Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo

Značilnosti

Enostavno upravljanje v navpičnem položaju

Na držalu VG-C4EM so na voljo skoraj enaki kontrolniki za upravljanje kot na ohišju fotoaparata. Mesto, velikost in oblika gumbov so optimizirani, izdelani pa so iz istega materiala kot ohišje fotoaparatov α9 II in α7R IV. Funkcija, mesto in ustreznost delovanja kontrolnikov zato posnemajo tiste na ohišju fotoaparata, ko fotoaparat držite v navpičnem položaju.

Čvrst in zanesljiv oprijem

Inovativna zasnova držala omogoča čvrsto držanje fotoaparata. Navpično držalo omogoča preprosto in prijetno fotografiranje, ne glede na to, ali držite fotoaparat vodoravno ali navpično, zato se lahko osredotočite na objekt in kompozicijo.

Podvojeno trajanje učinkovitega delovanja

V držalo VG-C4EM lahko vstavite eno ali dve bateriji NP-FZ100. Če uporabljate dve bateriji, bo fotoaparat deloval skoraj dvakrat dlje kot pri uporabi ene baterije. Preostala energija baterije je prikazana na LCD-zaslonu v korakih po 1 %. Ko se ena baterija izprazni, fotoaparat samodejno preklopi na drugo, kar omogoča neprekinjeno delovanje.

Napolnite baterije ali zagotovite napajanje prek USB-ja

Baterije v navpičnem držalu lahko napolnite prek vrat USB na fotoaparatu, pri tem pa vam držala ni treba sneti s fotoaparata. Za daljši čas fotografiranja lahko prek vrat USB na fotoaparatu zagotovite dodatno napajanje neposredno do fotoaparata, in sicer z mobilno baterijo ali omrežnim napajalnikom za dodatno energijo baterije.

Lahko, a trdno ohišje iz magnezijeve zlitine

Zunanji del držala VG-C4EM je izdelan iz magnezijeve zlitine, ki se uporablja tudi za ohišje fotoaparatov α9 II in α7R IV, in zagotavlja enako trdnost kot sama fotoaparata, pri čemer pa sta skupna teža ter oprema minimalna.

Zanesljiva odpornost na prah in vlago

Za priključek na držalu za fotoaparat je uporabljen isti tesnilni material kot za ohišje fotoaparata, ki preprečuje vdor prahu in vlage. To izboljšuje splošno zanesljivost sistema fotoaparata.

Obvestilo

Namestitev te enote hkrati z adapterjem z nastavkom LA-EA2 / EA4 ni podprta. Če sta hkrati nameščeni obe enoti, je zaradi ozke reže med enoto in adapterjem z nastavkom za objektive otežen oprijem držala. 

Informacije o združljivosti

 

Obiščite stran za podporo

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x G): Pribl. 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 palca)

  • Teža: Pribl. 290 g (10,2 oz)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran