Slika sprejemnika in mikrofona-oddajnika
Slika sprejemnika, nameščenega na večvmesniški nastavek fotoaparata in mikrofona-oddajnika z nameščeno zaščito pred vetrom
Slika sprejemnika in mikrofonov-oddajnikov s priloženo dodatno opremo
Slika kaže desno stran mikrofona-oddajnika
Slika kaže zgornji del mikrofona-oddajnika
Slika kaže levo stran sprejemnika
Slika kaže gumb SAFETY na sprejemniku
Slika kaže pogled od zgoraj na sprejemnik
Slika kaže mikrofon-oddajnik in sprejemnik v polnilni torbici
Enokanalni brezžični mikrofon za visokokakovostno digitalno snemanje

ECM-W3S vključuje mikrofon-oddajnik z visokim razmerjem med signalom in šumom (S/N) ter enokanalni sprejemnik. Oddajniki in sprejemnik digitalno obdelujejo zvok ter ga brezžično prenašajo, kar omogoča zajem in snemanje glasov enega govorca z izjemno jasnostjo in nizko stopnjo šuma.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Digitalno snemanje zvoka z izjemno kakovostjo
Digitalno snemanje zvoka visoke kakovosti

Enoti mikrofona z visokim razmerjem med signalom in šumom (S/N) sta vgrajeni v mikrofon-oddajnik, kar omogoča jasno snemanje glasu z nizko stopnjo šuma.

Digitalni prenos visokokakovostnega zvoka

Priključitev enokanalnega sprejemnika v Sonyjev fotoaparat s podporo za večvmesniški nastavek, na primer eden od digitalnih fotoaparatov z izmenljivimi objektivi serije α™ ali fotoaparatov za vloganje, omogoča snemanje izhoda digitalnega zvočnega signala neposredno v ohišje fotoaparata za visokokakovostno snemanje zvoka z minimalnim šumom.

Funkcije filtra za odpravljanje šumov

Na strani mikrofona sta filter za odpravljanje šumov z obdelavo digitalnega signala in nizkoprepustni filter za zmanjšanje šumov v nizkofrekvenčnem območju. Naknadna obdelava zato ne zahteva toliko odpravljanja šuma, zaradi česar bo potek dela bolj učinkovit.

Širok nabor načinov snemanja zvoka
Združljivo z večvmesniškim nastavkom

Sprejemnik lahko enostavno priključite v Sonyjev fotoaparat s podporo za večvmesniški nastavek, na primer eden od digitalnih fotoaparatov z izmenljivimi objektivi serije α™ ali fotoaparatov za vloganje, brez potrebe po kablih za takojšnje snemanje zvoka brez motenja LCD-zaslona z vsestranskim nagibom, četudi je odprt vodoravno za snemanje. To omogoča večjo stopnjo svobode in mobilnosti med snemanjem.

Priročnost brezžične povezave

ECM-W3S vključuje mikrofon-oddajnik in enokanalni sprejemnik, ki omogoča brezžični zajem glasu enega govorca. Komunikacija je možna na razdalji največ 150 m na lokacijah brez ovir, pri čemer kodeka Bluetooth 5.3 (Bluetooth Low Energy) in LC3plus zagotavljata nizko porabo energije, nizek zamik in visoko kakovost zvoka. Zaradi funkcij za varčevanje z energijo lahko uporabljajo manjše baterije.

Varnostne in dušilne funkcije

Zagotovljena je varnostna funkcija, ki omogoča istočasno snemanje dveh zvočnih signalov, enega pri običajni glasnosti in drugega pri 20 dB nižji glasnosti, kar zmanjša tveganje rezanja med glasnim snemanjem. Zagotovljena je tudi funkcija dušilnega člena, ki omogoča nastavitev nivoja glasnosti snemanja na eno od treh vrednosti glede na glasnost zvoka.

Vhod/izhod zvoka mikrofona

3,5-mm mini priključek (mono) je zagotovljen kot zunanji vhodni priključek za mikrofon na strani mikrofona, 3,5-mm mini priključek (stereo) na strani sprejemnika pa se uporablja kot priključek za izhod zvoka. Poleg zajema zvoka prek vtičnega stereo mikrofona izhod je možen tudi izhod v naprave, ki niso opremljene z večvmesniškim nastavkom.

Digitalni avdio izhod USB

Sprejemnik lahko digitalni zvok (48 kHz/24 bit) oddaja iz sprejemnika prek kabla USB v pametni telefon ali osebni računalnik ali pa za snemanje v naprave, ki imajo podporo za vhod zvoka prek USB.

Kompaktnost, nizka teža in visoka stopnja zanesljivosti
Kompaktna in lahka zasnova

Tako mikrofon-oddajnik kot sprejemnik sta izjemno mobilna, prenosna, kompaktna in lahka, da vas ne bosta ovirala med prenašanjem ali snemanjem. Na prah in vlago odporna zasnova vam omogoča, da jih brezskrbno uporabljate na prostem.

Funkcije obveščanja o stanju

Lučka LINK označuje stanje komunikacijskega kanala med mikrofonom in sprejemnikom, da prepreči napake med snemanjem. Lučki POWER na mikrofonu in sprejemniku označujejo nivo baterije, kar prepreči napake zaradi izpraznjenih baterij.

Funkcija pomoči na baterijo

Sprejemnik prejme napajanje neposredno iz fotoaparata z izmenljivimi objektivi serije α™ ali fotoaparata za vloganje.

Kompaktna torbica za polnjenje

Majhna polnilna torbica je priložena v paketu, kar vam omogoča nadaljevanje snemanja, ne da bi skrbeli, da bo zmanjkalo baterije. Enota mikrofona-oddajnika lahko ob polni napolnjenosti baterije neprekinjeno deluje približno 6 ur.

Zaščita pred vetrom (priložena)

Vključeno zaščito pred vetrom lahko uporabite za zmanjšanje šuma vetra, do katerega lahko pride, ko na mikrofon vpliva močan veter ali dihanje. To omogoča stabilno in jasno snemanje glasu govorca, celo pri snemanju na prostem.

Širši izbor mikrofonov
Razširitev Sonyjeve ponudbe mikrofonov

S širšim izborom Sonyjevih mikrofonov lahko zdaj izbirate med večjim naborom možnosti glede na želeno situacijo in vrsto uporabe mikrofona.

Specifikacije in funkcije

ECM-W3S vključuje mikrofon-oddajnik z visokim razmerjem med signalom in šumom ter sprejemnik. Oddajniki in sprejemnik digitalno obdelujejo zvok ter ga brezžično prenašajo, kar omogoča zajem in snemanje glasov enega govorca z izjemno jasnostjo in nizko stopnjo šuma.
  • Digitalno snemanje zvoka visoke kakovosti

  • Izjemen enokanalni digitalni prenos zvoka

  • Priročnost brez kablov z brezžičnim prenosom in večvmesniškim nastavkom

  • Kompakten, lahek, izjemno prenosen in idealen za vloganje

  • Vsestransko s številnimi vrstami povezljivosti

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran