NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH710N

WH-CH710N
WH-CH710N

bluewhiteblack

PMPC

€ 150,00

(z DDV)
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
WH-CH710N
Brezhiben zvok brez motenj 

Brezžične slušalke WH-CH710N z odpravljanjem šumov ponujajo doživeto poslušanje brez motenj povsod. S funkcijo odpravljanja šumov s tehnologijo dveh senzorjev šumov, kakor tudi z načinom okoljskega zvoka lahko nadzirate, kaj želite slišati – in s 35 urami brezžičnega predvajanja lahko glasbo poslušate cel dan.

barve
Slušalke, s katerimi se odklopite
od vsakdanjih skrbi 

Ne glede na to, ali ste na dolgem poletu ali pa se le peljete v službo, funkcija odpravljanja šumov z umetno inteligenco (AINC) nenehno analizira komponente okoljskega ambientalnega zvoka in samodejno izbira filter, ki bo v vašem okolju najučinkoviteje odpravljal šume.

S tehnologijo dveh senzorjev šumov nadzirate, kaj slišati

Z mikrofonoma, en obrnjen naprej, drug nazaj, WH-CH710N zajamejo več okoljskega zvoka kot kadarkoli doslej. Če torej ne želite slišati hrupa zaradi mestnega prometa ali pogovorov v pisarni, se boste lahko nemoteno popolnoma prepustili tistemu, kar poslušate.

odpravljanje šumov
Prilagodite zvok

Z načinom okoljskega zvoka lahko v celoti nadzirate svoje doživetje ob poslušanju. Če ga vklopite, boste poslušali svojo glasbo in kljub temu slišali pomembne vsakdanje zvoke, ki so pomembni za vašo varnost, kot so hrup prometa in obvestila prevoznikov.

Ikona polnjenja
Celodnevno poslušanje s hitrim polnjenjem

Z vgrajeno litij-ionsko baterijo lahko zvočne vsebine poslušate do 35 ur z enim samim polnjenjem. Poleg tega s hitrim polnjenjem dobite 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja.

Udobno poslušanje
S 30-mm zvočniškimi enotami vedno ujamete ritem

Z novimi 30-mm zvočniškimi enotami je zvok čist in jasen celo z lahkimi in udobnimi slušalkami, ki so idealne za reprodukcijo frekvenc, od nizkih tonov do visokih vokalov.

slušalke na mizi
Prostoročna pomoč vašega pomočnika

S preprostim pritiskom na gumb se povežete z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu, da dobite navodila, predvajate glasbo in komunicirate z drugimi.

Prostoročno klicanje
Jasnejše prostoročno klicanje

S preprostim prostoročnim telefoniranjem so pogovori še lažji. Pustite telefon, kjer je in samo začnite govoriti. Slušalke WH-CH710N osebi, ki je na drugi strani, prenese razločnejši zvok. 

Ikona tehnologije NFC
NFC™ z enim dotikom za takojšnjo glasbo

Near Field Communication (NFC™) omogoča začetek pretakanja glasbe že z enim dotikom. Na ohišju naprave, ki podpira NFC™, se preprosto dotaknite oznake N-mark za hitro in enostavno povezavo.

Bluetooth®
Kakovostno pretakanje prek povezave Bluetooth®

Nimate tehnologije NFC™? Ne skrbite. Napravo povežite ročno tako, da v svoji napravi v meniju z nastavitvami vklopite Bluetooth®.

Specifikacije in funkcije

S slušalkami WH-CH710N z odpravljanjem šumov, ki so izpopolnjene z odpravljanjem šumov z umetno inteligenco (AINC) prek tehnologije dveh senzorjev šumov, boste slišali več glasbe in manj šumov iz ozadja.
  • Odpravljanje šumov se s tehnologijo dveh senzorjev šumov prilagodi okolju

  • S 30-mm zvočniškimi enotami slišite več podrobnosti

  • Z baterijo, ki deluje do 35 ur, in s funkcijo hitrega polnjenja boste dolgo uživali ob poslušanju glasbe

  • Brezžično pretakanje s povezavo Bluetooth® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Združljivo s pametnim telefonom za prostoročno telefoniranje in uporabo z glasovnim pomočnikom

VHODI
Stereo mini vtičnica
FREKVENČNI ODZIV
7–20.000 Hz (JEITA)
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
FREKVENČNI ODZIV (AKTIVNO DELOVANJE)
20–20.000 Hz (NAPAJANJE VKLOPLJENO) (žična povezava)
PASIVNO DELOVANJE
Da
NFC
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju