Slike s čisto črno. Lepo usklajen zvok. To je Sony OLED.

TV-ji OLED nudijo sliko s čistimi temnimi in živahnimi svetlimi barvami. TV-ji OLED s procesorjem XR Processor™ zagotavljajo vrhunsko izkušnjo gledanja z realističnim kontrastom in pristnim zvokom.

Na milijone natančno nadzorovanih svetlečih slikovnih pik

Vsaka slikovna pika na zaslonu OLED je individualno nadzorovana za globoke temne in živahne svetle odtenke. Procesor XR Processor™ in edinstvena tehnologija nadzora nudita barvo in kontrast za izjemno realistične slike.

Širok barvni spekter za pristne sence in odtenke

Processor XR™ in tehnologija XR Triluminos Pro™ nudita več kot milijardo odtenkov na zaslonu. Skupaj z našo široko barv. lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, analizira nasičenost, odtenek in svetlost vsake barve ter zagotavlja naravne odtenke in izjemne podr.

Naša najširša barvna paleta, naravnih in svetlih

Naš televizor OLED (QD-OLED) ima več milijonov posameznih svetlečih slikovnih pik, ki nudijo več barv kot kdaj koli prej. Processor XR™ omogoča vrhunski prikaz nasičenosti, odtenka in svetlosti vsake barve v izjemnih podrobnostih, ki se lahko kosajo z resničnim življenjem.

Slika dinozavra, ki prikazuje, kako tehnologija Acoustic Surface poskrbi, da se zvok predvaja s pravega mesta v prizoru
Zvočnik v zaslonu, kinematografski zvok

Pri Sonyjevih OLED-televizorjih s tehnologijo Acoustic Surface Audio zvok prihaja neposredno z zaslona in je natančno usklajen s tistim, kar gledate, zato je vaš ogled vsebin toliko bolj popoln. Zvok prihaja s pravega mesta.