WH-1000XM3

SAMO GLASBA. NIČ DRUGEGA.

S pametnim poslušanjem, ki se prilagodi okoliščinam, v katerih poslušate glasbo, in z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi, ki smo jo še izboljšali, se lahko s slušalkami WH-1000XM3 še bolj prepustite tišini.

SLUŠALKE

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM3

WH-1000XM3
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM3

silverblack

PMPC

€ 386,20

(z DDV)
Izkusite naslednjo stopnjo tišine

Ugotovite, kaj se zgodi, ko ste sami z glasbo – to vam omogoča tehnologija za odpravljanje šumov, ki utiša več zunanjih zvokov kot kdaj koli prej. Preverite tudi, kako pametne so lahko slušalke z napredno tehnologijo za odpravljanje šumov, kot je prilagodljiv kontrolnik za zvok, in s priročnimi pametnimi funkcijami, kot so hitro preusmerjanje pozornosti, združljivost z glasovnim pomočnikom in upravljanje na dotik.

Poglobite se v tišino

Pobegnite pred hrupom mesta z vodilno tehnologijo za odpravljanje šumov v panogi.Slušalke WH-1000XM3 vključujejo najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov, imajo tesno prilegajoče se ušesne blazinice in procesor QN1 za odpravljanje šumov HD.

Močnejši = še manj šuma

Z našim novim procesorjem QN1 za odpravljanje šumov HD smo znatno izboljšali funkcijo odpravljanja šumov. Z namenskim procesorjem za odpravljanje šumov smo poleg tega poskrbeli, da učinkovitost delovanja procesorja nikoli ne vpliva na kakovost glasbe.

Procesor za odpravljanje šumov
Še boljše utišanje zvokov iz okolice

Večina slušalk z odpravljanjem šumov utiša hrup vozila med potovanjem. Slušalke WH-1000XM3 niso nobena izjema, vendar poleg tega zelo učinkovito utišajo tudi vsakdanji hrup, kot so glasovi in zvoki, ki jih slišite med hojo v mestu.

Brezžična svoboda, odličen zvok v tišini

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna brezžična zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje izkušnji poslušanja prek žične povezave.

40 mm pogonska enota
Zvok, ki mu lahko verjamete

Ojačevalnik, ki je vgrajen v procesor QN1 za odpravljanje šumov HD, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom in nizko popačenje v prenosnih napravah ter zagotavlja izjemno kakovost zvoka. Zmogljive 40-mm pogonske enote z membranami LCP zagotavljajo kakovostno predvajanje močnih ritmov in frekvenc do 40 kHz.

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. Za bogat, jasen zvok digitalne glasbe tehnologija DSEE HX™ obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem.

Grafikon stiskanja s tehnologijo DSEE HX
Pametno poslušanje s tehnologijo SENSE ENGINE – se samodejno prilagodi glede na okoliščine

Oglejte si, kako prilagodljiv kontrolnik za zvok samodejno zazna vašo dejavnost, kot so vožnja, hoja in čakanje, ter ustrezno prilagodi nastavitve okoljskega zvoka. S funkcijo za hitro preusmerjanje pozornosti pa lahko komunicirate, ne da bi si morali odstraniti slušalke – preprosto postavite dlan nad ohišje, da se zvok utiša in se takoj lahko pogovarjate. 

Samodejno prilagajanje vašim dejavnostim
Moški se vozi v taksiju
Potovanja 

Potujte brez motenj in se popolnoma predajte glasbi brez šumov iz ozadja. 

Moški hodi po letališču
Peš

Zavedajte se vsega okrog sebe, od uličnih do pisarniških zvokov, a kljub temu uživajte v glasbi. 

Moški čaka na obvestila
Čakanje

Med čakanjem poslušajte pomembna obvestila z zmanjšanim šumom iz ozadja.  

Logotip SENSE ENGINE™
Prilagodite si zvok po meri

Z mehanizmom SENSE ENGINE™ lahko že s preprostim dotikom izbirate svojo glasbo.

Logotip aplikacije Sony I Headphones Connect
Aplikacija Sony I Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony I Headphones Connect, če želite uporabljati prilagodljiv kontrolnik za zvok, upravljati nastavitve okoljskega zvoka in nastavljati ravni zvoka z izenačevalnikom.

Hitra pozornost
Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo.

Pogovarjajte se, ne da bi sneli slušalke. Če se želite pogovarjati takoj, lahko glasnost zmanjšate tako, da roko položite na ohišje.

Kontrolnik okoljskega zvoka
Upravljanje okoljskega zvoka za pomembne zvoke

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect prilagodite okoljski zvok, da med potjo ne boste preslišali pomembnih zvokov.

Izenačevalnik

Za vsako skladbo iz vnaprejšnjih nastavitev poiščite popoln ton zvoka, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim željam z aplikacijo Sony | Headphones Connect.

Virtualni prostorski zvok

Potopite se v zvok, kjer koli že ste. Doživite zvok, optimiziran za različna okolja, v katerem ga poslušate, vključno z odri na prostem, klubi, dvoranami in arenami.

Upravljanje položaja zvoka

Izberite smer, iz katere naj bi prihajal zvok, tako kot to lahko storite pri brezžičnem zvočniku.

Vrhunsko udobje za celodnevno uporabo

Izredno mehke ušesne blazinice iz uretanske pene, ki ne pritiskajo na ušesa, enakomerno porazdelijo pritisk in povečajo stik ušesnih blazinic, kar pomeni bolj stabilno prileganje. Udobje je še dodatno izboljšano z večjo in globljo ergonomsko strukturo prostora za uho. Poleg vsega pa so še izredno lahke, zato bo glasba vse, kar boste opazili.

Pametnejše od običajnih slušalk

Vse je na dosegu prstov. Prostoročno sprejemajte telefonske klice z dvotapom. Lahko pa tudi spremenite skladbo, ki je predvajana, prilagodite glasnost in opravite telefonske klice tako, da se dotaknete plošče ali podrsnete po njej. Do glasovnega pomočnika pa preprosto dostopite tako, da pritisnete ploščo in pridržite prst.

Energija za dan in hitro polnjenje

Čas delovanja baterije je celo 30 ur, zato jih lahko uporabljate tudi na daljših potovanjih. Če pa se vam mudi s polnjenjem, lahko z dodatnim napajalnikom v 10 minutah napolnite baterijo za 5 ur.

Zložljiva zasnova
Zložljiva zasnova

Ušesne čašice se zložijo navznoter, zato jih je mogoče priročno spraviti v kompaktno torbico.

Torbica s kablom
Torbica s kablom

Priložena prenosna torbica je trpežna in vključuje kabel za poslušanje glasbe z žično povezavo.

Tako pristno. Tako resnično.

Prepustite se zvoku, ki je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba pristna in resnična, kot še nikoli doslej.

S temi slušalkami doživite zvok s tehnologijo 360 Reality Audio.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

S pametnim poslušanjem, ki se prilagodi okoliščinam, v katerih poslušate glasbo, in z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi, ki smo jo še izboljšali, se lahko s slušalkami WH-1000XM3 še bolj prepustite tišini.
  • S procesorjem QN1 za odpravljanje šumov HD lahko poslušate brez motenj

  • Edinstveno samodejno in prilagojeno odpravljanje šumov ter optimizacija atmosferskega tlaka

  • Brezžična svoboda s tehnologijama BLUETOOTH® in NFC

  • Pametno poslušanje, ki ga nastavite s prilagodljivim kontrolnikom za zvok, samodejno prilagodi okoljski zvok temu, kar počnete.

  • Visokokakovosten zvok s tehnologijo DSEE HX™ in LDAC

Pogonska enota
40 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
DSEE HX
Da
Vhodi
Stereo mini vtičnica
Frekvenčni odziv
4 Hz–40.000 Hz
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)
Frekvenčni odziv (aktivno delovanje) 
4 Hz–40.000 Hz
Pasivno delovanje
Da
NFC
Da
Dolžina kabla
Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m, kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič)

Kaj je v škatli?

Prenosna torba, Adapter vtiča za uporabo na letalu, Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m), Kabel USB: Type-C™ (pribl. 20 cm)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene in nagrade

Mnenja uporabnikov