Slike s čisto črno. Lepo usklajen zvok. To je Sony OLED.

TV-ji OLED ponujajo lepe slike s čistimi odtenki črne in živahnimi barvami. Sonyjev OLED ponuja še fine podrobnosti, ki oživijo z našo edinstveno tehnologijo za kakovost slike, imerzivnim zvokom, ki sledi dogajanju, in minimalistično zasnovo. 

Čista črna za poglobljene prizore 

Na zaslonu OLED je več milijonov samosvetlečih slikovnih pik z upravljanjem posamezne pike. Vsako piko je mogoče aktivirati ali popolnoma izklopiti, zato je varianca med svetlim in temnim veliko boljša z globokimi črnimi ter sijočimi svetlimi odtenki. Natabčnejše so podrobnosti, globina in tekstura temnih prizorov.

Barve in kontrast, nastavljene v Sonyju, za dodatno globino in realizem

Tehnologija XR OLED Contrast Pro uporablja analizo človeške perspektive v OLED-televizorjih BRAVIA XR™, s čimer se izboljšajo barve in kontrast na svetlih območjih boljše, da lahko uživate v kontrastu čiste črne in ravni svetlosti, kar doslej preprosto ni bilo dosegljivo. Uživajte ob gledanju slik, polnih realistične globine med subjekti in ozadjem. Podrobnosti so ostro definirane tudi na območjih s temnimi sencami ali sijajem. Naš procesor Cognitive Processor XR™ dodatno izboljša slike, saj s kognitivno inteligenco ustvari točno take slike, kot s svojimi očmi vidimo ta svet.

Podrobnost papige na zaslonu LCD Edge
Zaslon LCD Edge
Podrobnost papige na običajnem televizorju OLED
Običajen televizor OLED
Podrobnost papige na Sonyjevem televizorju OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster
Sonyjev OLED-TV s tehnologijo XR OLED Contrast Pro
Slika dinozavra, ki prikazuje, kako tehnologija Acoustic Surface Audio poskrbi, da se zvok predvaja s pravega mesta v prizoru
Zvočnik v zaslonu, kinematografski zvok 

Pri Sonyjevih OLED-televizorjih s tehnologijo Acoustic Surface Audio zvok prihaja neposredno z zaslona in je natančno usklajen s tistim, kar gledate, zato je vaš ogled vsebin toliko bolj popoln. Zvok prihaja s pravega mesta. 

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S TV-ji BRAVIA XR so vsebine obogatene s pristnim prostorskim zvokom. Višanje ločljivosti XR Surround ustvari prostorski zvok s strani in od zgoraj, da lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.