Brezžične slušalke h.ear in 2 Mini

Vaš barve v kompaktni obliki

Dopolnite svoj slog z boljšim zvokom s slušalkami h.ear on 2 Mini Wireless. Zvok visoke ločljivosti je izjemen ob boljšem pretakanju prek povezave Bluetooth s tehnologijo LDAC. S kompaktno, zložljivo zasnovo so povsod z vami.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke WH-H800 h.ear on 2 Mini

WH-H800
Slika Brezžične slušalke WH-H800 h.ear on 2 Mini

redgoldgreenblueblack

PMPC

€ 188,50

(z DDV)
barve h.ear
Poslušajte v barvah

Bodite v harmoniji z barvnim razponom slušalk h.ear. Vsak od petih edinstvenih barvnih odtenkov se brezhibno ujema z vašim slogom in načinom življenja.

Harmonija barv

Nova ponudba slušalk h.ear vključuje barve, ki se zlijejo z vašim življenjskim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Več podrobnosti

Oglejte si razpon slušalk h.ear z vseh kotov in sami odkrijte nekatere njegove značilnosti zasnove.

Ustreza vam in vašemu načinu življenja

Lahek naglavni trak se prilagodi obliki glave in frizuri, da ste videti kar najlepše. Poleg tega ne nosite brezžičnih slušalk h.ear on 2 Mini, saj jih je mogoče zložiti za lažje prenašanje.

Poslušajte več najljubše glasbe
Resnično pristen zvok

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami. 

LDAC
Boljša zvočna povezava BLUETOOTH®

S tehnologijo LDAC prenesete več podatkov kot z običajno brezžično povezavo Bluetooth, pri čemer je kakovost zvoka izjemna in bliže zvoku visoke ločljivosti.

DSEE HX
Znova prisluhnite vsem podrobnostim glasbe

Tehnologija DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

Natančno nastavite zvok 

Z brezplačno aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko spremenite nastavitve zvoka v pametnem telefonu. Prilagodite izenačevalnik, poudarite nizke tone in izberite prednastavitve nizkih tonov, da prilagodite glasbo svojim željam.

Čas delovanja baterije
Baterija za ves dan

Od enega do drugega polnjenja preteče do 24 ur, zato lahko v glasbi uživate od jutra do večera. Baterija se hitro napolni – priključite jo za 10 minut in že bo dovolj polna, da boste predvajali glasbo 90 minut.

Specifikacije in funkcije

Dopolnite svoj slog z boljšim zvokom s slušalkami h.ear on 2 Mini Wireless. Zvok visoke ločljivosti je izjemen ob boljšem pretakanju prek povezave Bluetooth s tehnologijo LDAC. S kompaktno, zložljivo zasnovo so povsod z vami.
  • Podpora za zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX™ kakovost stisnjene glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost.

  • Kompaktna, zložljiva zasnova za lažjo uporabo in prenašanje

  • Enostavna povezava Bluetooth® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

POGONSKA ENOTA
40 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
S-Master HX
Ne
DSEE HX
Da
VHODI
Micro USB, stereo mini vtičnica
FREKVENČNI ODZIV
5–40.000 Hz (JEITA)
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)
PASIVNO DELOVANJE
Da
NFC
Da
DOLŽINA KABLA
Pribl. 1,2 m

Kaj je v škatli?

Prenosna torbica, Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m), Kabel USB: Mikro USB (pribl. 50 cm)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju