Slike Pomorski sprejemnik Bluetooth® visoke moči
Slike Pomorski sprejemnik Bluetooth® visoke moči
Slike Pomorski sprejemnik Bluetooth® visoke moči
Slike Pomorski sprejemnik Bluetooth® visoke moči
Slike Pomorski sprejemnik Bluetooth® visoke moči
Moč 4 x 100 W, povsod

Ob poslušanju čistega zvoka, ki ga zagotavlja zmogljiv ojačevalnik z 2-ohmsko impedanco zvočnika, lahko uživate tako na morju kot na pustolovščinah zunaj urejenih poti. Poleg protikorozijskega premaza in površine, ki je odporna proti ultravijoličnim žarkom, je na voljo še novi pomnilnik za varnostno kopiranje, ki shranjuje prednastavitve in nastavitve po meri, ne da bi potrebovali nenehno napajanje. To pomeni, da bo vaša glasba že nared, ko se boste odpravili pustolovščini naproti. 

4 x 100 W
Visokozmogljivi ojačevalnik za bogat in čist zvok

S štirikanalnim ojačevalnikom dobite vgrajeno moč, ki je bila prej dosegljiva le z zunanjimi ojačevalniki. 

pripravljen za sonce
Pripravljen na sonce in vlažnost

Površina, ki je odporna proti ultravijoličnim žarkom, varuje pred močno svetlobo sonca, protikorozijski premaz pa ščiti izdelek pred slanim morskim zrakom, kar preprečuje obledelost barv ali pojav razpok.

Logotip aplikacije Music Center
Prilagodite in nadzirajte s pametnim telefonom 

Poenotite uporabo sprejemnika predstavnosti in pametnega telefona z izbranimi aplikacijami v glavni enoti ter enostavno nastavitvijo avtomobilskega zvočnega sistema kar v pametnem telefonu. 

Dvojna povezava

Povežite prvi telefon s tehnologijo Bluetooth® za dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij. Drugi telefon lahko hkrati povežete za opravljanje in sprejemanje klicev.

Ikona glasovnega upravljanja
Glasovno upravljanje za Android™

Z glasovnim upravljanjem lahko pridobite navodila za pot, pošljete sporočila in predvajate skladbe v pametnem telefonu s sistemom Android™.

Ikona mikrofona
Pokažite Siri morje

Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še veliko drugega.

Ne izgubite nadzora nad dogajanjem na poti 

Izkoristite priročne funkcije pametnega telefona, ne da bi morali umikati pogled s ceste. Z glasovnim upravljanjem upravljate glasbo, dobite navodila v realnem času in komunicirate z drugimi, vse s preprostimi izgovorjenimi ukazi. 

Moč 4 x 100 W s
kakovostjo zvoka brez primerjave

Vgrajeni ojačevalnik razreda D zagotavlja ogromno moč ob minimalnih motnjah in zvok, ki je kristalno čist, tudi ko je najglasnejši.

DSX-M80, na vrhu
Optimirano za odličnost

Razporeditev vezij in komponent je premišljena, zato je stopnja šuma nizka, prenašanje električne energije pa izjemno učinkovito.

DSX-M80, podrobnost
Natančna postavitev napajalnega bloka

Namestitev napajalnega bloka v bližino vhoda in ojačevalnika zagotavlja minimalno izgubo energije, elektrolitski kondenzatorji pa zagotavljajo natančne in odzivne nizke tone.

DSX-M80, zračnik
Hlajenje in prezračevanje

Velik hladilnik z optimalno zasnovanim krilom zagotavlja učinkovito prezračevanje, ki preprečuje pregrevanje.

Glasba, kot jo želite slišati

Na voljo so različne možnosti prilagajanja, s katerimi prilagodite zvočno doživetje svojim željam. Možnosti neposredne priključitve globokotonca in 2-ohmska impedanca zvočnika vam omogočajo, da priključite globokotonec neposredno na vgrajeni ojačevalec razreda D skupaj z več zvočniki ter zagotovite globok zvok, ki zapolni prostor.

Poslušajte zvok na svoj način
z aplikacijo Sony | Music Center 

Z aplikacijo Sony | Music Center za pametne telefone je omogočana enotno uporabo avtomobilskega zvočnega sistema in pametnega telefona. Omogočeno je namreč upravljanje virov glavne enote ter izbranih aplikacij v pametnem telefonu. Na voljo so različne nastavitve na daljavo, vključno z glasnostjo, uravnoteženostjo, utišanjem vokalov, funkcijo EXTRA BASS™ in 10-pasovnim izenačevalnikom. Na ta način lahko nastavite tudi osvetlitev, položaj sedenja in konfiguracijo globokotonca. Z vtičnikom Advanced Car Audio Setting lahko izkoristite tudi prednosti dodatnih kontrolnikov za natančno prilagoditev zvoka. 

Valovi luči, ki so sinhronizirane z glasbo 

Prebrskajte 35.000 barv in prilagodite dvopodročno osvetlitev svojemu okusu. Ko se zasliši glasba, luči na LED-zaslonu začnejo utripati v ritmu skladbe.

Ikona volana
Pomnilnik za varnostno kopiranje

Shranite svoje prilagoditve. Tudi če neprekinjeno napajanje ni na voljo, lahko shranite zvočne nastavitve, vnaprej nastavljene radijske postaje, povezave Bluetooth®, prilagoditve na volanu in še več.

Logotip za FLAC
Predvajajte datoteke FLAC

Združljivost z obliko zapisa FLAC pa omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub za uživanje v vseh glasbenih podrobnostih. 

Specifikacije in funkcije

Uživajte v balloonkem in čistem zvoku iz zmogljivega ojačevalnika z možnostjo nalaganja zvočnika z 2 ohma , ne glede na to, ali ste zunaj na morju ali na svojih terenskih dogodivščinah. Na novo vgrajen rezervni pomnilnik poleg svoje protikorozijske prevleke in UV-odporne zaščite prihrani tudi vaše prilagojene nastavitve brez napajanja; kar pomeni, kamor vas bo popeljala vaša pustolovščina, lahko se vam pridruži tudi glasba.
  • 4 x 100w máx. (45 w RMS) salida de potencia con opción de carga de altavoz de 2 ohmios

  • Rezervni pomnilnik shrani vaše prilagojene nastavitve, kadar ni neprekinjenega napajanja

  • Z dvojno povezavo Bluetooth® lahko hkrati povežete dva pametna telefona

  • Glasovno upravljanje z aplikacijo Siri Eyes Free in s sistemom Android™

  • Dvojna vrata USB omogočajo istočasno povezovanje pametnega telefona in naprave USB

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Da
Izhodna moč
4 x 100 W
Predizhod
x 3
Izhod za globokotonec
Da
AUX
Da (spredaj)
Pomnilnik za varnostno kopiranje
Da
USB
Da (spredaj + zadaj)
Bluetooth®
Da
Protokol MTP (Media Transfer Protocol) za USB
Da
Protokol AOA (Android Open Accessory) za USB
Da (2.0)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov