Slike s čisto črno. Lepo usklajen zvok. To je Sony OLED.

TV-ji OLED ponujajo lepe slike s čistimi odtenki črne in živahnimi barvami. Sonyjev OLED ponuja še fine podrobnosti, ki oživijo z našo edinstveno tehnologijo za kakovost slike, imerzivnim zvokom, ki sledi dogajanju, in minimalistično zasnovo. 

Čista črna za poglobljene prizore 

Na zaslonu OLED je več milijonov samosvetlečih slikovnih pik z upravljanjem posamezne pike. Vsako piko je mogoče aktivirati ali popolnoma izklopiti, zato je varianca med svetlim in temnim veliko boljša z globokimi črnimi ter sijočimi svetlimi odtenki. Natabčnejše so podrobnosti, globina in tekstura temnih prizorov.

Barve in kontrast, nastavljene v Sonyju, za dodatno globino in realizem

Sony je z edinstvenimi tehnologijami natančno nastavil OLED, zato je doživetje ob gledanju resnično imerzivno, privlačno in nepozabno. Pixel Contrast Booster poskrbi za boljše barve in kontrast na svetlih območjih, tako da so prizori polni realističnih senc ter odtenkov, globino, fino teksturo in kontrast čiste črne, ki jo lahko ponudi le OLED. Naši zmogljivi procesorji X1 dodatno izboljšajo slike z naprednimi algoritmi, da odpravijo šum in optimizirajo barve, kontrast ter jasnost.

Podrobnost papige na zaslonu LCD Edge
Zaslon LCD Edge
Podrobnost papige na običajnem televizorju OLED
Običajen televizor OLED
Podrobnost papige na Sonyjevem televizorju OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster
Sony OLED in Pixel Contrast Booster
Zvočnik v zaslonu, kinematografski zvok 

Pri Sonyjevih televizorjih OLED zvok prihaja neposredno z zaslona in je natančno usklajen s tistim, kar gledate, zato je vaš ogled vsebin toliko bolj popoln. Zvok, ki ga slišite, prihaja s pravega mesta. 

Minimalistična zasnova z eno ploščo
Edinstveno zasnovan za imerzivno doživetje 

Naš televizor OLED s svojo minimalistično zasnovo z eno ploščo optimizira sliko in zvok na zaslonu, da je doživetje kar najbolj imerzivno. Koncept z eno ploščo brez motečih elementov se harmonično zlije z dnevno sobo.