Skoči na vsebino
Vsa elektronika

Naprave za fotografiranje in snemanje

Z našimi najboljšimi vodotesnimi fotoaparati lahko snemate osupljive fotografije in videoposnetke. Od kompaktnih videokamer do elegantnih tabličnih računalnikov – gotovo boste našli pravi model zase.

Podajte se v akcijo

Deskate ali po spletu lahko brskate brez skrbi, da bi voda poškodovala napravo. Naše vodotesne fotoaparate, vodotesne videokamere in določene pametne naprave odlikujeta zmogljivost ter trpežna zasnova za priročno snemanje in brskanje po spletu.

Moški v kajaku s Sonyjevim vodotesnim fotoaparatom
Sonyjev vodotesni digitalni fotoaparat pod vodo

Pripravljeno na življenje

Z našimi najboljšimi vodotesnimi fotoaparati lahko snemate kjerkoli in kadarkoli, zato ne zamudite nobenega trenutka. Če vas ujame ploha ali če želite posneti deskanje, so naši vodotesni fotoaparati pripravljeni na vse.

Začnite pustolovščino z aktivno videokamero

Odkrijte naše aktivne videokamere, ki so zasnovane za pustolovščine. Ker so kompaktne in lahke, jih lahko namestite v vodotesno ohišje in enostavno pritrdite za razburljive prvoosebne posnetke. Posnetki so vedno jasni in čisti.

Moški v gorah s Sonyjevo vodotesno aktivno videokamero
Moški z vodotesnim pametnim telefonom Sony

Premagajte dejavnike s pametnim telefonom

Z našimi vodotesnimi pametnimi telefoni lahko klice opravljate kjerkoli. Lahko jih uporabljate pod vodo uporabljate 30 minut; tudi pršenje in dežne kaplje niso problem. Naši kompaktni pametni telefoni so tudi vodotesni digitalni fotoaparati.

Tablični računalniki poskrbijo za vse

Privoščite si zmogljiv tablični računalnik z najnovejšo vodotesno tehnologijo, s katerimi fotografije lahko enostavno snemate in tudi objavljate v spletu. Odporni so tudi na malce vode in mokre roke, pod vodo pa jih lahko uporabljate do 30 minut.

Sonyjev vodotesni tablični računalnik
Sonyjev najboljši vodotesni fotoaparat

Zmogljivost. Trpežnost. Priročnost.

Naše vodotesne naprave so popolna kombinacija zasnove in funkcionalnosti, saj elegantne in trpežne zasnove dopolnjujejo naše najboljše tehnologije – tudi senzorji Exmor, objektivi ZEISS ter vrhunske zvočne in slikovne tehnologije.