NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke MDR-ZX220BT

MDR-ZX220BT
Slika Brezžične slušalke MDR-ZX220BT

bluegrayblack

PMPC

€ 81,12

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX220BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX220BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX220BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX220BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX220BT

Značilnosti

Brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth®

Brezžično pretakajte najljubše skladbe prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite s temi slušalkami Bluetooth in poslušajte glasbo ter upravljajte sezname predvajanja in glasnost z napravo.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

S 30 mm pogonskimi enotami slišite vse

30 mm kupolaste pogonske enote, ki zagotavljajo dinamičen zvok iz kompaktnih in lahkih enot, skladbe predvajajo s podrobnejšim zvokom.

Poslušajte dlje z 8 -urnim brezžičnim predvajanjem

V skladbah lahko uživate cel dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča približno osem ur napajanja (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat Micro USB. 

Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Tudi ko je telefon na varnem v žepu ali torbi, lahko opravljate klice in izdajate glasovne ukaze. Z visokokakovostnim vgrajenim mikrofonom lahko enostavno sprejemate in opravljate klice s pametnim telefonom.

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljiva zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.

Specifikacije

  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • 30 mm pogonska enota

  • Do 8 ur predvajanja.

  • Možnost polnjenja prek USB-ja, kabel je priložen

Frekvenčni odziv
20 Hz–20.000 Hz
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju