SLUŠALKE

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3

WH-H910N

Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3

redorangegreenblueblack

Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3
Slike Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-H910N h.ear on 3

Značilnosti

Barve z dvema odtenkoma za ujemanje z vašim slogom

Nova ponudba izdelkov h.ear je na voljo v petih barvah s kombinacijo dveh odtenkov, da lahko najdete izdelek, ki se ujema z vašim slogom. Različne barve slušalk in ušesnih blazinic ponujajo široko izbiro za edinstven in enkraten videz. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili ali dodatki in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Tanke in elegantne za popolno udobje

Slušalke so opremljene z izjemno tankimi ušesnimi blazinicami in naglavnim trakom iz silikona, ki se tesno prilega glavi, zato jih lahko udobno uporabljate cel dan. Ko jih ne uporabljate, lahko te lahke in kompaktne slušalke zložite in enostavno pospravite v torbo.  

Tehnologija dveh senzorjev šumov

Dvojni mikrofoni z odpravljanjem šumov – en obrnjen naprej, drug nazaj – na površini slušalk zajamejo več okoljskega zvoka iz okolice, naj gre za hrup v letalu, hrup mestnega prometa ali klepet v pisarni.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

V aplikaciji Sony | Headphones Connect je na voljo Adaptive Sound Control, pametna funkcija, ki samodejno zazna vašo dejavnost – ko na primer potujete, hodite ali čakate – in prilagodi nastavitve okoljskega zvoka določeni situaciji. Nastavitve lahko tudi prilagodite svojim željam.

Hitro preusmerjanje pozornosti omogoča klepetanje

Morate opraviti hiter pogovor? Pridržite roko nad senzorjem dotika in glasba potihne, medtem ko zvok iz okolja postane glasnejši.

25-milimetrski zvočnik

Majhni, ampak zmogljivi 25-milimetrski zvočniki z izjemno trpežno aluminijasto kupolo in membranami z mehkimi robovi iz uretana, dosegajo enak zvočni tlak kot običajni 40-milimetrski zvočniki – idealno za reprodukcijo celotnega razpona frekvenc od nizkih tonov do izjemno visokih vokalov.

Resnično pristen zvok

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami. 

Boljša zvočna povezava BLUETOOTH® 

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna brezžična zvočna povezava BLUETOOTH®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje izkušnji poslušanja prek žične povezave.

DSEE HX zviša ločljivost digitalne glasbe

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem in reproducira bogat ter naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

Energija za dan in hitro polnjenje

Ker znaša čas delovanja baterije kar 35 ur, jih boste lahko nemoteno uporabljali tudi na dolgih izletih. Če pa se vam mudi s polnjenjem, lahko z dodatnim omrežnim napajalnikom ali poljubnim vmesnikom USB dobre kakovosti v 10 minutah napolnite baterijo za 2,5 ur delovanja.

Glasovnemu pomočniku samo povejte, kaj želite

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga vaš pomočnik. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike ter še veliko več.

Z dotikom lahko preskočite skladbe

S kontrolniki na dotik lahko odgovorite na telefonske klice, nadzirate glasbo in vklopite Pomočnika Google ali Siri.

Natančno konfigurirajte nastavitve v telefonu

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko izpopolnite nastavitve izenačevalnika, izberete prednastavitve prostorskega zvoka in še veliko več.

Specifikacije
Obarvajte svoje dni z lepo glasbo. Naglavne brezžične slušalke z odpravljanjem šumov h.ear on 3 so na voljo v barvah z dvema odtenkoma, tako da se lahko odlično prilegajo vašemu slogu. Visokokakovostni zvok za razvedrilo studijske kakovosti, odpravljanje šumov, ki ga zagotavlja tehnologija dveh senzorjev šumov, prilagodljiv kontrolnik za zvok za pametno poslušanje in tanjša ter elegantnejša zasnova – vse to ponuja več glasbe in udobja.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Z digitalnim odpravljanjem šumov in načinom okoljskega zvoka lahko nadzirate to, kar želite slišati

  • Visokokakovosten brezžični zvok s tehnologijama BLUETOOTH® in LDAC™

  • Elegantne, lahke in udobne za celodnevno poslušanje

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

Pogonska enota
25 mm (kupolast tip)
DSEE HX
Da
Vhodi
Stereo mini vtičnica
Frekvenčni odziv
5–40.000 Hz (JEITA)
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)
Frekvenčni odziv (aktivno delovanje) 
5–40.000 Hz
Pasivno delovanje
Da
NFC
Da
Dolžina kabla
Pribl. 1,2 m
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju