MDR-XB650BT

Nizki toni so pomembni

Slušalke MDR-XB650BT združujejo globok, izrazit zvok EXTRA BASS™ z brezžično svobodo in dolgotrajnim udobnim poslušanjem.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke MDR-XB650BT EXTRA BASS™

MDR-XB650BT
Slika Brezžične slušalke MDR-XB650BT EXTRA BASS™

redblueblack

PMPC

€ 132,59

(z DDV)
Občutite moč funkcije EXTRA BASS

Inovativna tehnologija EXTRA BASS zagotavlja globoke in izrazite nizke tone, zato je idealna za plesno glasbo.

Nizki toni z dodatno globino

Te slušalke iz družine izdelkov EXTRA BASS imajo vgrajeno tehnologijo Bass Booster, ki zagotavlja tesno zvočno zatesnjenostjo ter s tem vrhunsko zvočno izolacijo in hitro odzivnost nizkih tonov. 

Dolgotrajno predvajanje kjerkoli

Daljši čas delovanja baterije s 30 urami omogoča dolgotrajno poslušanje vrhunskega zvoka. Poleg tega Bluetooth® in NFC z enim dotikom zagotavljata poslušanje s prosto brezžično povezljivostjo.

Udobno poslušanje

Kompaktna in lahka zasnova slušalk MDR-XB650BT ne omogoča samo dolgotrajnega udobnega poslušanja, temveč tudi pomaga optimirati nizke tone.

Prilagodljiv naglavni trak
Primerne za nizke tone

Prilagodljiva struktura naglavnega obroča je optimirana za predvajanje globokih nizkih tonov in s stabilnim prileganjem zmanjšuje tresljaje zaradi izrazitih nizkih tonov.

Ušesne čašice z vrtljivo zasnovo
Oblika in funkcionalnost

Mehke ušesne blazinice ustvarijo skoraj neprodušno pregrado za neposreden prenos nizkih tonov. Ko slušalk ne uporabljate, lahko ušesne čašice povsem zložite za preprosto prenašanje.

Specifikacije in funkcije

Slušalke MDR-XB650BT z zmogljivo kakovostjo zvoka EXTRA BASS omogočajo prosto brezžično povezljivost in dolgotrajno udobno poslušanje.
  • EXTRA BASS za globok, izrazit zvok

  • Bluetooth® in NFC™ za poslušanje z enim dotikom

  • 30 mm pogonska enota iz neodima je na voljo ekskluzivno pri modelih EXTRA BASS

  • Čas delovanja baterije do 30 ur

  • Vrtljive ušesne čašice za enostavno prenašanje

Pogonska enota
30 mm
Frekvenčni odziv
20 Hz–20.000 Hz
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju