Skoči na vsebino
SLUŠALKE

Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini

WH-H800

Slika Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini

redgoldgreenblueblack

PMPC

€ 230,40

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini
Slike Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini

Značilnosti

Na voljo v različnih barvah

Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini so na voljo v naboru edinstvenih barv, zasnovane pa so tako, da se brezhibno prilegajo vašemu slogu in načinu življenja.

Kompaktna zložljiva zasnova in udobne ušesne blazinice za enostavno uporabo in prenašanje

Mehko obložene ušesne blazinice zagotavljajo udobno celodnevno poslušanje, kompaktni naglavni trak pa se prilega kateri koli obliki glave ali frizuri. Zaradi zložljive zasnove lahko slušalke zlahka pospravite v priloženo prenosno torbico in jih imate vedno s seboj.

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC™ podpira več hitrosti oddajanja v skladu z vašim brezžičnim okoljem. Z oddajanjem pri najvišji hitrosti oddajanja omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti: 990 kb/s (približno trikrat več podatkov koz običajni zvok Bluetooth®). LDAC™ zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse glasbe natanko tako, kot si je zamislil izvajalec.

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija DSEE HX™ obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, in zagotovi bogat ter naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

Čas delovanja baterije 24 ur za daljši čas poslušanja

Odlične za uporabo med potjo ali ko želite cel dan uživati v glasbi. Ko so popolnoma napolnjene, imate na voljo do 24 ur za predvajanje glasbe ali pogovore. Ko se baterija izprazni, lahko priključite priloženi kabel za slušalke in nadaljujete s poslušanjem.

Natančno konfigurirajte nastavitve v telefonu

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko poslušate glasbo po svojemu okusu tako, da izberete vnaprejšnje nastavitve ali prilagodite izenačevalnik. Poleg tega lahko z izbiro vnaprejšnje nastavitve prostorskega zvoka izbirate med kakovostjo klubskega ali dvoranskega zvoka ali zvoka na prostem.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

S tehnologijama NFC™ (Near Field Communication) in BLUETOOTH® je povezovanje z glasbo hitro in enostavno. Z napravo s podporo za NFC™ se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. V nastavitvah naprave vzpostavite povezavo s tehnologijo Bluetooth in že ste pripravljeni.

Specifikacije
Ohranite svoj slog in svoj zvok povsod. Brezžične slušalke h.ear on 2 Mini odlikuje izjemen zvok visoke ločljivosti in izboljšano pretakanje prek povezave BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC™. Kompaktne in lahke za enostavno uporabo, v širokem barvnem razponu pa brez težav najdete takšne, ki se prilegajo vašemu življenjskemu slogu.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX™ kakovost glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost.

  • Kompaktna, zložljiva zasnova za lažjo uporabo in prenašanje

  • Enostavna povezava Bluetooth® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

Pogonska enota
40 mm (izbočeno)
Frekvenčni odziv
5-40.000 Hz
Dolžina kabla
1,2 m

Kaj je v škatli?

Prenosna torbica, Povezovalni kabel, Kabel USB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju