VSI OBJEKTIVI

FE 70-200mm F4 Macro G OSS Ⅱ

SEL70200G2
Slika izdelka

PMPC

€ 2.039,00

(z DDV)
Slika izdelka kaže pogled na objektiv od spredaj levo
Slika izdelka kaže pogled na objektiv z leve strani
Slika izdelka kaže pogled na objektiv od zgoraj
Slika izdelka kaže pogled na objektiv z desne strani
Slika izdelka kaže sprednji levi pogled objektiva s senčilom
Slika izdelka kaže objekti, nameščen na ILCE-7M4
Kompakten telefoto zoom visoke ločljivosti

Naša najbolj napredna tehnologija objektivov je združena v kompaktnem in lahkem telefoto objektivu z zoomom 70-200 mm F4 G Lens™, ki zagotavlja izjemno optično in AF zmogljivost kot tudi možnost polmakra skozi celoten razpon zooma. Zaradi navdušujočega ravnanja in mobilnosti je izjemen izbor za širok nabor fotografij in filmov.

Missing Video data!

Spoznajte neverjeten telefoto objektiv z zoomom 70–200 mm F4

Oglejte si videoposnetek

Foto galerija FE 70-200 mm F4 Makro G OSS Ⅱ
Spektakularna upodobitev objektiva serije G

Izjemna ločljivost in kontrast v celotnem razponu zooma z združevanjem elementov AA (napredni asferični) in asferičnih elementov objektiva. Trije elementi ED (izjemno nizka razpršitev) in element Super ED zavirajo barvno odstopanje in prelivanje barv za večjo ostrino. Prefinjena zameglitev ozadja polnega formata je izboljšana s krožnim mehanizmom zaslonke z 9 lopaticami in optimiziranim sferičnim odstopanjem.

Zmogljivost bližnjih posnetkov izboljša pogled

To je prvi objektiv z zoomom na svetu v svojem razredu, ki ponuja možnost polmakra skozi celoten razpon zooma. Najmanjša razdalja ostrenja je 0,26 m pri širokih posnetkih in 0,42 m pri telefoto posnetkih z največjo povečavo 0,5-krat. Novi nivoji približevanja ponujajo revolucionarno vsestranskost in svobodo za snemanje fotografij in filmov.

Hitro samodejno ostrenje se ujema s hitrimi ohišji

Štirje Sonyjevi originalni linearni motorji XD z močnim sunkom delajo skupaj z natančnimi lebdečimi skupinami osredotočanja za hitro in natančno ostrenje. Učinkovitost ostrenja je dramatično izboljšano za približno 20-% povečanje hitrosti samodejnega ostrenja skozi celoten razpon zooma med snemanjem fotografij. Hitrostni potencial visoke zmogljivosti ohišij serije α je povsem realiziran. Sledenje izostritve se nadaljuje neprekinjeno celo med zoomiranjem, kar zagotavlja, da pomembni trenutki akcije ne bodo izgubljeni.

Izboljšano snemanje filmov in slik

Ročno ostrenje z linearno odzivnostjo se neposredno in linearno odzove na prilagoditve. Funkcija izravnavanja dihanja v združljivih ohišjih serije α je povsem podprta in zmanjša neželene premike slik med osredotočanjem. Vgrajena optična stabilizacija slike lahko deluje skupaj s stabilizacijo v ohišju v združljivih fotoaparatih serije α, da zagotovi izjemno gladke in stabilne ročno posnetke.

Slika uporabe kaže uporabnika, ki drži objektiv z nameščenim 2,0-kratnim telepretvornikom
Najboljša zmogljivost s telepretvorniki

FE 70-200 mm F4 Makro G OSS II je povsem združljiv s Sonyjevimi 1,4-kratnimi in 2,0-kratnimi telepretvorniki. 2,0-kratni telepretvornik poleg večje goriščne razdalje omogoča snemanje 1:1 makro posnetkov pri vseh goriščnih razdaljah za nov ustvarjalni potencial. Z nameščenim 1,4-kratnim tele pretvornikom lahko snemate največ 0,7-kratni makro pri vseh goriščnih razdaljah. Ker se delovna razdalja ne spremeni z nameščenim telepretvornikom, se lahko približate subjektu za zares navdušujoče slike.

