Avoid the Freshman 15

Najboljše skladbe za učinkovitejšo vadbo

Ah, to neslavno pridobivanje kilogramov v študentskih letih. Maturantje upajo, da je izmišljotina in da bo njihova teža ostala nespremenjena, na žalost pa to ni res. Vsak, ki je kdaj stopil v kavarno fakultete, vam lahko zagotovi, da med izbiro prevladujejo jedi, ki so vse prej kot zdrave in lahko pripomorejo k večanju telesne teže.

Pridobivanju odvečnih kilogramov se lahko izognete z zdravo prehrano; za malico prigriznite sadje namesto krompirčka, testenine s sirom nadomestite s solato, namesto basanja s hitro prehrano pa naročite piščanca na žaru s svežo zelenjavo. Vendar brez skrbi, občasno si lahko še vedno privoščite kos pice.

Redna vadba daje odlične rezultate.

V nadaljevanju vam ponujamo seznam predvajanja najboljših skladb za vadbo, ki vas bodo spodbudile, da porabite tiste odvečne kalorije.

Te skladbe vas bodo nedvomno napolnile z dodatno energijo ne glede na to, ali tečete, dvigate uteži ali plešete na spontani zabavi v vaši študentski sobi.

1. Bruno Mars – "Treasure"
2. Taylor Swift – "Bad Blood"
3. Imagine Dragons – "I Bet My Life"
4. Beyoncé – "Run The World (Girls)"
5. Pharrell Williams – "Happy"
6. Maroon 5 – "Sugar"
7. Meghan Trainor – "All About That Bass"
8. Zedd (ft. Selena Gomez) – "I Want You To Know"
9. Katy Perry – "Roar"
10. Ariana Grande (ft. Jessie J & Nicki Minaj) – "Bang Bang"

Jasno je, da glasba izboljša našo vadbo. Zato si oglejte naše predvajalnike WALKMAN® z zvokom visoke ločljivosti, poiščite najljubše skladbe in vadbo ponesite na višjo raven.