Skoči na vsebino
Televizorji

LED-televizorji

Uživajte v osupljivo podrobni sliki in živahnih barvah naših varčnih LED-televizorjev s ploskim zaslonom. Spodaj si oglejte celotno serijo in izberite idealni model za svoj dom.

Popestrite si gledanje z LED-televizorjem

Naši LED-televizorji so kombinacija funkcionalnosti in izjemne zasnove za neverjetno pristno doživetje. Naše najboljše tehnologije, kot so Motionflow XR, X-Reality PRO in ClearAudio+, zagotavljajo svetlejšo sliko, boljši zvok in elegantno zasnovo.

Sonyjev LED-televizor 3D
Sonyjevi LED-televizorji predvajajo jasno sliko

Uživajte v izjemnih podrobnostih

Sonyjeva LED-tehnologija ni samo dobra zamisel. Bele diode za zaslonom naših najboljših LED-televizorjev poudarjajo tudi najmanjše podrobnosti. Vsebine vidite v povsem novi luči z izboljšano sliko, ki poskrbi za še zanimivejše prizore.

Ostrejše, bolj tekoče in naravnejše slike

Neverjetna kakovost slike naših LED-televizorjev vas bo navdušila. Izbrani modeli imajo obdelavo 4K za 8 milijonov pik, zato je slika ostra in čista. LED-televizorji 3D predvajajo pristno sliko, Motionflow XR pa zagotavlja brezhibno predvajanje.

Sonyjevi LED-televizorji predvajajo ostro sliko
LED-televizor z jasnim zvokom

Zvok, ki vas navduši

Neverjetno sliko naših najboljših LED-televizorjev dopolnjuje mogočen zvok. ClearAudio+ samodejno uravnava visoke, srednje in nizke tone, izbrani modeli pa imajo tudi vgrajene globokotonce in zvočnike Magnetic Fluid. Zato uživate v jasnejšem zvoku.

Izkoristite spletne zmogljivosti

Z našimi pametnimi LED-televizorji dnevno sobo spremenite v večpredstavnostno središče. Uporabljajte Skype, predvajajte fotografije iz pametnega telefona, brskajte po spletu ali tvitajte o najljubšem filmu. Pretakate lahko tudi spletne vsebine.

Deljenje vsebin s Sonyjevim pametnim LED-televizorjem
Futuristična zasnova Sonyjevega najboljšega LED-televizorja

Kakovostna zasnova

Nekatere naše LED-televizorje odlikuje inovativna zasnova Wedge, ki zasede manj prostora in poveča zmogljivost zvočnika. Če želite pristnejše doživetje, se lahko odločite za naše nežno zaobljene LED-televizorje 3D, ki vas obkrožijo z osupljivo sliko.