MDR-1000X

Vrhunska funkcija odpravljanja šumov

Ob najboljšem odpravljanju šumov lahko s slušalkami, ki so prejele nagrado What Hi-Fi?, uživate ob poslušanju glasbe brez motenj. Poslušajte v popolni tišini ali pa prilagodite zvok okolju.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov 1000X

MDR-1000X
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov 1000X

creamblack

PMPC

€ 411,99

(z DDV)
Slušalke z odpravljanjem šumov z nagrado What Hi-Fi? – 5 zvezdic in £100+

What Hi-Fi?, ki je bil ustanovljen leta 1976, je vodilni svetovni vodnik za kupce in lastnike glasbenih sistemov ter izdelkov za domače razvedrilo.

Potopite se
v glasbo

Doživite odpravljanje šumov, kot ga še ne poznate, kadar koli in ne glede na to kje se znajdete v življenju in kaj počnete.

Posvetite se svetu. Izključite svet.

Nadzirajte zvok z mehanizmom SENSE ENGINE™

Poslušajte le tisto, kar želite slišati in prav nič drugega. Z mehanizmom SENSE ENGINE™ lahko že s preprostim dotikom izbirate svojo glasbo.  

Resnično pristen zvok

Poslušajte glasbo, ki ostaja zvesta prvotnemu posnetku z zvokom visoke ločljivosti. Slušalke so optimizirane za zvok visoke ločljivosti, tehnologija S-Master HXTM zmanjšuje popačenje in vam omogoča, da uživate v vseh odtenkih glasbe.

Slušalke vključujejo tudi zmogljivo 40 mm pogonsko enoto s polimersko membrano s tekočimi kristali (LCP) za obdelavo močnih ritmov in lahko predvajajo poln frekvenčni razpon do 40 kHz. 

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

DSEE HX
Visokokakovostno brezžično poslušanje s kodekom LDAC

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna brezžična zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti.

Ušesne blazinice, obložene z umetnim usnjem
Luksuzno usnje

Mehko umetno usnje na ohišju in ušesnih blazinicah daje slušalkam luksuzen videz in občutek. Zasnovane so tako, da se varno prilegajo čez ušesa, kar vam omogoča večurno udobno poslušanje.

Vrtljiva in zložljiva zasnova
Primerne za na pot

Ko ste na poti, je slušalke zaradi vrtljivih ušesnih čašic mogoče preprosto shraniti v kovček, torbico ali priloženo prenosno torbo.  

Podrsnite in pritisnite
Podrsnite in pritisnite

Preprosto se dotaknite plošče za upravljanje s kretnjami na slušalkah, da zaustavite, predvajate zvok, preskočite skladbe, spremenite raven glasnosti ali aktivirate funkcije glasovnega pomočnika v pametnem telefonu.

Specifikacije in funkcije

Ker slušalke vključujejo najboljšo tehnologijo za odpravljanje šumov v panogi, lahko uživate v glasbi brez motenj. Poslušajte v popolni tišini ali pa prilagodite zvok okolju.
  • Tehnologija za digitalno odpravljanje šumov

  • Visokokakovosten brezžični zvok s kodekom LDAC

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • 40 mm pogonska enota HD za dinamični razpon

  • Polimerska membrana s prevleko iz aluminija kar najbolj zmanjša popačenje

POGONSKA ENOTA
40 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
FREKVENČNI ODZIV
4 Hz–40.000 Hz
DOLŽINA KABLA
Kabel za slušalke (pribl. 1,5 m, posrebreni kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič)

Kaj je v škatli?

Prenosna torba, Adapter vtiča za uporabo na letalu, Kabel za slušalke (pribl. 1,5 m, posrebreni kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič), Kabel USB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Nagrade