BRAVIA® OLED AG9 za imerzivno doživetje domačega kina.

“BRAVIA® MASTER Series bo spremenila način gledanja filmov”

Poslušajte mnenja samih režiserjev in scenaristov ter spoznajte, zakaj je Sony izbira ustvarjalcev.

Sony BRAVIA® AG9 in XG95 – televizorja Netflix Recommended TV za leto 2019.

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novih funkcij za pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Odkrijte nove razsežnosti s tehnologijo OLED

Ob natančnem nadzoru vsake od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED je črna resnično črna, kontrast neverjeten, barve pa naravne. Ponujamo doživetje, ki ga še niste izkusili.

Oglejte si serijo serije Čudne stvari v Netflixu.

(1) Običajni (2) OLED

AG9 poustvarja ustvarjalno vizijo avtorjev

Naš najzmogljivejši procesor za slike, X1TM Ultimate, zagotavlja kinematografsko doživetje v dnevni sobi. Stopnje črnine so ohranjene s tehnologijo OLED, vsaka posamezna podrobnost pa je izboljšana s tehnologijo Pixel Contrast Booster – vse to odlično dopolnjuje tehnologija Acoustic Surface Audio+TM.

Ogljte si Bird Box v Netflixu.

Slika in zvok v popolni harmoniji

Doživite slike v osupljivi ločljivosti 4K, saj so čudovite podrobnosti živahnih slik sinhronizirane z našo tehnologijo Sound-from-Picture RealityTM

Vrhunski realizem

Procesor za slike X1TM Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna vsak predmet na zaslonu ter pametno ter poudari svetlost, podrobnosti in barve. V filmih, ki jih gledate, boste doživeli izjemno natančnost in jasnost z vso globino in teksturo slik, kot si ju je zamislil ustvarjalec.

Avtorske pravice za sliko: Gaetan Ferrari

sliko
sliko

Simulirane slike

Vrhunska kakovost slike

Pixel Contrast BoosterTM zajame naravne barve tehnologije OLED ter jih izboljša s finimi in ostrimi podrobnostmi. Zaznana in upodobljena so celo temna senčna območja, kar omogoča popolno kinematografsko doživetje.

vrhunski
vrhunski

Simulirane slike

Večdimenzionalen zvok

V kinu zvok prihaja neposredno z zaslona in je usklajen s tistim, kar gledate, v televizorju AG9 pa vam Acoustic Surface Audio+TM to pristno izkušnjo pričara v vaši dnevni sobi. Sprožilnika nevidno treseta zaslon, globokotonca pa predvajata mogočne nizke tone, kar ustvarja bogat kinematografski zvok, da se lahko zatopite v dogajanje.

Avtorske pravice za sliko: Maaike Ronhaar

Ključni dejavnik osupljivega zvoka

Poslušajte dialog, zvočne učinke in glasbo natančno tako, kot so jih zamislil ustvarjalci filmov. Preprosto priključite AG9 na svoj sistem za domači kino in ga uporabljajte kot osrednji zvočnik ter v osupljivo pristnem kinematografskem doživetju.

AG9 je čudovit z vseh kotov

Ob čisti in minimalistični zasnovi se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki. Tako lahko sledite zapletom in preobratom vsake spletke.

Povlecite

Uživajte kot v kinu

S tehnologijo Dolby VisionTM prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby AtmosTM pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Gumb za Netflix
  • Brezplačen preskus

Televizorje BRAVIA® priporočamo za ogled vsebin, kot si jih je ustvarjalec zamislil.

  • Odkrijte XG95
  • Kakovost slike televizorja XG95
  • Kakovost zvoka televizorja XG95

Oglejte si ponudbo televizorjev BRAVIA® za gledanje vseh najljubših filmov in serij.

 Avtorske pravice za sliko: Albert Dros