Slike Komplet z adapterjem XLR
Slike Komplet z adapterjem XLR
Slike Komplet z adapterjem XLR
Slike Komplet z adapterjem XLR
Slike Komplet z adapterjem XLR

Značilnosti

Odličen zvok z malo šuma

V primeru priključitve prek večvmesniškega nastavka združljivega fotoaparata, ki je opremljen z vgrajenim digitalnim zvočnim vmesnikom, je zvočni signal neposredno prenesen v fotoaparat v digitalni obliki, kar preprečuje kakršno koli zmanjšanje kakovosti zvoka. Preprosto stikalo pa zagotavlja združljivost s številnimi fotoaparati, ki so opremljeni z analognim vmesnikom.

Vsestranska povezljivost

Za vhod so na voljo dve kombinirani vtičnici XLR/TRS in ena 3,5 mm stereo mini vtičnica za mikrofon. Kombinirani vtičnici XLR/TRS lahko uporabite za linijski vhod, vhod za mikrofon ali vhod za mikrofon z 48-vatnim fantomskim napajanjem.

Prilagodljiva nastavitev

Zagotovljena je visoka stopnja prilagodljivosti za uporabo s profesionalnimi podstavki in ogrodji fotoaparatov. Priloženi so podaljški zvočnega kabla, s katerimi lahko po potrebi prilagodite mesto adapterja XLR na podstavku.

Povezava brez kablov

Adapter XLR preprosto pritrdite na večvmesniški nastavek na združljivem fotoaparatu za neposredno napajanje in zvočne priključke brez uporabe dodatnih kablov ali baterij. Sonyjev pametni večvmesniški nastavek omogoča pametno povezljivost in upravljanje za raznovrstno dodatno opremo, kar zagotavlja najvišjo stopnjo prilagodljivosti in mobilnosti za fotografiranje s sistemom α.

Odpravljanje mehanskih šumov

Napredna zasnova za odpravljanje udarcev in tresljajev učinkovito zmanjšuje nizkofrekvenčne šume zaradi ravnanja, ki lahko poslabšajo kakovost zvoka. Možnost za neposredno namestitev na fotoaparat brez povezovalnih kablov dodatno zmanjšuje šume zaradi ravnanja, ki pokvarijo snemanje zvoka.

Celovito upravljanje

Z možnostjo celovitega upravljanja v fazi snemanja lahko znatno olajšate delo pri naknadni obdelavi. Na voljo so kontrolniki za raven snemanja (ROČNO/SAMODEJNO), povezavo ravni snemanja (VHOD 1 – VHOD 2), dušilni člen in nizkoprepustni filter (100/300 Hz).

Priložen je večsmerni mikrofon z držalom

Večsmerni mono mikrofon (ECM-XM1) z vetrnim zaslonom iz krzna, ki zmanjšuje šum vetra.

Informacije o združljivosti

 

Obiščite stran za podporo

Specifikacije

  • Kompaktna in lahka zasnova, ki tehta le 187 g (6,6 oz)

  • 2 vhoda XLR/TRS, ki podpirata fantomsko napajanje

  • Standardni 3,5 mm vhod za mikrofon za priključitev na napajanje iz omrežja

  • Večvmesniški nastavek, združljiv z digitalnim vmesnikom, za čist zvok

  • Celovito ročno upravljanje in prilagodljiva oprema za profesionalno uporabo

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran