SLUŠALKE MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Polne specifikacije in funkcije

MDR-XB950AP

PMPC

€ 113,00

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
245 g (brez kabla)

Splošne značilnosti

Zaprti tip
Da
Pogonska enota
40 mm dinamično – kupolasti tip
Dinamični tip
Da
Impedanca (Ohm)
40 Ω pri 1 kHz
Frekvenčni odziv
3–28.000 Hz
Občutljivost (dB/mW)
106 dB/mW
Tip kabla
Tip Y
Dolžina kabla
1,2 m
Vtič
Pozlačen mini vtič s štirimi prevodniki v obliki črke L
Slog nošenja
Naglavni Trak, Naušne

Mikrofon

Usmerjenost vgrajenega mikrofona
Večsmerno

Barvne možnosti

black

Kaj je v škatli

  • Navodila za uporabo
Placeholder

Značilnosti

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Struktura Advanced Direct Vibe za uravnotežene nizke tone

Struktura Advanced Direct Vibe slušalk zagotavlja uravnotežene nizke tone pri vsaki zvrsti glasbe. Vsaka ušesna čašica ima dve prilagodljivi membrani, sprednjo in zadnjo, ki sta tesno zatesnjeni in omogočata izolacijo nizkih tonov, ki so zato jasni, odmevajoči in odzivni.  

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Udarni basi z nadzorom ritmičnega odziva

Tehnologija nadzora ritmičnega odziva zagotavlja natančne, globoke nizke tone, ki so idealni za glasbene zvrsti z izrazitimi nizkimi toni. Zračnik poveča pretok zraka pri nizkih frekvencah in tako optimira učinkovitost membrane za natančnejšo reprodukcijo ritmičnih nizkih tonov.  

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Dinamične pogonske enote iz neodima zagotavljajo natančen zvok

Lahke 40 mm dinamične pogonske enote iz neodima slušalkam omogočajo izrazit, ritmičen odziv tudi pri najzahtevnejšem posnetku. Z izjemno občutljivo membrano lahko brez ojačevalnika zvišate glasnost slušalk in uživate v čistem in natančnem zvoku po celotnem spektru.

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širok frekvenčni razpon (3 Hz do 28 kHz*) je idealen za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Spodnji del frekvenčnega razpona pri 3 Hz zazna vse mogočne nizke tone, frekvence pri 28 kHz pa omogočajo uživanje v izjemno jasnih vokalih in melodijah. * Samo pasivno delovanje; 20 Hz do 20 kHz, A2DP

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Visoka občutljivost za glasen in jasen zvok

Slušalke z visoko občutljivostjo 106 dB/mW električne signale zelo učinkovito pretvarjajo v zvočne. Zato pri poslušanju glasbe iz istega vira in pri isti glasnosti slišite glasnejši zvok po celotnem zvočnem spektru (v primerjavi z manj občutljivimi slušalkami). 

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Ušesne blazinice z blaženjem pritiska zatesnijo zvok

 Ušesne blazinice ovalne zasnove z blaženjem pritiska se povsem prilegajo ušesom, kar zagotavlja zanesljivo prileganje in minimalno uhajanje zvoka. Izjemno debele ušesne blazinice in brezhibni šivi 3D zatesnijo zvok, ki se zato odbija proti ušesom. Zato slišite več glasbe in manj zunanjih motenj, predvsem pa izrazite nizke tone.  

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Idealna naprava za uporabo med gibanjem. Drsni kovinski naglavni trak in vrtljiva zložljiva zasnova omogočata enostavno shranjevanje slušalk, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.  

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Kovinski naglavni trak za udobno prileganje 

Kovinski naglavni trak z mehko blazinico omogoča zanesljivo in udobno prileganje, kamorkoli vas ponese glasba. Slušalkam daje tudi vrhunski videz.

Slika Slušalke MDR-XB950AP EXTRA BASS™

Aluminijasta sprednja plošča za mogočne nizke tone 

Lahka in trpežna aluminijasta sprednja plošča na vrhu ohišja odpravlja neželene tresljaje za vedno globoke in izrazite nizke tone. 

Vgrajen daljinski upravljalnik in mikrofon za prostoročno klicanje

Z vgrajen daljinskim upravljalnikom in mikrofonom na kablu slušalk lahko med poslušanjem glasbe prostoročno sprejemate klice s pametnim telefonom Android ali iPhonom. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.