WH-XB900N

EXTRA BASS™ za vsak ton

Ob izjemnih nizkih tonih in z napredno funkcijo odpravljanja šumov v slušalkah WH-XB900N je vse podrejeno zvoku. Naj se zabava za enega začne.

SLUŠALKE

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N

WH-XB900N
Slika Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N

blueblack

PMPC

€ 254,20

(z DDV)
Oglejte si XB900N na delu

Spoznajte te brezžične slušalke z odpravljanjem šumov, celo vrsto pametnih funkcij, kot so intuitivni gumbi na dotik in hitra pozornost za enostavne pogovore, ter z dolgim časom delovanja baterije. Vse to skriva pametna zasnova, narejena za celodnevno poslušanje mogočnega in udarnega zvoka.

EXTRA BASS™ za impresivno globok in izrazit zvok

Sonyjev EXTRA BASS™ za slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N poudari vse nizke frekvence, zato so nizki toni izjemni. Na ohišju slušalk je poseben kanal za nizke tone, izboljšali smo nepredušnost v prostoru med zvočniškimi enotami in bobniči, zato je zvok natančen, ritem izrazit, zven skladb pa tako še boljši. Slušalke kljub temu ohranjajo čist zvok in ponujajo lepo bogato ter lepo zaokroženo doživetje ob poslušanju.

NFC in Bluetooth® za brezžično svobodo

Near Field Communication (NFC) in brezžična tehnologija Bluetooth® odpravljata potrebo po žičnih povezavah ter zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth in že boste pripravljeni.

Logotip Bluetooth®
Brezžično pretakanje s povezavo Bluetooth®

Brezžično pretakajte priljubljene skladbe z brezžično povezavo Bluetooth® tako, da povežete pametni telefon ali tablični računalnik.

Logotip za NFC™ z enim dotikom
NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom

Z izbrano napravo NFC™ se dotaknite oznake N na napravi, da hitro in enostavno vzpostavite povezavo Bluetooth®.

Ikona 30-urnega časa delovanja baterije.
Dolga življenjska doba baterije za celodnevno delovanje

S polnjenjem, ki traja približno 4 ure, imate na voljo celodnevno delovanje za približno 30 ur predvajanja. Po drugi strani si lahko z 10-minutnim hitrim polnjenjem zagotovite 60 minut poslušanja.

Elegantna zasnova in udobje ob dolgem času poslušanja

Enostavna, elegantna in prefinjena zasnova slušalk WH-XB900N z odpravljanjem šumov z enobarvnim poudarkom na ohišju se odlično ujema z vašim slogom. Mehke ušesne blazinice lahko dolgo udobno uporabljate in so kot nalašč za neprekinjeno poslušanje najljubših albumov.

Posnetek zložljive zasnove slušalk WH-XB900N na temo življenjskega sloga.
Zložljiva zasnova za vsakdanjo priročnost

Ali ste končali s poslušanjem glasbe? Slušalke z odpravljanjem šumov WH-XB900N z zložljivo zasnovo so dovolj kompaktne, da jih hitro in zlahka pospravite v torbo.

Slika na temo moškega, ki uporablja slušalke WH-XB900N za prostoročno telefoniranje.
Vgrajeni mikrofon za enostavne pogovore

Enostavno se lahko pogovarjate, tudi ko uporabljate slušalke, vgrajeni mikrofon pa omogoča prostoročno klicanje z izbranimi pametnimi telefoni. Preprosto dvotapnite desni del ohišja slušalk in odgovorite na klic, glasnost pa prilagodite tako, da podrsnete gor ali dol.

Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice tako, da tapnete ploščo na dotik na ohišju slušalk ali podrsate po njej. Za funkcijo hitre pozornosti se preprosto dotaknite desnega dela ohišja in glasnost glasbe se takoj zmanjša, vi pa lahko slišite okoljske zvoke – od osebe, ki vas nekaj vpraša v kavarni, do obvestil na železniških postajah.

Logotip za Sony | Headphones Connect
Sony | Aplikacija Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony | Headphones Connect in prilagodite doživetje ob poslušanju. Med funkcijami je tudi Adaptive Sound Control, ki samodejno prilagodi nastavitve okoljskega zvoka trenutnim okoliščinam.

Logotipa za Google Assistant in Amazon Alexa.
Pametna uporaba z glasovnimi pomočniki Google Assistant, Amazon Alexa, Siri

Organizirajte svoj dan z glasovnim pomočnikom, s katerim se povežete prek mikrofona, ki je vgrajen v slušalke. Uživajte v zabavnih vsebinah, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo, nastavite opomnike in še veliko več.

Tako pristno. Tako resnično.

Prepustite se zvoku, ki je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba pristna in resnična, kot še nikoli doslej.

S temi slušalkami doživite zvok s tehnologijo 360 Reality Audio.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Prepustite se zabavi za eno osebo z zvokom EXTRA BASS™. S slušalkami z odpravljanjem šumov WH-XB900N z brezžično tehnologijo Bluetooth®, ki se ponašajo z napajanem za ves dan, udobnim dolgotrajnim poslušanjem ter priročnostjo za vsak dan, boste uživali v glasbi tako, kot želite.
  • Zvok EXTRA BASS™ in digitalno odpravljanje šumov

  • Čas delovanja baterije do 30 ur za celodnevno poslušanje

  • Poslušanje z enim dotikom s povezavo NFC in brezžično tehnologijo Bluetooth®

  • Elegantna zložljiva zasnova

  • Priročno prostoročno klicanje

Pogonska enota
40 mm
S-Master HX
Ne
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)/20–40.000 Hz (vzorčenje LDAC 96 kHz, 990 kb/s)
Pasivno delovanje
Da
NFC
Da
Dolžina kabla
pribl. 1,2 m (47 1/4 palca) (priložen kabel za slušalke)
DSEE
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov