BREZŽIČNE SLUŠALKE MDR-1ABT

Polne specifikacije in funkcije

MDR-1ABT

PMPC

€ 391,00

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
Pribl. 300 g

Splošne značilnosti

Pogonska enota
40 mm
Zmogljivost
100 mW (ob uporabi priloženega kabla za slušalke)
Impedanca (Ohm)
24 Ω
Frekvenčni odziv
4 Hz–100.000 Hz (ob uporabi priloženega kabla za slušalke)
Občutljivost (dB/mW)
98 dB/mW (1 kHz) (ob uporabi priloženega kabla za slušalke)
Regulacija glasnosti
Senzor dotika
Tip kabla
Enostransko (snemljivo)
Dolžina kabla
Pribl. 1,2 m
Vtič
Pozlačeni stereo mini L oblike
Čas uporabe
Naušne z naglavnim trakom
Čas polnjenja
Približno 4 ure (povsem napolnjena baterija)

Vsebina paketa

Dodatna oprema
Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m); kabel mikro USB (pribl. 0,5 m)

Mikrofon

Enota mikrofona
Kondenzatorski elektretni mikrofon
Usmerjenost vgrajenega mikrofona
Vse smeri

Barvne možnosti

silverblack

Značilnosti

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Dinamične pogonske enote HD zagotavljajo pristen zvok

Zmogljive 40 mm pogonske enote HD z velikimi odprtinami slušalkam omogočajo predvajanje izrazitih in ritmičnih nizkih tonov tudi pri najzahtevnejših skladbah. Lahka in trpežna polimerska membrana s tekočimi kristali se odziva hitro in zagotavlja izjemno jasne vokale in tone srednjega razpona. Povišajte glasnost in uživajte v jasnem in natančnem zvoku po celotnem spektru.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Polimerska membrana s prevleko iz aluminija za natančnejši zvok

Polimerska membrana s tekočimi kristali in aluminijem zagotavlja skladnejši in natančnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajne pogonske enote LCP. Zvočna energija, ki se izgubi med prenosom v slušalke, je enakomernejša, kar zagotavlja kakovosten in pristen zvok. Omogoča tudi enakomernejši frekvenčni odziv, tudi ko poslušate zvok visoka ločljivosti.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Odprtine za izboljšanje nizkih tonov

Natančno oblikovane odprtine povečajo pretok zraka v slušalkah, tako lahko membrana LCP laže diha in zagotavlja takojšen odziv na mogočne nizke tone.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko in popolno glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX: neverjetno jasen zvok

Digitalni ojačevalnik S-Master HX zagotavlja najboljši zvok visoke ločljivosti. S-Master HX z enostavno in popolnoma digitalno potjo signala ter visokofrekvenčno obdelavo zvoka reproducira vse zvočne odtenke in širok frekvenčni razpon za glasbo in filme. To vključuje najnovejše formate zvoka visoke ločljivosti, zato v glasbi uživate tako, kot si je zamislil izvajalec.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širok frekvenčni razpon (od 4 Hz do 100 kHz pri poslušanju prek žične povezave) je idealen za številne sodobne glasbene zvrsti. Spodnji frekvenčni razpon 4 Hz več kot zadostuje tudi za najgloblje nizke tone. Pri zgornjem frekvenčnem razponu 100 kHz občutite tudi najmanjše odtenke glasbe, zato je zvok vedno živahnejši in pristnejši.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Visoka občutljivost za jasen zvok

Slušalke z visoko občutljivostjo 98 dB/mW električne signale zelo učinkovito pretvarjajo v zvočne. Zato pri poslušanju glasbe iz istega vira in pri isti glasnosti slišite jasnejši zvok po celotnem zvočnem spektru (v primerjavi z manj občutljivimi slušalkami).

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Senzor dotika za enostavno in priročno upravljanje

Priročni senzor dotika omogoča enostavnejše upravljanje glasbe. Dotaknite se ušesnih blazinic, da prekinete ali predvajajte skladbe; podrsajte levo in desno za prejšnjo in naslednjo skladbo; poiščite in prekinite za premikanje po skladbah; podrsajte navzgor in navzdol, da prilagodite glasnost. Vse pomembne funkcije so na dosegu prstov, zato vam ni treba iskati gumbov na napravi.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Bluetooth za brezžično pretakanje

Prek povezave Bluetooth® brezžično pretakajte najljubše skladbe in aplikacije. Pametni telefon ali tablični računalnik združite s temi slušalkami Bluetooth in poslušajte glasbo ter upravljajte sezname predvajanja in glasnost z napravo.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

LDAC vam omogoča pretakanje kakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth

LDAC je nov Sonyjev kodek za najvišjo kakovost zvoka pri pretakanju prek povezave Bluetooth. Podpira do trikrat višjo bitno hitrost kot običajno pretakanje prek povezave Bluetooth, vzorčna razmerja do 96 kHz in učinkovitejše kodiranje. In rezultat? Vrhunski zvok z manj stiskanja za kakovost zvoka pri brezžični povezavi, ki presega kakovost CD-jev.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi. 

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Ušesne blazinice z blaženjem pritiska za popolno udobje

Mehke usnjene ušesne blazinice z blaženjem pritiska se povsem prilegajo ušesom za udobno nošenje. Gladki materiali in brezhibni šivi zagotavljajo izjemno udobje in trpežnost za več ur poslušanja.

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Vrtljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljive ušesne čašice omogočajo enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate, in boljše prenašanje med potovanjem. Ušesne čašice lahko povsem zložite in pospravite v kovček ali torbo, saj zasedejo zelo malo dragocenega prostora. 

Slika Brezžične slušalke MDR-1ABT

Ločeni ozemljitveni kabel zmanjšuje prekrivanje

Ločeni 4-žilni ozemljitveni kabel izboljša ločevanje zvočnih kanalov za kakovostnejši zvok. Za razliko od standardnih slušalk, ki imajo skupno ozemljitveno žico, ta kabel vključuje levo, desno in neodvisno ozemljitveno žico za oba kanala, zato slišite manj popačenja in prekrivanja.

Posrebreni zvočni kabel za jasnejši zvok

Želite poslušati glasbo brez povezave Bluetooth? Priloženi zvočni kabel priključite na slušalke in najljubši predvajalnik ter najljubšo glasbo poslušajte v visokokakovostnem zvoku. Posrebreni zvočni kabel iz bakra brez kisika (OFC) odpravlja izgubo pri prenosu za kakovostnejši zvok in jasnejše visokofrekvenčne zvoke.