WH-XB700

Izkusite funkcijo EXTRA BASS™

Slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™ združujejo izjemen nizkotonski zvok z vrhunsko jasnostjo vokalov, popolno brezžično svobodo ter udobjem in priročnostjo brez primerjave.

NAGLAVNI TRAK

Brezžične slušalke WH-XB700

WH-XB700
Slika Brezžične slušalke WH-XB700

blueblack

PMPC

€ 152,50

(z DDV)
Logotip tehnologije EXTRA BASS
Izjemni nizki toni za globok in otipljiv zvok

Sonyjeva funkcija EXTRA BASS™, ki odlikuje slušalke WH-XB700, poudari vse nizke frekvence, zato so nizki toni izjemni, pri čemer pa se ohrani jasnost vokalov, zato je vsaka skladba izboljšana z neskončnimi valovi gromkega ritma.

NFC in tehnologija Bluetooth® za brezžično svobodo

Komunikacija v bližnjem polju (NFC – Near Field Communication) in tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Ikona za 30-urni čas delovanja baterije
Dolga življenjska doba baterije za nemoteno poslušanje

S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur predvajanja, zato boste lahko nemoteno uživali ob neprekinjenem poslušanju skladb ali miksov.

Posnetek na temo hitrega polnjenja slušalk WH-XB700
Hitro polnjenje, ko ste v stiski s časom

Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 90 minut predvajanja. Idealno, če hitite z enega konca na drugega.

Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk WH-XB700 z enobarvnim živahnim poudarkom na ohišju za nizke tone se odlično ujema z vsemi vašimi slogi. Mehke ušesne blazinice lahko dolgo udobno uporabljate in so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov.

Posnetek na temo življenjskega sloga moškega, ki opravlja prostoročni klic s slušalkami WH-XB700
Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

Enostavno preklapljajte med glasbo in klici, ne da bi zato morali sneti slušalke. Preprosto pritisnite večfunkcijski gumb na levem delu ohišja, vgrajeni mikrofon pa omogoča prostoročno klicanje z izbranimi pametnimi telefoni.

Logotip za Sony | Headphones Connect
Prilagodite zvok

Nastavite idealen zvok za vsako pesem. Z inovativno aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko prilagodite raven nizkih tonov, poleg tega so na voljo prednastavitve za poustvarjanje klubskega, dvoranskega ali koncertnega sloga poslušanja glasbe oz. sloga poslušanja glasbe na prostem.

Logotipa za Pomočnika Google in storitev Alexa
Pametna uporaba z glasovnimi pomočniki Google Assistant, Amazon Alexa, Siri

Organizirajte dan z glasovnim pomočnikom v pametnem telefonu, s katerim se povežete prek mikrofona, vgrajenega v slušalke. Uživajte v zabavnih vsebinah, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo, nastavite opomnike in še več.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Osebno kinematografsko doživetje

S televizorjem BRAVIA XR™ in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in temi slušalkami z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.  

Moški sedi na zofi v dnevni sobi in posluša glasbo prek slušalk z brezžičnim oddajnikom
360 Spatial Sound Personalizer

S Sony | 360 Spatial Sound Personalizer lahko uživate v doživetju zvoka, posebej prilagojenem vam. Aplikacija posname in analizira obliko ušesa, zato lahko te slušalke ob vzpostavitvi povezave s TV-ji BRAVIA XR™ ustvarijo lastno polje prostorskega zvoka.

Brezžični oddajnik WLA-NS7 s slušalkami na mizici, povezan s televizorjem BRAVIA TV, nameščenim na steni
Doživetje tehnologije Dolby Atmos

Ko je brezžični oddajnik Sony WLA-NS7 povezan s televizorjem BRAVIA XR , slušalke ustvarijo optimalno razporeditev navideznih zvočnikov povsod okrog vas za doživetje tehnologije Dolby Atmos. Potopite se v prizor in se vživite v dogajanje.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Prepustite se nizkim tonom. Slušalke WH-XB700 EXTRA BASS™ odlikujejo mogočen zvok EXTRA BASS™ z jasnostjo vokalov, povezljivost Bluetooth®, dolg čas delovanja baterije, elegantna zasnova in udobje ter priročnost za vsak dan.
  • EXTRA BASS™ za globok, izrazit zvok

  • Bluetooth® in tehnologija NFC za poslušanje na en dotik

  • Čas delovanja baterije do 30 ur in hitro polnjenje

  • Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

  • Vgrajen mikrofon za prostoročno klicanje

POGONSKA ENOTA
30 mm (izbočeno)
S-Master HX
Ne
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
PASIVNO DELOVANJE
Da
NFC
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju