Slike Omrežni napajalnik USB s štirimi vrati
Slike Omrežni napajalnik USB s štirimi vrati

Značilnosti

Istočasno polnjenje štirih naprav

Ta omrežni napajalnik USB s štirimi vrati USB za sočasno polnjenje štirih naprav je odlična rešitev, saj družine, ki imajo veliko naprav za polnjenje, prihranijo prostor, če pa ste na potovanju, lahko istočasno polnite več mobilnih naprav.

6,0 A skupne izhodne moči za hitro polnjenje 

Ena od vrat z izhodno močjo 2,4 A – kar je 5-krat hitreje od običajnih omrežnih napajalnikov – omogočajo hitro polnjenje večjih naprav, kot so tablični računalniki. Preostala tri vrata omogočajo polnjenje naprav do 3-krat hitreje kot običajni omrežni napajalniki.

Sonyjeva funkcija varnega polnjenja

Naš omrežni napajalnik odlikujeta toplotna odporna zasnova in ekskluzivna tehnologija pametnega upravljalnika napajanja za trajno varno in zanesljivo delovanje ob večkratni uporabi.

Visoka stopnja vzdržljivosti

Visokokakovostni materiali zagotavljajo visoko stopnjo vzdržljivosti kakor tudi varno in zanesljivo delovanje. Uspešno so prestali več kot 5000 povezav s kabli USB in 3000 priključitev na omrežno vtičnico.

Razpon 100 V–240 V zajema vse napetosti na svetu

Popolna rešitev za potovanja. Združljivost 100 V–240 V pomeni, da lahko svoje naprave polnite povsod po svetu.

Združljivo z napravami USB

Ne polnite lahko le pametnih telefonov, temveč tudi tablične računalnike, fotoaparate in druge naprave USB.

Specifikacije
S tem omrežnim napajalnikom s štirimi vrati USB tipa A in kablom lahko hitro in učinkovito napolnite prenosne polnilnike, tablične računalnike, pametne telefone in druge naprave.
  • Priporočeno za uporabo s prenosnimi polnilniki Sony USB tipa A

  • 5 V, 6 A (skupaj) izhodne moči za hitro polnjenje

  • Štiri vrata USB tipa A za sočasno polnjenje štirih naprav USB

  • Napajalni kabel, dolg 1 m (40 in) ali 50 cm (20 in)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju