Slike Slušalke MDR-1A
Slike Slušalke MDR-1A
Slike Slušalke MDR-1A
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Čist zvok za ljubitelje glasbe

Občutite moč in natančnost najljubših skladb

Glasbo predvajajte v čistem zvoku. Slušalke MDR-1A za zvok visoke ločljivosti s frekvenčnim razponom do 100 kHz skladbe predvajajo v pristnem zvoku, ki je bližje originalnemu posnetku. Od globokih nizkih tonov do izrazitih vokalov – zvok je vedno vrhunski za pristno in natančno glasbo.

40 mm pogonska enota
Udobno poslušanje

Uživajte v zvoku iz velike pogonske enote in ušesnih čašic, ki se udobno prilegajo ušesom.

Izjemno širok frekvenčni razpon
Izjemno široke frekvence

Popoln razpon zvoka do 100 kHz zagotavlja globoke nizke tone in izrazite visoke tone.

Visoka občutljivost 105 dB/mW
Visoka občutljivost

Z visoko občutljivostjo 105 dB/mW lahko z vsakim domačim sistemom ali prenosno napravo predvajate glasen in jasen zvok.

Strast za zvok

Natančna reprodukcija tudi najbolj finih tonov

Tudi pri visoki glasnosti lahko uživate v jasnem in uravnoteženem zvoku, ki je zvest izvirnemu posnetku. 40 mm pogonska enota HD z lahko in trpežno polimersko membrano s tekočimi kristali (LCP) in aluminijem zagotavlja skladnejši in natančnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajna pogonska enota LCP.

Kaj je zvok visoke ločljivosti?

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

Visokofrekvenčno snemanje
Snemajte pri višjih frekvencah kot pri CD-jih

Zvok visoke ločljivosti je običajno posnet pri kakovosti 96 kHz/24 bitov ali celo 192 kHz/24 bitov, ki je precej višja kot pri CD-jih.

Širok frekvenčni razpon
Poslušajte pristnejši in bolj čustven zvok

Frekvenca CD-jev in skladb mp3 je približno 20 kHz, zvok visoke ločljivosti pa podpira frekvence nad 24 kHz (pri tem modelu do 100 kHz) in širši dinamični razpon.

Privoščite si popolno glasbeno izkušnjo

Izkusite popolno doživetje zvoka ob čistosti zvoka visoke ločljivosti na poti od vira do zvočnika. Že zdaj lahko na spletnem mestu na spletnem mestu HDtracks brezplačno preskusite vzorčni zvok visoke ločljivosti.

Poslušajte samo zvok

S prilegajočo zasnovo z ergonomskimi ušesnimi blazinicami 3D slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato je vedno prefinjen.

Prilegajoča struktura
Kabel za slušalke z uravnoteženo povezavo
Uravnotežen zvok

S kablom za slušalke z uravnoteženo povezavo, ki so priložene slušalkam MDR-1ABP s štirimi posrebrenimi bakrenimi žicami, lahko uživate v jasnem in natančnem zvoku z zvočnimi izdelki, ki podpirajo uravnotežene povezave.

Razkošen videz

Izrazite svoj slog

Legendarne slušalke, ki jih odlikujeta izjemna kakovost in zasnova, imajo eleganten kovinski naglavni trak, ki popolnoma dopolnjuje mehke črne ušesne blazinice in mehkega usnja.

Čisto udobje

S prilegajočo zasnovo z zaprtim hrbtnim delom, ki se povsem prilega ušesom, uživajte v boljši glasbi. Udobno jih lahko nosite več ur in poslušate dlje.

Prilegajoča zasnova z zaprtim hrbtnim delom
Ušesne blazinice z blaženjem pritiska

Mehke usnjene ušesne blazinice se povsem prilegajo ušesom za udobno poslušanje.

Prilegajoča zasnova z zaprtim hrbtnim delom
Brezhibni šivi

Gladki materiali in brezhibni šivi zagotavljajo izjemno udobje in trpežnost.

Vzemite in pojdite

Glasbo vzemite kamorkoli. Drsni kovinski naglavni trak in vrtljive zložljive ušesne čašice omogočajo enostavno shranjevanje slušalk v kovček ali torbo.

Vgrajen daljinski upravljalnik in mikrofon
Ostanite v stiku

Z vgrajenim daljinskim upravljalnikom in mikrofonom lahko prostoročno sprejemate klice prek pametnega telefona Android ali iPhona.

Aplikacija SmartKey
Vse imejte v svojih rokah

Predvajajte in izbirajte glasbo. Prilagajajte klice. Sonyjeva aplikacija SmartKey vam omogoča upravljanje pomembnih funkcij s slušalkami.

Specifikacije in funkcije

Glasbo predvajajte v čistem zvoku. Slušalke MDR-1A za zvok visoke ločljivosti s frekvenčnim razponom do 100 kHz skladbe predvajajo v pristnem zvoku, ki je bližje originalnemu posnetku. Od globokih nizkih tonov do izrazitih vokalov – zvok je vedno vrhunski za pristno in natančno glasbo.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Odzivna pogonska enota iz polimerov s tekočimi kristali za jasen zvok

  • Združljivo s pametnim telefonom z vgrajenim daljinskim upravljalnikom/mikrofonom

  • Nadzor ritmičnega odziva zmanjšuje popačenje zaradi izrazitih nizkih tonov

  • Vrtljive ušesne čašice za enostavno prenašanje

Pogonska enota
40 mm dinamično – kupolasti tip
Frekvenčni odziv
3–100.000 Hz
Dolžina kabla
1,2 m

Kaj je v škatli?

Garancijski list, Navodila za uporabo, Vrečka za prenašanje, Kabel za slušalke (1,2 m), Kabel za slušalke z vgrajenim daljinskim upravljalnikom in mikrofonom (1,2 m)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene in nagrade

Mnenja strokovnjakov