotografirate lahko v zelo svetlih pogojih, tudi z neizostrenim ozadjem.

Neovirano fotografirajte v izredno svetlih pogojih.
1/2000 sekunde
Neovirano fotografirajte v izredno svetlih pogojih.
1/32000 sekunde
Hitro inteligentno samodejno ostrenje do 0,09 sekunde
Hitro inteligentno samodejno ostrenje do 0,09 sekunde

Hitra in natančna odzivnost, s katero zajamete pomembne trenutke

RX10 II se ponaša s hitrim inteligentnim samodejnim ostrenjem s hitrim in natančnim zaznavanjem kontrasta. Izboljšano učinkovito skladno delovanje objektiva in njegovega krmilnika prinaša hitrejšo odzivnost.

Vrhunska domišljija

Mogočen pogled za izražanje samega sebe.

Pri vsakem prizoru in posnetku uživajte v ostrih rezultatih z zmogljivim objektivom ZEISS® Vario-Sonnar T* s fiksno zaslonko F2,8 pri kateri koli povečavi. Izjemna jasnost objektiva spremeni vaše fotografije v umetnine.

Svetlo, jasno in natančnejše
Svetlo, jasno in natančnejše

Nepogrešljiva funkcija za resne fotografe

OLED-iskalo Tru-Finder z visokim kontrastom se ponaša z osupljivo ločljivostjo 2.359.000 slikovnih pik. Svetla slika od vogala do vogala vam omogoča, da se zlahka osredotočite na predmet fotografiranja.

Tradicionalno, a napredno.

Zasnovan, da zadovolji profesionalce in navdihne navdušence.

Zanesite se na običajno profesionalno upravljanje, kot je upravljanje prek ročnega obročka za zaslonko. Odkrijte domiselne rešitve na ohišju, vključno z zasnovo, ki je odporna na prah/vlago. RX10 II združuje pričakovane in izjemne funkcije in preseže vaša pričakovanja.

Nadgradnje za prenos

Z aplikacijami PlayMemories Camera Apps bo vaš fotoaparat pametnejši.

Dodajte uporabnost s ključnimi aplikacijami, kot so Smart Remote Control, aplikacije za urejanje in dodajanje posebnih učinkov, in delajte v paru prek povezave Wi-Fi®/NFC™.

* Opomba: razpoložljivost storitev je odvisna od regije

Nadgradnje za prenos
Imaging Edge™ – funkcije Remote, Viewer in Edit
Imaging Edge™ – funkcije Remote, Viewer in Edit

Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge je fotografija boljša. Z "oddaljenim dostopom" fotografiranje upravljate na daljavo, z "iskalom" hitro pregledate, razvrstite in izberete fotografije v knjižnicah in z "urejanjem" razvijete podatke RAW v fotografije za dostavo. Dobite kar največ iz Sonyjevih datotek RAW in bodite učinkovitejši.

Capture One (za Sony)
Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) je brezplačen nagrajen program za urejanje slik, ki ponuja obdelavo formata RAW, preprosto upravljanje in orodja za urejanje. Kupite Capture One Pro (za Sony) za še več orodij za urejanje in fotografiranje ob povezavi z računalnikom. 

Slika
Imaging Edge™ Webcam

Z aplikacijo Imaging Edge Webcam lahko Sonyjev fotoaparat uporabite kot spletno kamero. Na voljo je široka stopnja združljivosti za pretakanje v živo in konference.

iMovie
Deluje z iMovie in Final Cut Pro X

Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie.

Specifikacije in funkcije

Fotoaparat RX10 II je namenjen predvsem resnim fotografom. Z novim skladnim slikovnim CMOS-senzorjem omogoča najsodobnejšo tehnologijo 4K ter zaklop z visoko hitrostjo 1/32000 sekunde, zelo počasne posnetke in še več. Objektiv z veliko zaslonko, širokim razponom zooma in drugimi uporabnimi funkcijami je fotoaparat prevzel od svojega predhodnika RX 10.
  • Skladni slikovni CMOS-senzor tipa 1.0 s čipom DRAM in 20,2 MP

  • 24–200 mm objektiv ZEISS® Vario-Sonnar T* z zaslonko 2,8

  • Mehanizem BIONZ X za vrhunske podrobnosti in odpravljanje šumov

  • 4K , Ultra HD za štirikrat več podrobnosti kot pri Full HD

  • Do 40-kratni izjemno počasni posnetki

Vrsta senzorja
CMOS-senzor Exmor® RS tipa 1,0 (13,2 x 8,8 mm)
Število slikovnih pik (učinkovitih)
20,2 milijona slikovnih pik
Občutljivost ISO (fotografija) (oznaka za priporočeno osvetlitev)
Samodejno: Samodejno (ISO 100–12800, izbirno z zgornjo/spodnjo mejo), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (razširljivo na ISO64/80); Večstopenjsko odpravljanje šumov: Samodejno (ISO 100–12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600

Kaj je v škatli?

Paket akumulatorskih baterij NP-FW50, Omrežni napajalnik (AC-UB10C/UB10D), Kabel mikro USB, Naramni pašček,Pokrov objektiva, Pokrovček nastavka, Senčilo objektiva, Pokrovček okularja, Navodila

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov