Serija Mobile ES

Sonyjevi izdelki najvišje kakovosti in vrhunske izdelave nudijo izjemno doživetje zvoka in videa.

Zasnovano za popolnost

Oglejte si novo serijo zvočnikov in nizkotoncev Mobile ES. Z membrano s sljudo (MRC) tretje generacije in ločenimi robnimi zarezami za vrhunski prostorski zvok nudijo vrhunsko kakovost zvoka v vašem vozilu.

MRC tretje generacije

Celična membrana s sljudo (MRC) nudi visoko togost, nizko težo in nizko stopnjo popačenja. Ta material je bil še dodatno optimiziran skupaj z mehanskimi izboljšavami gonilnika za še bolj širok frekvenčni odziv in bolj naravne zvočne lastnosti.

Ločene robne zareze za vrhunski prostorski zvok

Ločene ukrivljene zareze, ki so še ena patentiran tehnološki izdelek, izboljšajo navpično amplitudo nizkotonca, kar pomeni manj popačenja in bolj čist zvok.

Zasnova okvirja s petimi nosilci in dinamičen razpršilnik zraka

Zasnova okvirja s petimi nosilci razprši resonanco, integriran dinamičen razpršilnik zraka pa zagotavlja učinkovito kroženje zraka ter nemoteno premikanje in hlajenje membrane.

Progresiven visokozmogljiv pajek

Akustično optimizirana zasnova pajka omogoča višje obremenitve in pretok zraka, profil pa je zasnovan tako, da omogoča hitrejše in bolj natančno blaženje membrane zvočnika.

Pretvornik zvoka

S pretvornikom zvoka za dušenje resonance pri nizkotoncu XS-162ES lahko uresničite idealni frekvenčni odziv tik do točke preklopa z ujemajočima se visokotoncema. Togo aluminijasto vreteno in dinamični razpršilnik zraka podpirata širok frekvenčni odziv zvočnika za nadzorovane in dinamične nizke tone.