Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo
Slike Navpično držalo

Značilnosti

Enostaven oprijem in krmiljenje kot fotoaparat α9 III

Navpično držalo VG-C5 je zasnovano za zagotavljanje enako varnega držanja in dostopa do krmilnih elementov kot lastno vodoravno držalo fotoaparata ter zagotovi izjemno udobje in možnosti upravljanja za dolgotrajne snemalne seje. Držalo in sprožilo imata enako ergonomsko zasnovo kot ohišje fotoaparata. Dostop do krmilnih elementov je prav tako podoben z neodvisnim gumbom po meri spredaj (C5), sprednjim stikalom, zadnjima stikaloma L in R ter funkcijo zaklepanja na stikalu R. Postopek je enak med snemanjem v vodoravni in navpični usmerjenosti.

Učinkovita raba dveh baterija za daljše snemanje

V navpično držalo VG-C5 lahko vstavite dve bateriji NP-FZ100. Izboljšave vezja podpirajo vzporedno napajanje, ki omogoči daljšo uporabo kot navpično držalo VG-C4EM. Preostali čas za obe bateriji je istočasno prikazan na zaslonu fotoaparata, da lahko uporabnik nadaljuje samozavestno snemanje.

Del trpežnega in zanesljivega sistema

Z enako na prah in vlago odporno zasnovo, kot samo ohišje fotoaparata, je navpično držalo VG-C5 del zanesljivega sistema, ki bo še naprej zanesljivo deloval celo v zahtevnih pogojih. Pri izdelavi je uporabljen poseben okvir iz magnezijeve zlitine, ki zagotavlja izjemno vzdržljivost.

Ostale funkcije

Navpično držalo VG-C5 zagotavlja desni pladenj za baterijo z enostavnim dostopom, navoj za namestitev na trinožno stojalo, točke za pritrditev paščka za fotoaparat, gumbe AF ON/AEL/C1/C2/C5, gumb za več izbir in zaklepanje na zadnjem stikalu R. Podpira tudi napajanje in polnjenje prek priključka USB Type-C® fotoaparata.

Neplastični materiali za embalažo z možnostjo recikliranja

Sony si prizadeva za uporabo neplastičnih materialov za embalažo, ki zagotavljajo dobro zaščito pred udarci. Za vrečke izdelkov je uporabljeno netkano blago na rastlinski osnovi. Vse to pomaga zmanjšati obremenitev okolja.

Informacije o združljivosti

 

Obiščite stran za podporo

Specifikacije

  • Dimenzije (Š x V x G): Pribl. 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 palca)

  • Teža: Pribl. 236 g (8,3 oz)

  • Vrsta baterije: NP-FZ100

Preberite več o funkcijah za varčevanje z energijo in naši predanosti varovanju okolja za bolj trajnostno prihodnost Obiščite našo ekološko spletno stran