NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N

WH-CH700N
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N

bluegrayblack

PMPC

€ 152,50

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH700N
Brez kablov, brez motenj, samo glasba   

Brezžične slušalke WH-CH700N z odpravljanjem šumov so izdelane za dolgotrajno poslušanje med gibanjem. Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) s funkcijo One Push se prilagodi okolju, tako da lahko med potovanjem preprečite neželene šume. 

Nič več šumov in žic

Poslušajte brez žic, preprečite motnje zaradi neželenih šumov iz ozadja in poslušajte le najljubšo glasbo z digitalnim odpravljanjem šumov.

WH-CH700N – odpravljanje šumov s funkcijo OnePush
Odpravljanje šumov za potovanja s funkcijo One Push

Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) analizira šume iz ozadja in zagotovi optimalno delovanje na letalih in v drugih hrupnih okoljih. Aktivirate jo tako, da preprosto pritisnete in pridržite gumb NC na slušalkah.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

Tehnologija NFC™ (Near Field Communication) odpravlja zapletene nastavitve. Z napravo, ki podpira NFC™, se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati vsebine prek povezave Bluetooth®. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Povezavo lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Logotipa NFC™ in Bluetooth®
Celodnevno poslušanje in hitro polnjenje 

V glasbi lahko uživate ves dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča do 35 ur uporabe (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat USB. Hitro polnjenje zagotavlja 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja. 

Baterija s 35-urnim delovanjem
S 40-milimetrskimi pogonskimi enotami slišite vse

Zaradi 40-milimetrskih kupolastih pogonskih enot, ki zagotavljajo mogočne nizke tone in širok frekvenčni razpon, je glasba, ki jo poslušate še bogatejša.

Slušalke WH-CH700N s 40-milimetrskimi zvočniki
Digital Sound Enhancement Engine
DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Prilagodite nastavitve z aplikacijo Sony | Headphones Connect 

Z brezplačno aplikacijo Sony | Headphones Connect za sistema Android in iOS uglasite svoje slušalke s popolnim zvokom. Glasnost zvoka in digitalne načine zvočnega polja prilagodite preprosto s številnimi prednastavitvami in prilagodljivimi nastavitvami izenačevalnika v svojem pametnem telefonu. Tehnologija virtualnih slušalk (VPT) simulira slog zvoka na odru na prostem, v klubu, dvorani ali na stadionu.

Preprosta združljivost s pametnimi telefoni 
Udobno poslušanje
Prilagodljiv naglavni trak WH-CH700N
Prilagodljiv naglavni trak 

S kovinskim drsnikom lahko popolnoma prilagodite velikost slušalk.  

Ovalne ušesne blazinice WH-CH700N
Mehke ušesne blazinice ovalne oblike 

Mehke ušesne blazinice se povsem prilegajo ušesom, zato je poslušanje udobno.

Vrtljiva zasnova WH-CH700N
Vrtljiva zasnova za enostavno potovanje

Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v potovalko ali v priloženo torbico in varno odnesete s seboj. 

Ožičeno za neprekinjeno glasbo 

Poslušajte, tudi ko se baterija že izprazni. S priloženim kablom lahko poslušate kadar koli ali pa razširite način odpravljanja šumov za do 50 ur poslušanja.

Specifikacije in funkcije

Brezžične slušalke WH-CH700N z odpravljanjem šumov so narejene za dolgotrajno poslušanje, ko ste na poti. Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) s funkcijo One Push se prilagodi okolju, tako da lahko odpravite neželene šume, ko ste na poti.
  • Odpravljanje šumov se prilagodi okolju s funkcijo One Push AINC

  • Brezžično pretakanje s povezavo BLUETOOTH® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Z baterijo, ki deluje do 35 ur in ki jo lahko hitro napolnite lahko dolgo uživate ob poslušanju glasbe

  • S 40-milimetrsko pogonsko enoto slišite več podrobnosti

  • Združljivo s pametnim telefonom za prostoročno klicanje in uporabo z glasovnim pomočnikom

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju