NAGLAVNI TRAK

Slušalke ZX110

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Slika Slušalke ZX110

pinkwhiteblack

Standardno

MDR-ZX110

PMPC

€ 20,00

(z DDV)

Android

MDR-ZX110AP

PMPC

€ 25,00

(z DDV)
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110
Slike Slušalke ZX110

Značilnosti

Dinamične pogonske enote iz neodima zagotavljajo natančen zvok

Lahke 30 mm dinamične pogonske enote iz neodima slušalkam omogočajo izrazit, ritmičen odziv tudi pri najzahtevnejšem posnetku. Z izjemno občutljivo membrano lahko brez ojačevalnika zvišate glasnost slušalk in uživate v čistem in natančnem zvoku po celotnem spektru.

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljive ušesne čašice slušalk omogočajo enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate, in boljše prenašanje med potovanjem. Ušesne čašice lahko povsem zložite in pospravite v kovček ali torbo, saj zasedejo zelo malo dragocenega prostora.    

Vgrajen daljinski upravljalnik in mikrofon za prostoročno klicanje

Z vgrajen daljinskim upravljalnikom in mikrofonom na kablu slušalk lahko med poslušanjem glasbe prostoročno sprejemate klice z izbranimi pametnimi telefoni. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.* *Samo pri modelu MDR-ZX110AP

Ušesne blazinice za popolno udobje

Poslušajte popolnoma udobno. Te slušalke imajo samonastavljiv naglavni pas in mehke oblazinjene ušesne čašice, ki pokrijejo celotno uho. Privoščite si popolnoma udobno poslušanje več najljubših albumov v zaporedju.

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom zatesni zvok

Prilegajoča struktura z zaprtim hrbtnim delom se povsem prilega ušesom, zato slišite samo glasbo brez zunanjih motenj. Zvok se odbija proti ušesom, zato vedno slišite tudi najmanjše podrobnosti. Čutili boste vsak takt, saj zasnova z zaprtim hrbtnim delom poudari nizke tone v glasbi. 

Širok frekvenčni razpon za jasne visoke in nizke tone 

Širok frekvenčni razpon (od 12 Hz do 22 kHz) omogoča globoke nizke tone, bogate srednje tone in izrazite visoke tone. Poslušajte podrobne skladbe in uživajte v vsej glasbi. 

Specifikacije

S slušalkami MDR-ZX110 z dinamičnimi 30 mm pogonskimi enotami lahko glasbo med gibanjem poslušate v jasnem in uravnoteženem zvoku. Ušesne blazinice zagotavljajo udobnejšo uporabo med gibanjem. Slušalke MDR-ZX110AP izboljšajo funkcionalnost pametnega telefona Android.
  • 30 mm kupolaste pogonske enote za uravnotežen zvok

  • Visokozmogljivi magneti iz neodima zagotavljajo mogočen zvok

  • Frekvenčni razpon 12 Hz–22 kHz

  • Oblazinjene ušesne čašice za udobno poslušanje

  • Različne barve, ki dopolnjujejo vaš slog

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju