OJAČEVALNIK ZA SLUŠALKE USB DAC

Polne specifikacije in funkcije

PHA-1A

PMPC

€ 257,01

(z DDV)

Velikost in teža

Dimenzije (ŠxVxG)
Pribl. 62 x 18,5 x 109 mm
Teža
Pribl. 145 g

Splošne značilnosti

Impedanca (Ohm)
8–600 Ω
Frekvenčni odziv
10–100 kHz
Regulacija glasnosti
Vrtljivo
Čas uporabe
Pribl. 6 ur
Čas polnjenja
Pribl. 3,5 ure

Vsebina paketa

Dodatna oprema
Digitalni kabel za WALKMAN®, digitalni kabel za napravo Xperia; Silikonski pas, folija

Značilnosti

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Vrhunski zvok visoke ločljivosti 

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Posebni ojačevalnik USB DAC zagotavlja vrhunski zvok

Z ojačevalnikom USB DAC lahko povežete slušalke in združljiv osebni računalnik, pametni telefon ali WALKMAN® in pretakate vrhunski zvok visoke ločljivosti. Ojačevalnik namesto prenosne naprave obdela in pretvori digitalne podatke, nato pa z lastnim vgrajenim ojačevalnikom okrepi zvok.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Podpora za PCM za čisto kakovost

Približajte se originalnemu viru. PCM (Pulse Code Modulation) podpira približno 6,5-krat večji obseg podatkov kot CD-ji (44,1 kHz/16 bitov), hitrost vzorčenja do 192 kHz/24 bitov in bitno globino, zato omogoča reprodukcijo zvočnih valov, ki so zelo blizu originalnim analognim valovom. PCM poleg jasne reprodukcije visokih frekvenc omogoča tudi najmanjše zvočne odtenke in resonanco za izjemno pristen zvok.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Širok frekvenčni odziv za izjemno jasne harmonije

Širokopasovni frekvenčni razpon (od 10 Hz do 100 kHz) je idealen za številne sodobne glasbene zvrsti. Pri visoki frekvenci 100 kHz slišite neverjetno jasne vokale in zvočne harmonije, zvok pa občutite intenzivneje. To je značilno predvsem za zvok visoke ločljivosti, ki za razliko od CD-jev ni skladb mp3 podpira visoke frekvence do 100 kHz za pristnejši in čustven zvok.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Visokokakovosten namenski digitalno-analogni pretvornik (DAC)

Zvočne naprave z digitalno-analogno pretvorbo pretvarjajo digitalne podatke (kot so glasbene datoteke) v analogne signale (za poslušanje prek slušalk ali zvočnikov). Vendar pa vsi pretvorniki DAC niso enaki. Številne prenosne naprave imajo vgrajen pretvornik DAC, če njihova zasnova in druge lastnosti to omogočajo. PHA-1A pa je namenska naprava z dvema visokozmogljivima pretvornikoma DAC in ojačevalniki za obdelavo zvoka. Zato poslušanje z napravo PHA-1A zagotavlja doživetje, ki močno prekaša poslušanje prek vgrajenega pretvornika DAC pametnega telefona, iPhona/iPoda ali računalnika.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Visokokakovostne komponente za čist zvok

Digitalni vir je pretvorjen v čist in visokokakovosten zvok s 192 kHz/24-bitnim pretvornikom DAC (WM8790), ojačevalnikom z nizko stopnjo šuma in popačenja (LME49860), visokozmogljivim ojačevalnikom za slušalke (TPA6120) in ojačevalnikom OCL z izhodno stopnjo z dvema načinoma napajanja.

Slika Ojačevalnik za slušalke USB DAC

Prenosna, lahka in trpežna zasnova

PHA-1A je majhen in tehta samo 150 gramov, trpežno aluminijasto ohišje pa ga ščiti pred vsakdanjimi udarci in tresljaji. Zaradi zaobljenih robov ga enostavno držite med gibanjem. Priložen je silikonski trak za udobno prenašanje s predvajalnikom WALKMAN®, napravo Xperia ali iPhonom.