LinkBuds S
NIKOLI BREZ | serija LinkBuds

S slušalkami LinkBuds S – najmanjšimi in najlažjimi resnično brezžičnimi slušalkami visoke ločljivosti z odpravljanjem šumov  – bodo vaši svetovi vedno povezani in optimizirani.

LinkBuds S
Majhne in lahke za izjemno udobje

So najmanjše in najlažje (4,8 g) resnično visoko ločljivostne brezžične slušalke z odpravljanjem šuma! Za stabilno prileganje smo ustvarili ergonomsko zasnovo, ki se popolnoma prilega človeškemu ušesu. Uporabili smo obsežne podatke o obliki ušes, ki jih zbiramo od prve predstavitve ušesnih slušalk leta 1982.

LinkBuds S
Uživajte v visoko odpravljanju šuma ali naravnem zvoku okolice

Te slušalke nudijo naraven ambientalen zvok, ko želite komunicirati s svetom, in visokokakovostno odpravljanje šumov, ko morate biti zbrani. Funkcija nadzora prilagodljivega zvoka bo celo zaznala, kje ste in kaj delate, da lahko vaše nastavitve zvoka samodejno prilagodite situaciji.

LinkBuds S
Zvok visoke ločljivosti in jasni klici

Brezžični zvok visoke ločljivosti je izjemno kakovosten, podobno kot pri namenski žični povezavi. Glasbeni izvajalci si želijo, da prav tako slišite njihovo glasbo. Ko morate klicati, bo natančna tehnologija za zaznavanje glasu z napredno obdelavo naprednega zvočnega signala zagotovila jasno slišnost na obeh straneh.

LinkBuds
NIKOLI BREZ z odprto obročasto enoto | LinkBuds

Majhne in lahke slušalke LinkBuds imajo odprto obročasto zvočniško enoto, ki vam omogoča ohranjanje povezave z ljudmi in kraji v vaši okolici, ne da bi morali ustaviti predvajanje – skozi ves dan.

Bela
Siva
Bež
Bela
Siva
Model BELA Črna BEŽ BELA SIVA
LinkBuds S LinkBuds
Odpravljanje šumov
Obročasta zvočniška enota
Visokoločljivostni brezžični zvok
Ultrakompaktne in lahke
Hands Free Call
Čas delovanja baterije Do 20 ur* Do 17,5 ur
Ocena IPX4 za vodoodpornost

*Z vklopljenim odpravljanjem šumov

.
.
.