Skoči na vsebino
SLUŠALKE

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N

WH-CH700N

Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N

bluegrayblack

Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov CH700N

Značilnosti

Digitalno odpravljanje šumov 

Preprečite neželene šume z brezžičnim odpravljanjem šumov.

One Push AINC za poslušanje brez šumov

Pritisnite in pridržite gumb za odpravljanje šumov, da vklopite funkcijo odpravljanja šumov z umetno inteligenco (AINC) in prilagodite odpravljanje šumov svojemu okolju. Šumi v ozadju se analizirajo in prilagodijo, da se zagotovi optimalna učinkovitost v letalih in drugih hrupnih okoljih. 

Brezžično pretakanje s povezavo Bluetooth®

S povezavo Bluetooth® brezžično pretakajte najljubše skladbe. Povežite pametni telefon ali tablični računalnik s temi slušalkami, ki podpirajo Bluetooth®. Na samih slušalkah lahko celo začnete predvajati svojo glasbo, preskočite skladbe in upravljate glasnost, ne da bi se dotaknili naprave ali jo vzeli iz žepa ali torbe.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC™ (Near Field Communication) odpravlja zapletene nastavitve. Z napravo, ki podpira NFC™, se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati vsebine prek povezave Bluetooth®. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

S 35 urami delovanja baterije in hitrim polnjenjem lahko poslušate dlje 

V glasbi lahko uživate ves dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča do 35 ur uporabe (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat USB. Hitro polnjenje zagotavlja 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja.

S 40-milimetrskimi pogonskimi enotami slišite vse   

Uživajte ob podrobnejših zvokih najljubših skladb, s katerimi se ponašajo 40-milimetrske kupolaste pogonske enote, ki iz kompaktnih in lahkih enot izvabljajo dinamičen zvok.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Sony | Headphones Connect za Android

Z aplikacijo Sony| Headphone Connect za Android lahko prilagodite svoje slušalke tako, da bo vaš zvok popoln. V pametnem telefonu lahko z razponom vnaprej nastavljenih in prilagodljivih nastavitev izenačevalnika zlahka prilagodite ravni zvoka in načine digitalnega zvočnega polja. Virtualphones technology (VP) simulira odrski zvok na prostem, klubski, dvoranski in arenski zvok.

Prenesite iz Google Play

Sony | Headphones Connect za iOS

Z aplikacijo Sony| Headphone Connect za iOS lahko prilagodite svoje slušalke tako, da bo vaš zvok popoln. V pametnem telefonu lahko z razponom vnaprej nastavljenih in prilagodljivih nastavitev izenačevalnika zlahka prilagodite ravni zvoka in načine digitalnega zvočnega polja. Tehnologija VPT (Virtualphones) simulira odrski zvok na prostem, klubski, dvoranski in arenski zvok.

Prenesite iz App Store

Vgrajeni mikrofon za dajanje ukazov glasovnemu pomočniku in prostoročno klicanje

WH-CH700N bo optimiziran za Google Pomočnika s posodobitvijo. Vprašajte ga, povejte mu, kaj naj naredi. To je vaš osebni Google, ki vam je vedno pripravljen pomagati. Pogovarjajte se s prijatelji, ne da bi sploh vzeli telefon iz žepa ali torbe. Uživajte v prostoročnem klicanju z visokokakovostnim vgrajenim mikrofonom

Ožičeno za neprekinjeno glasbo 

Ob uporabi priloženega kabla si lahko zagotovite do 50 ur žičnega poslušanja z odpravljanjem šumov.

Vrtljiva zasnova za enostavno potovanje

Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.

Specifikacije
Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov za dolgo poslušanje. Pritisnite in pridržite gumb NC, da vklopite funkcijo AINC in prilagodite odpravljanje šumov svojemu okolju. Na voljo je tudi 50 ur poslušanja glasbe z žično povezavo z odpravljanjem šumov.
  • Odpravljanje šumov se prilagodi okolju s funkcijo One Push AINC

  • Brezžično pretakanje s povezavo BLUETOOTH® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Z baterijo, ki deluje do 35 ur in ki jo lahko hitro napolnite lahko dolgo uživate ob poslušanju glasbe

  • S 40-milimetrsko pogonsko enoto slišite več podrobnosti

  • Vgrajeni mikrofon za prostoročno klicanje in uporabo z glasovnim pomočnikom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju