SLUŠALKE

Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™

WH-XB700

Slika Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™

blueblack

PMPC

€ 152,50

(z DDV)
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™
Slike Brezžične slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™

Značilnosti

EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok

Sonyjeva funkcija EXTRA BASS™ , s katero se ponašajo slušalke WH-XB700, poudari vse nizke frekvence, zato so nizki toni izjemni, pri čemer pa se ohrani jasnost vokalov, zato je vsaka skladba izboljšana z neskončnimi valovi gromkega ritma.

NFC in Bluetooth® za takojšnjo povezljivost

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Dolga življenjska doba baterije za nemoteno poslušanje

S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur predvajanja, zato boste lahko nemoteno uživali ob neprekinjenem poslušanju skladb ali miksov.

Hitro polnjenje, ko ste v stiski s časom

Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 90 minut predvajanja. Idealno, če hitite z enega konca na drugega.

Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk WH-XB700 z enobarvnim živahnim poudarkom na ohišju za nizke tone se odlično ujema z vsemi vašimi slogi. Mehke ušesne čašice lahko dolgo udobno uporabljate, zaradi vrtljive zasnove pa so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov.

Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Pogovor je enostaven, tudi če poslušate glasbo – preprosto pritisnite večnamenski gumb, ki se nahaja na sredi med tremi gumbi na slušalkah, in ker je vgrajen mikrofon, lahko v izbranih pametnih telefonih opravite klic prostoročno. Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke.

Prilagodite zvok

Nastavite popoln zvok za vsako skladbo. Z inovativno aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko prilagodite raven nizkih tonov in zvok predhodno nastavite na sloge za klube, dvorane, arene ali zvok na prostem.

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga glasovni pomočnik v pametnem telefonu, s katerim se povežete prek mikrofona, ki je vgrajen v slušalke. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike in še veliko več.

Specifikacije
Prepustite se nizkim tonom. Slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™ odlikujejo mogočen zvok EXTRA BASS™ z jasnostjo vokalov, povezljivost Bluetooth®, dolg čas delovanja baterije, elegantna zasnova in udobje ter priročnost za vsak dan.
  • EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok

  • Bluetooth® in tehnologija NFC za poslušanje na en dotik

  • Čas delovanja baterije do 30 ur in hitro polnjenje

  • Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

  • Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Pogonska enota
30 mm (izbočeno)
S-Master HX
Ne
Frekvenčni odziv
5–22.000 Hz (JEITA)
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
Pasivno delovanje
Da
NFC
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju