Potopitveno doživetje domačega kina

© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc., Perfect World Pictures (USA) Inc. in 2.0 Entertainment Borrower, LLC. All Vse pravice pridržane. 

Resničnejši filmi in serije

Napredne tehnologije za sliko in zvok Sony BRAVIA® zagotavljajo realistične slike s tridimenzionalnim zvokom in tako poskrbijo za potopitveno kinematografsko doživetje v vaši dnevni sobi.

Kinematografski kontrast

Vsaka os več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED je upravljana, zato je črnina globlja, največja svetlost pa izjemna. Naš Pixel Contrast BoosterTM še izboljša to dovršeno raven kontrasta in v filmih, ki jih gledate, razkrije še več globine, teksture, barv in podrobnosti.

Film Podli fantje za vedno (Bad Boys for Life) je na voljo za prenos in trajno hrambo.

Realistične podrobnosti

Picture Processor X1TM Ultimate, naš najzmogljivejši doslej, sproti zaznava vsak objekt na zaslonu in ga pametno izboljša z vidika svetlosti, barv in podrobnosti. Prizori so zaradi njega neverjetno čisti, svetli in realistični.

Realistične podrobnosti
Realistične podrobnosti
Privlačen zvok

V kinodvorani zvok prihaja neposredno s platna, zato se vse, kar vidite, ujema s tistim, kar slišite. Sonyjeva tehnologija Acoustic Surface AudioTM to doživetje poustvari v vaši dnevni sobi – sprožilnika nevidno treseta televizijski zaslon, globokotonca pa poskrbita za bogate nizke tone, ki ustvarijo dinamično doživetje zvoka, ki vas prevzame.

Avtor slike: Maaike Ronhaar

Sony BRAVIA®, narejen za filme
Na zaslonih televizorjev serije A8 filmi oživijo

A8 uporablja enak procesor kot televizorji 8K za vso lepoto OLED v harmoniji z zvokom.

Oglejte si četrto sezono Hiše denarja, ki je za pretakanje na voljo le v Netflixu.
Potrebujete naročnino za pretakanje vsebin Netflix.

Naš najboljši 4K LCD – serija XH95

Običajni televizorji uporabljajo eno vrsto luči LED. S Sonyjevim Full Array LED so razmeščene povsod po zaslonu, zato XH95 razkriva vse podrobnosti.

Film Vrnitev v deželo zombijev (Zombieland: Double Tap) je na voljo za prenos in trajno hrambo.

Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Način je posebej razvit za Netflixove izvirnike in reprodukcijo kakovosti slik na televizorju, enakovredni kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Netflix Calibrated Mode zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.
Potrebujete naročnino za pretakanje Netflix.