NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke MDR-ZX330BT

MDR-ZX330BT
Slika Brezžične slušalke MDR-ZX330BT

PMPC

€ 103,00

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX330BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX330BT
Slike Brezžične slušalke MDR-ZX330BT

Značilnosti

Brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth®

Brezžično pretakajte najljubše skladbe prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite s temi slušalkami Bluetooth in poslušajte glasbo ter upravljajte sezname predvajanja in glasnost z napravo.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

S 30 mm pogonskimi enotami slišite vse

30 mm kupolaste pogonske enote, ki zagotavljajo dinamičen zvok iz kompaktnih in lahkih enot, skladbe predvajajo s podrobnejšim zvokom.

Poslušajte dlje s 30-urnim brezžičnim predvajanjem

V skladbah lahko uživate cel dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča približno trideset ur napajanja (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat USB. 

Hitro polnjenje prek povezave USB

Zakaj bi čakali, če lahko poslušate? Slušalke priključite s priloženim kablom USB in po eni uri polnjenja poslušajte do deset ur glasbe. Slušalke MDR-ZX330BT so povsem napolnjene v približno štirih urah, zato ne čakate dolgo.

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljiva zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.

Specifikacije

Z brezžičnimi slušalkami Bluetooth® MDR-ZX330BT plešite, kot bi bili povsem sami na svetu. S povezavo NFC za poslušanje z enim dotikom povežite z izbranim pametnim telefonom in se gibajte povsem svobodno, brez prepletenih kablov in neprijetnosti. Mehke ušesne blazinice odpravljajo pritisk, zato lahko poslušate dlje.
  • Enostavna povezava Bluetooth z NFC z enim dotikom

  • 30 mm pogonska enota

  • Čas delovanja baterije do 30 ur

  • Možnost polnjenja prek USB-ja, kabel je priložen

Pogonska enota
30 mm, kupolasta oblika
Frekvenčni odziv
20 Hz–20.000 Hz
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju