Raziščite svet, ki je popolnoma pristen

Sonyjev televizor OLED vam še bolj približa resničnost

Ob natančnem nadzoru vsake od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED je črna resnično črna, kontrast neverjeten, barve pa naravne. Ponujamo doživetje, ki ga še niste izkusili.

Čista črna, popolna slika 

Naše slikovne pike OLED delujejo posamično, zato jih je mogoče povsem izklopiti, da dobite absolutno črno. Na tej ravni vrhunskega kontrasta se razkrije prikaz podrobnosti, globine, teksture in barv, ki so osupljivo naravne. 

Sonyjev zaslon OLED
OLED
Običajni zaslon
OBIČAJNO

Živahnejše barve z resnično črno

Kako vidimo barve je odvisno od tega, kaj jih obkroža. Barve so res dinamične le, če jih obkroža resnično črna. 

Posamični nadzor vsake od več milijonov organskih svetlečih diod (OLED)

Zaslon vključuje več milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED, ki jih je mogoče posamično aktivirati, zato so slike, ki se reproducirajo, videti resnično naravne. Vsaka svetlobna pika sveti neodvisno od drugih, kar pomeni, da so podrobnosti, barve in sence v vsakem prizoru še natančnejše.

Sonyjev televizor OLED TV s sliko gorske pokrajine na zaslonu

Zanesljivost Sonyjevega zaslona OLED

Naši televizorji OLED so zasnovani tako, da preprečujejo vžgano sliko. Sonyjevi edinstveni procesorji zaznajo statično sliko na zaslonu in premaknejo slikovno piko, da preprečijo vžgano ali trajno sliko.

Brez zamegljenosti, zgolj popolnoma jasni prizori

Celo v prizorih s hitrim dogajanjem ni nobene zamegljenosti – vse je popolnoma jasno. Čisto vsaka posamezna slikovna pika lahko v delcu sekunde izgine in znova zasveti. 

Običajni zaslon z zamegljenostjo
Nezamegljena slika
OLED
Običajno
  • OLED
  • Običajno

Gledanje je odlično z vseh kotov

Slike so svetle in jasne, ne glede na kot gledanja. Zberite družinske člane in uživajte ob odličnem prikazu dogajanja, ki se ponuja na zaslonu.