BREZŽIČNE SLUŠALKE MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Polne specifikacije in funkcije

MDR-XB950BT

PMPC

€ 206,00

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
280 g

Splošne značilnosti

Pogonska enota
40 mm dinamično
Dinamični tip
Da
Frekvenčni odziv
3–28.000 Hz (s priloženim kablom za slušalke)
Občutljivost (dB/mW)
102 dB/mW (s priloženim kablom za slušalke)
Regulacija glasnosti
Da (tipka)
Dolžina kabla
1,2 m (priložen stereo povezovalni kabel)
Vtič
Pozlačen stereo mini v obliki črke L (priložen stereo povezovalni kabel)
Slog nošenja
Naglavni Trak, Naušne

Mikrofon

Enota mikrofona
Elektretni kondenzator
Usmerjenost vgrajenega mikrofona
Večsmerno

Barvne možnosti

black

Kaj je v škatli

  • Povezovalni kabel
  • Kabel USB
  • Garancijski list
  • Navodila za uporabo
  • Kratka navodila za uporabo
Placeholder

Značilnosti

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Električni ojačevalnik nizkih tonov za klubske nizke tone

Slušalke predvajajo mogočne in globoke nizke tone klubske kakovosti. Zmogljivi električni ojačevalnik nizkih tonov z digitalno obdelavo signala izboljša nizkofrekvenčni zvok. Tehnologija, ki jo napaja akumulatorska baterija v slušalkah, omogoča večplastne in globlje nizke tone kot standardne tehnologije za okrepitev nizkih tonov. Električni ojačevalnik nizkih tonov lahko vklopite ali izklopite glede na glasbo, ki jo poslušate.  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Udarni basi z nadzorom ritmičnega odziva

Tehnologija nadzora ritmičnega odziva zagotavlja natančne, globoke nizke tone, ki so idealni za glasbene zvrsti s poudarjenimi nizkimi toni. Zračnik poveča pretok zraka pri nizkih frekvencah in tako optimira učinkovitost membrane za natančnejšo reprodukcijo ritmičnih nizkih tonov.  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Struktura Advanced Direct Vibe za uravnotežene nizke tone

Struktura Advanced Direct Vibe slušalk zagotavlja uravnotežene nizke tone pri vsaki zvrsti glasbe. Vsaka ušesna čašica ima dve prilagodljivi membrani, sprednjo in zadnjo, ki sta tesno zatesnjeni in omogočata izolacijo nizkih tonov, ki so zato jasni, odmevajoči in odzivni.  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Dinamične pogonske enote iz neodima zagotavljajo natančen zvok

Lahke 40 mm dinamične pogonske enote iz neodima slušalkam omogočajo izrazit, ritmičen odziv tudi pri najzahtevnejšem posnetku. Z visokoobčutljivo membrano lahko s slušalkami glasbo poslušate glasneje, pri čemer je zvok še vedno jasen in natančen po celotnem spektru.

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širok frekvenčni razpon (3 Hz do 28 kHz*) je idealen za sodobno glasbo z izrazitimi nizkimi toni. Spodnji del frekvenčnega razpona pri 3 Hz zazna vse mogočne nizke tone, frekvence pri 28 kHz pa omogočajo uživanje v izjemno jasnih vokalih in melodijah. * Samo pasivno delovanje; 20 Hz do 20 kHz, A2DP

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Visoka občutljivost za glasen in jasen zvok

Slušalke z visoko občutljivostjo 102 dB/mW električne signale zelo učinkovito pretvarjajo v zvočne. Zato pri poslušanju glasbe iz istega vira in pri isti glasnosti slišite glasnejši zvok po celotnem zvočnem spektru (v primerjavi z manj občutljivimi slušalkami).  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Enostavno brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® vam na osnovi radijskih valov omogoča hitro vzpostavitev brezžične povezave kratkega dosega, ki je ne motijo predmeti na poti signalov. Ko sta napravi združeni, lahko iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika v slušalke pretakate najljubšo glasbo.

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Poslušanje z enim dotikom za takojšnje predvajanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetooth®. *Oglejte si združljive naprave

Iskanje združljivih naprav

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Upravljanje klicev pametnega telefona z enim gumbom

Komunicirajte med poslušanjem glasbe. Upravljanje slušalk z enim gumbom vam omogoča prostoročno klicanje s pametnim telefonom Android ali iPhonom. S prstom lahko tudi preskakujete skladbe ter enostavno preklapljate med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke. 

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Ušesne blazinice z blaženjem pritiska zatesnijo zvok

Ušesne blazinice ovalne zasnove z blaženjem pritiska se povsem prilegajo ušesom, kar zagotavlja zanesljivo prileganje in minimalno uhajanje zvoka. Izjemno debele ušesne blazinice in brezhibni šivi 3D zatesnijo zvok, ki se zato odbija proti ušesom. Zato slišite več glasbe in manj zunanjih motenj, predvsem pa izrazite nizke tone.  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Idealna naprava za uporabo med gibanjem. Drsni kovinski naglavni trak in vrtljiva zložljiva zasnova omogočata enostavno shranjevanje slušalk, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.  

Slika Brezžične slušalke MDR-XB950BT EXTRA BASS™

Poslušajte s priloženim zvočnim kablom

Želite poslušati glasbo brez povezave Bluetooth? Priloženi zvočni kabel priključite na slušalke in najljubši predvajalnik ter najljubšo glasbo poslušajte v visokokakovostnem zvoku. Kabel je dolg 1,2 metra in dovolj trpežen za vsakdanjo uporabo.