Skoči na vsebino
SLUŠALKE

Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov

WH-H900N

Slika Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov

redgoldgreenblueblack

Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov
Slike Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov

Značilnosti

Na voljo v različnih barvah

Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov so na voljo v naboru edinstvenih barv, zasnovane pa so tako, da se brezhibno prilegajo vašemu slogu in načinu življenja.

Udobne ušesne blazinice, zložljiva zasnova za enostavno uporabo in prenašanje

Z mehkimi ušesnimi blazinicami lahko udobno poslušate cel dan. Zaradi zložljive zasnove lahko slušalke zlahka pospravite v priloženo prenosno torbico in jih imate vedno s seboj.

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

LDAC™: za oddajanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti

LDAC™ podpira več hitrosti oddajanja v skladu z vašim brezžičnim okoljem. Z oddajanjem pri najvišji hitrosti oddajanja omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti: 990 kb/s (približno trikrat več podatkov koz običajni zvok Bluetooth®). LDAC™ zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse glasbe natanko tako, kot si je zamislil izvajalec.

Obnovite kakovost stisnjenih datotek 

Tehnologija DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija DSEE HX™ obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, in zagotovi bogat ter naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

Digitalno odpravljanje šumov za manj motenj

Digitalno odpravljanje šumov pri poslušanju glasbe zmanjšuje različne šume iz okolice. Slušalke imajo vgrajena dva mikrofona, enega zunaj in enega znotraj ohišja, ki z mehanizmom za digitalno odpravljanje šumov odpravljata neželene zvoke.

Način okoljskega zvoka za stalno zavedanje dogajanja

Ne preslišite pomembnih vsakodnevnih zvokov, kot so zvoki v prometu, medtem ko se v ozadju še vedno predvaja glasba.

Hitro preusmerjanje pozornosti omogoča klepetanje

Pogovarjajte se, ne da bi sneli slušalke. Raven glasnosti predvajanja glasbe in vnos okoljskega zvoka lahko za pogovor nemudoma zmanjšate tako, da položite eno roko čez ohišje.   

S kontrolniki na dotik je upravljanje predvajanja enostavno

Preprosto se dotaknite nadzorne plošče na desni, da zaustavite, predvajate zvok, preskočite skladbe, spremenite raven glasnosti ali aktivirate funkcije glasovnega pomočnika v pametnem telefonu.

Natančno konfigurirajte nastavitve v telefonu

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko poslušate glasbo po svojemu okusu tako, da izberete vnaprejšnje nastavitve ali prilagodite izenačevalnik. Poleg tega lahko z izbiro vnaprejšnje nastavitve prostorskega zvoka izbirate med kakovostjo klubskega ali dvoranskega zvoka ali zvoka na prostem.

Čas delovanja baterije 28 ur za daljši čas poslušanja

Odlične za uporabo med potjo ali ko želite cel dan uživati v glasbi. Ko so popolnoma napolnjene, lahko uživate do 8 ur predvajanja glasbe ali pogovorov. Ko se baterija izprazni, lahko priključite priloženi kabel za slušalke in nadaljujete s poslušanjem.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

S tehnologijama NFC™ (Near Field Communication) in BLUETOOTH® je povezovanje z glasbo hitro in enostavno. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate tehnologije NFC™? Nič zato. Vzpostavite povezavo s tehnologijo Bluetooth v napravi in že ste pripravljeni.

Specifikacije
Doživite še več glasbe, udobja in barv, ki se brezhibno ujemajo z vašim načinom življenja. Brezžične slušalke h.ear on 2 z odpravljanjem šumov odlikuje zvok visoke ločljivosti za zvok studijske kakovosti in boljše pretakanje prek povezave BLUETOOTH® s tehnologijo LDAC™. Digitalno odpravljanje šumov preprečuje motnje iz okolja ali pa omogoči, da slišite zvoke, ki jih želite slišati.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX™ kakovost stisnjene glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost.

  • Z digitalnim odpravljanjem šumov in načinom okoljskega zvoka lahko nadzirate to, kar želite slišati

  • Nadzorna plošča s senzorjem dotika za enostavno uporabo

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

Pogonska enota
40 mm, izbočeno (glasovna tuljava CCAW)
Frekvenčni odziv
5-40.000 Hz
Dolžina kabla
Pribl. 1,2 m

Kaj je v škatli?

Prenosna torbica, Kabel za slušalke (pribl. 1,2 m, kabli OFC, pozlačen stereo mini vtič), Kabel USB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju