Skoči na vsebino
SLUŠALKE

Brezžične slušalke CH500

WH-CH500

Slika Brezžične slušalke CH500

bluegrayblack

PMPC

€ 50,80

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke CH500
Slike Brezžične slušalke CH500
Slike Brezžične slušalke CH500
Slike Brezžične slušalke CH500
Slike Brezžične slušalke CH500

Značilnosti

Brezžično pretakanje s povezavo Bluetooth®

S povezavo Bluetooth® brezžično pretakajte najljubše skladbe. Vzpostavite brezžično povezavo med pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom in temi slušalkami ter poslušajte glasbo in upravljajte sezname predvajanja ter glasnost kar na slušalkah.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC™ (Near Field Communication) odpravlja zapletene nize nastavitev. Z napravami, ki podpirajo NFC™, se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in omogočite hitro in brezhibno povezavo, nato pa začnite vsebino pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Čas delovanja baterije do 20 ur, ki vam zagotavlja celodnevno brezžično poslušanje

V skladbah lahko uživate cel dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča do 20 ur brezžične uporabe, polnite pa jo lahko prek vrat mikro USB.

S 30 mm pogonskimi enotami slišite vse

Uživajte ob podrobnejših zvokih najljubših skladb, s katerimi se ponašajo 30-milimetrske kupolaste pogonske enote, ki iz kompaktnih in lahkih enot izvabljajo dinamičen zvok.

Vrtljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljiva zasnova omogoča preprosto in varno shranjevanje, ko ste na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.

Vgrajeni mikrofon za dajanje ukazov glasovnemu pomočniku in prostoročno klicanje

Pogovarjajte se s prijatelji in z glasovnim pomočnikom, ne da bi sploh vzeli telefon iz žepa ali torbe. Pritisnite in pridržite gumb za predvajanje na slušalkah, da v sistemu Android ali iOS vklopite glasovnega pomočnika in omogočite enostavno, prostoročno klicanje z vgrajenim visokokakovostnim mikrofonom.

Izberite barvo

Izberite in si nadenite barvo, ki se vam najbolje poda. Izbirate lahko med črno, sivo in modro.

Specifikacije
Brezžične slušalke, narejene za celodnevno poslušanje. Pretakajte brez težav prek povezave BLUETOOTH® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom in si zagotovite do 20 ur neprekinjenega predvajanja glasbe. 30-milimetrska pogonska enota zagotavlja mogočne nizke tone, zmogljivost pametnega telefona pa poenostavlja uporabo glasovnega pomočnika in prostoročno klicanje.
  • Poenostavljena povezava Bluetooth® z NFC™ z enim dotikom

  • 30 mm pogonska enota

  • Do 20 ur predvajanja

  • Enostavno prostoročno klicanje in ukazi glasovnega pomočnika z mikrofonom

  • Vrtljiva zasnova za neovirano potovanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju