Slike Mikrofon z držalom
Slike Mikrofon z držalom
Slike Mikrofon z držalom
Slike Mikrofon z držalom
Slike Mikrofon z držalom

Značilnosti

Trije načini usmerjenosti

Napredna obdelava digitalnega signala omogoča v enem vsestranskem mikrofonu tri vzorce usmerjenosti s preklapljanjem: večsmerni, enosmerni in vsesmerni.

Oglejte si podrobnosti (povezava do Youtuba)

Večsmernost v kompaktnem mikrofonu

Osem visoko zmogljivih mikrofonov deluje z novim algoritmom, ki oblikuje žarek za izjemno natančno usmerjenost in učinkovito odbijanje izvenosnega zvoka. Vse to nudi izredno kompakten mikrofon, ki v dolžino meri zgolj 99,3 mm.

Odličen zvok z malo šuma

V primeru priključitve prek večvmesniškega nastavka združljivega fotoaparata, ki je opremljen z vgrajenim digitalnim zvočnim vmesnikom, je zvočni signal neposredno prenesen v fotoaparat v digitalni obliki, kar preprečuje kakršno koli zmanjšanje kakovosti zvoka. Preprosto stikalo pa zagotavlja združljivost s številnimi fotoaparati, ki so opremljeni z analognim vmesnikom.

Povezava brez kablov

Mikrofon preprosto pritrdite na večvmesniški nastavek na združljivem fotoaparatu za neposredno napajanje in zvočne priključke brez uporabe dodatnih kablov ali baterij. Sonyjev pametni večvmesniški nastavek omogoča pametno povezljivost in upravljanje za raznovrstno dodatno opremo, kar zagotavlja najvišjo stopnjo prilagodljivosti in mobilnosti za fotografiranje s sistemom α.

Odpravljanje mehanskih šumov

Napredna zasnova za odpravljanje udarcev in tresljajev učinkovito zmanjšuje nizkofrekvenčne šume ali šume zaradi ravnanja, ki lahko poslabšajo kakovost zvoka. Zaradi odsotnosti povezovalnih kablov tudi nobenega šuma ni mogoče prenesti do mikrofona mehansko prek kablov in konektorjev.

Učinkovit filter za čist zvok

Nizkoprepustni filter, ki odpravlja podzvočni šum, deluje prek obdelave digitalnega signala in poveča kakovost zvoka na stopnji snemanja, posledično pa zmanjša potrebo po zapleteni postprodukcijski obdelavi.

Osnovni kontrolniki

Kontrolnik za raven snemanja, analogni izhod za združljivost s široko ponudbo fotoaparatov in dušilni člen za enostavno nastavitev najboljših ravni signala dodatno poudarjajo vsestranskost mikrofona. Takšna raven nadzora lahko prispeva h gladki postprodukciji brez stresa.

Vetrni zaslon priložen

Mikrofonu ECM-B1M je priložen vetrni zaslon iz krzna, ki lahko zmanjša šum vetra pri snemanju na prostem.

Informacije o združljivosti

 

Obiščite stran za podporo

Specifikacije

  • Kompaktna, lahka zasnova, dolžine 99,3 mm (4 palci) in 77,3 g (2,8 oz)

  • Vzorec zaznavanja zvoka: večsmerni/enosmerni/vsesmerni (izbirno)

  • Večvmesniški nastavek, združljiv z digitalnim vmesnikom, za čist zvok

  • Obsežno ročno upravljanje za najboljši zajem zvoka

  • Vetrni zaslon priložen

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran