SLUŠALKE MDR-Z7 

Polne specifikacije in funkcije

MDR-Z7

PMPC

€ 718,99

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
335 g (brez kabla)

Splošne značilnosti

Zaprti tip
Da
Pogonska enota
70 mm dinamično – kupolasti tip
Ušesne
Da
Dinamični tip
Da
Magnet
Neodim
Impedanca (Ohm)
70 Ω (1 kHz)
Frekvenčni odziv
4–100.000 Hz
Občutljivost (dB/mW)
102 dB/mW
Tip kabla
Tip Y (snemljivo)
Dolžina kabla
2 m (kabel za uravnoteženo povezavo), 3 m (povezovalni kabel)
Vtič
Pozlačeni mini
Slog nošenja
Naglavni Trak, Naušne

Kaj je v škatli

  • Garancijska kartica
  • Navodila za delovanje
  • Univerzalni adapter
  • Kabel za slušalke (pribl. 3 m)
  • Kabel za slušalke za uravnoteženo povezavo (pribl. 2 m)
Placeholder

Značilnosti

Slika Slušalke MDR-Z7

Z zvokom visoke ločljivosti glasbo poslušajte tako, kot si je zamislil izvajalec 

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Zvok visoke ločljivosti analogno glasbo v digitalno pretvarja pri višji bitni hitrosti kot CD-ji (24 bitov/192 kHz namesto 16 bitov/44,1 kHz), zato je po kakovosti bližje originalnim studijskim posnetkom in v glasbi uživate, kot si je zamislil izvajalec.

Slika Slušalke MDR-Z7

Mogočne pogonske enote HD zagotavljajo izjemen zvok

Mogočne 70 mm pogonske enote HD pri vsaki glasnosti natančno predvajajo vse glasbene podrobnosti. Pogonske enote zaradi ogromne velikosti v ušesnih čašicah ustvarjajo zvočne valove, ki preprečujejo zapoznitve zaradi odbojev in zmanjšujejo izgubo zvoka. Zato slišite vsa čustva in energijo originalnih posnetkov z izrazitimi nizkimi toni in jasnimi visokimi toni. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Širok frekvenčni razpon za zvok polnega razpona

Širokopasovni frekvenčni razpon (od 4 Hz do 100 kHz) je idealen za številne sodobne glasbene zvrsti. Spodnji frekvenčni razpon 4 Hz več kot zadostuje tudi za najgloblje nizke tone. Pri frekvenčnem razponu 100 kHz lahko uživate v neverjetno jasnih vokalih, melodijah in zvočnih harmonijah, zaradi katerih je glasba boljša in pristnejša.

Slika Slušalke MDR-Z7

Visoka občutljivost za jasen zvok

Slušalke z visoko občutljivostjo 102 dB/mW električne signale zelo učinkovito pretvarjajo v zvočne. Zato pri poslušanju glasbe iz istega vira in pri isti glasnosti slišite jasnejši zvok po celotnem zvočnem spektru (v primerjavi z manj občutljivimi slušalkami).  

Slika Slušalke MDR-Z7

Polimerska membrana s prevleko iz aluminija za natančnejši zvok

Polimerska membrana s tekočimi kristali in aluminijem zagotavlja skladnejši in natančnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajna pogonska enota LCP. Zvočna energija, ki se izgubi med prenosom v slušalke, je enakomernejša, kar zagotavlja kakovosten in pristen zvok. Omogoča tudi enakomernejši frekvenčni odziv, tudi ko poslušate izjemno visoke frekvence zvoka visoka ločljivosti. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Uravnotežen zvok zmanjšuje prekrivanje

Uravnotežen 4-žični priključek in dvojni kabel iz srebra in bakra izboljšata ločevanje zvočnih kanalov za kakovostnejši zvok. Za razliko od standardnih slušalk, ki imajo skupno ozemljitveno žico, ta kabel vključuje levo, desno in neodvisno ozemljitveno žico za oba kanala, zato slišite manj popačenja in prekrivanja. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Izdelano na Japonskem za vrhunsko kakovost 

Sonyjevi izdelki z Japonske zagotavljajo neprekosljivo kakovost in zmogljivost. S samo najboljšimi komponentami in proizvodnimi tehnikami ustvarjamo slušalke, ki postavljajo nove standarde jasnega zvoka. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Povsem kovinska zasnova omogoča stabilen zvok

Slušalke so izdelane iz kovine visoke gostote, zato odpravljajo neželene tresljaje in ohranjajo stabilen zvok. Kovinsko ohišje odmeva manj kot ohišja iz tradicionalnih materialov, kar zagotavlja čistejše srednje in visoke tone ter nizkofrekvenčne zvoke. Kovinska zanka, gred in tečaju zagotavljajo izjemno trpežnost. Lahek in prilagodljiv kovinski naglavni trak lahko enostavno popolnoma prilagodite glavi za udobno nošenje. 

Slika Slušalke MDR-Z7

Razkošne usnjene ušesne blazinice za popolno udobje

Mehke usnjene ušesne blazinice se povsem prilagajajo ušesom za zanesljivo in udobno prileganje. Gladki materiali in brezhibni šivi zagotavljajo izjemno udobje in trpežnost za več ur poslušanja.

Slika Slušalke MDR-Z7

Podpora PHA-3 omogoča poslušanje zvoka visoke ločljivosti 

Ponesite glasbo še dlje. Dodatni prenosni ojačevalnik DAC PHA-3 digitalne signale iz računalnika, pametnega telefona ali predvajalnika WALKMAN® pretvori v analogne signale za ojačitev. Sodi med prve ojačevalnike za slušalke, ki podpirajo 384 kHz/32-bitni PCM, DSD (5,6 MHz) in predvajanje uravnoteženega zvoka, zato je idealen za te slušalke.