Slika uporabe kaže ohišje objektiva v dlani uporabnikove roke, s čimer poudari kompaktno velikost
Kompakten, mobilen, zanesljiv in enostaven za uporabo

Ta inovativni objektiv ponuja redko mešanico učinkovitosti in kompaktne mobilnosti. Premer 82,2 mm (3-1/4 in.), dolžina 149,0 mm (5-7/8 in.) na širokem delu razpona zooma, teža 794 gramov (28,1 oz.). Zasnova objektiva, ki se podaljšuje, je izbrana za boljšo prenosnost. Zagotovljeno je stikalo za zaklep zooma, ki prepreči neželeno podaljšanje objektiva med prevozom.
*brez trinožnega stojala

Konfiguracija objektiva

Zasnova objektiva Sony G poudari kombinacijo visoke ločljivosti in zameglitve ozadja, da lahko umetnik lažje izrazi svojo vizijo.

[1] Napredni asferični objektiv (objektiv AA) (%) [2] Asferični objektiv [3] Steklo Super ED [4] Steklo ED z izjemno nizko razpršitvijo

Diagram MTF

Funkcija MTF opisuje, kako lahko objektiv reproducira majhne podrobnosti, merjene kot stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.

[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm) [3] Pri 70 mm/Najširša zaslonka [4] pri 70 mm/zaslonka F8 [5]Pri 200 mm/Najširša zaslonka [6] Pri 200 mm/zaslonka F8

[7]Prostorska frekvenca [8] 10 parov vrstic/mm [9] 30 parov vrstic/mm [10] Radialne vrednosti [11] Tangentne vrednosti

Bližnji posnetek kamere ILME-FX6, uporabljene za snemanje
Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

Funkcije objektiva
Levi stranski pogled na ohišje objektiva z oštevilčenimi oznakami: (1) kazalo senčila objektiva, (2) obroč za ostrenje, (3) zadržanje ostrenja, (4) obroč za zoom, (5), lestvica goriščne razdalje, (6) način ostrenja, (7) neposredno ročno ostrenje (8) omejevalnik razpona ostrenja, (9) SteadyShot, (10) način SteadyShot

Levi stranski pogled na ohišje objektiva z oštevilčenimi oznakami: (1) kazalo senčila objektiva, (2) obroč za ostrenje, (3) zadržanje ostrenja, (4) obroč za zoom, (5), lestvica goriščne razdalje, (6) način ostrenja, (7) neposredno ročno ostrenje (8) omejevalnik razpona ostrenja, (9) SteadyShot, (10) način SteadyShot

Slika s pogledom objektiva z desne in oznakami za (11) objemke za namestitev trinožnega stojala, (12) stikalo za zaklep zooma

11. Objemka za namestitev trinožnega stojala/12. Stikalo za zaklep zooma

FE 70-200 mm F4 Makro G z združljivostjo OSS Ⅱ

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

Specifikacije in funkcije

  • Visokozmogljiv teleobjektiv z zoomom serije G

  • Elementi AA in ED-steklo za visoko ločljivost na celotnem območju slike

  • Prefinjena zameglitev ozadja polnega formata je izboljšana s krožnim mehanizmom zaslonke z 9 lopaticami.

  • Štirje linearni motorji XD z močnim sunkom za hitro in natančno ostrenje

  • Intuitivno upravljanje, vključno s fizičnimi stikali za ostrenje ter načini in nastavitvami OSS

Najmanjša razdalja ostrenja
0,26–0,42 m(0,86–1,38 ft)
Največje razmerje povečave (x)
0,5
Premer filtra (mm)
72
Teža
794 g (28,1 oz.)
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju