SLUŠALKE MDR-1ADAC

Polne specifikacije in funkcije

MDR-1ADAC

PMPC

€ 360,00

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
300 g

Splošne značilnosti

Pogonska enota
40 mm dinamično
Ušesne
Da
Dinamični tip
Da
Impedanca (Ohm)
40 Ω pri 1 kHz
Frekvenčni odziv
4–40.000 Hz (digitalno), 4–100.000 Hz (analogno)
Občutljivost (dB/mW)
102 dB/mW
Regulacija glasnosti
Da (vrtljivo)
Dolžina kabla
1,2 m
Vtič
Stereo mini
Slog nošenja
Naglavni Trak, Naušno

Barvne možnosti

silverblack

Kaj je v škatli

  • Vrečka za prenašanje
  • Kabel za slušalke (1,2 m)
  • Kabel s svetlobnim priključkom (1,2 m)
  • Digitalni kabel za WALKMAN® (1,2 m)
  • Digitalni kabel za Xperia (1,2 m)
  • Kabel USB
  • Garancijski list
  • Kratka navodila za uporabo
  • Referenčni priročnik
  • Navodila za uporabo
Placeholder

Značilnosti

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Z zvokom visoke ločljivosti glasbo poslušajte tako, kot si je zamislil izvajalec 

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji (do 384 kHz/32 bitov namesto 44,1 kHz/16 bitov), zato je po kakovosti bližje originalnim studijskim posnetkom in v glasbi uživate, kot si je zamislil izvajalec. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Stabilen zvok z vgrajenim ojačevalnikom USB DAC

Slušalke z namenskim vgrajenim ojačevalnikom USB DAC digitalno-analogno obdelavo zvoka opravijo namesto naprave, nato pa ga okrepijo z vgrajenim ojačevalnikom. Signal dlje časa ohrani digitalno obliko in je v analogno pretvorjen šele, ko doseže pogonske enote, zato je zvok neprekosljivo jasen in podroben. Ob digitalni povezavi je glasba iz vsakega vira vedno dosledna. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Več priključkov za vsestransko poslušanje 

Bodite dobro povezani. Prek priloženega digitalnega priključnega kabla poslušajte glasbo iz osebnega računalnika, pametnega telefona Xperia, predvajalnika WALKMAN® ali iPhona. Ali povežite z drugimi predvajalniki s standardnim 3,5 mm stereo zvočnim kablom. Samodejna izbira preklaplja med vhodi za enostavno povezavo. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Dinamične pogonske enote HD zagotavljajo pristen zvok

Zmogljive 40 mm pogonske enote HD z velikimi odprtinami slušalkam omogočajo predvajanje izrazitih in ritmičnih nizkih tonov tudi pri najzahtevnejših skladbah. Povišajte glasnost in uživajte v jasnem in natančnem zvoku po celotnem spektru.

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širokopasovni frekvenčni razpon (od 3 Hz do 100 kHz) je idealen za številne sodobne glasbene zvrsti. Spodnji del frekvenčnega razpona 3 Hz več kot zadostuje tudi za najgloblje nizke tone. Pri frekvenčnem razponu 100 kHz lahko uživate v neverjetno jasnih vokalih, melodijah in zvočnih harmonijah, zaradi katerih je glasba boljša in pristnejša.

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Visoka občutljivost za glasen in jasen zvok

Slušalke z visoko občutljivostjo 102 dB/mW električne signale zelo učinkovito pretvarjajo v zvočne. Zato pri poslušanju glasbe iz istega vira in pri isti glasnosti slišite glasnejši zvok po celotnem zvočnem spektru (v primerjavi z manj občutljivimi slušalkami).  

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Polimerska membrana s prevleko iz aluminija za natančnejši zvok

Polimerska membrana s tekočimi kristali in aluminijem zagotavlja skladnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajna pogonska enota LCP. Zvočna energija, ki se izgubi med prenosom v ohišje slušalk, je enakomernejša, kar zagotavlja pristen zvok. Omogoča tudi enakomernejši frekvenčni odziv, tudi ko poslušate izjemno visoke frekvence zvoka visoka ločljivosti. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Odprtine za izboljšanje nizkih tonov

Natančno oblikovane odprtine povečajo pretok zraka v slušalkah, tako lahko membrana LCP laže diha in zagotavlja takojšen odziv na mogočne nizke tone.

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Digitalni ojačevalnik S-Master za HX prefinjen zvok 

Čist in nefiltriran zvok. Tehnologija S-Master HX z enostavno potjo signala in popolno digitalno obdelavo okrepi digitalne zvočne signale brez predhodne pretvorbe v analogno obliko. Zato signali ostanejo čisti vse do končnega izhoda iz zvočnika, zvok pa je pristnejši in bolj uravnotežen.  

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Polna podpora za kodiranje DSD in PCM

Podpora za formata kodiranja DSD128 (Direct Stream Digital) in 192 kHz/24-bitni PCM (Pulse Code Modulation) zagotavlja pristnejšo reprodukcijo izvirnega zvoka po vseh frekvencah. DSD128 zvok zajame in reproducira pri izjemno visoki frekvenci, ki je do 128-krat višja kot pri CD-jih, z 1-bitnim pretakanjem za naraven zvok širokega dinamičnega razpona. 192 kHz/24-bitni PCM vzorči pri več kot štirikrat višji bitni hitrosti kot pri CD-jih, vsak vzorec pa je natančno reproduciran s 24 biti.

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Ušesne blazinice z blaženjem pritiska za popolno udobje

Mehke usnjene ušesne blazinice z blaženjem pritiska se povsem prilegajo ušesom za udobno nošenje. Gladki materiali in diskretni šivi zagotavljajo izjemno udobje in trpežnost za več ur poslušanja.

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljiva zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo. 

Slika Slušalke MDR-1ADAC

Napajanje prek USB-ja 

Slušalke z vrati mikro USB so vedno napolnjene in pripravljene za uporabo. Z enim polnjenjem lahko poslušate do 8 ur, kar zadostuje za cel delavnik.