Xperia 5

Pristna izkušnja, elegantnejša zasnova

Na izjemnem zaslonu CinemaWide™ z razmerjem 21 : 9 bo ogled vsebin visokokakovosten. Zajemite natančno izostrene prizore s fotoaparatoms tremi objektivimi in se prepustite najnovejšim zvočnim tehnologijam. Doživite najnovejše, kar ponuja Sony, s telefonom Xperia 5 z elegantno zasnovo, ki se prilega vaši dlani.

PAMETNI TELEFONI

Xperia 5 – 6,1-palčni zaslon CinemaWide FHD+ HDR OLED z razmerjem 21 : 9 | Fotoaparat s tremi objektivi

Xperia 5
Slika Xperia 5 – 6,1-palčni zaslon CinemaWide FHD+ HDR OLED z razmerjem 21 : 9 | Fotoaparat s tremi objektivi
EISA 2019–2020: AF oči

Zasnova

Popolna velikost in prileganje

Klasična in čudovita simetrična zasnova z natančno izdelanim kovinskim okvirjem je preverjeno optimalne velikosti za prileganje vaši dlani.

Izrazite se z barvami

Štiri čudovite barve telefona Xperia 5, med katerimi lahko izbirate, zagotavljajo osupljivo zasnovo, popolno harmonijo in slog.

Kamera

Trije fotoaparati in objektivi, neomejene možnosti

S 16 mm objektivom za super široki kot, vsestranskim 26 mm in 52 mm teleobjektivom za portrete ste pripravljeni za vse. S tehnologijami Sonyjevih fotoaparatov α - Alpha, kot sta ostrenje s funkcijo samodejnega AF in optični stabilizator SteadyShot™, posnamete tekoče videoposnetke brez tresenja.

Popolnoma natančno ostrenje oči

Hitreje izostrite subjekt in ustvarite nepozabne fotografije s tehnologijo natančnega samodejnega ostrenja z zaznavanjem oči.

Zaslon

Neomejeno razvedrilo

Glejte filme v kinematografskem razmerju stranic. 6,1-palčni zaslon FHD+ HDR OLED CinemaWide 21 : 9 je najboljši način za ogled filmov, TV-oddaj in iger pri ustrezni svetlosti, z jasnimi podrobnostmi in barvah.

Obkrožite se s filmi in glasbo

Dolby Atmos® ustvarja mogočno zvočno vzdušje z razpršenim zvokom nad vami in okoli vas, da vam povsod omogoči vrhunsko doživetje kinematografskega zvoka pri gledanju filmov in poslušanju glasbe.

Igre

Izboljšajte svoje igralno doživetje

Xperia 5 je zmogljiva igralna konzola – na zaslonu CinemaWide 21 : 9 je več dogajanja, tekmovanju pa se pridružite pred vsemi drugimi. Edinstven dodatek Optimizator iger izboljša vaše igralno doživetje.

© 2019 Epic Games, Inc. Vse pravice pridržane. Epic, Epic Games, logotip Epic Games, Fortnite in Fortnite (stiliziran) so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke družbe Epic Games, Inc. v ZDA in drugje.

Zmogljivost

Naš najzmogljivejši procesor doslej

Najnovejša mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 855 zagotavlja izjemno zmogljivost in hitrost ter omogoča nemoteno delovanje aplikacij in iger.

Spoznajte napravo Xperia 5

Najnovejši zaslon, fotoaparat in zvočne tehnologije v lepem pametnem telefonu. Xperia 5 vam s 6,1-palčnim zaslonom FHD+ HDR OLED CinemaWide 21 : 9, tremi objektivi in večdimenzionalnim zvokom Dolby Atmos® ponuja doživetje, kakršno lahko zagotovi le Sony.

Zasnova

Zasnovan za odlično prileganje dlani

Klasičen videz telefona Xperia 5 je zasnovan s prijetno simetrijo, zato ga lahko enostavno in udobno držite v dlani.

Oglejte si več, storite več

6,5-palčni zaslon OLED CinemaWide 21 : 9 zagotavlja prostor za več vsebine in zagotavlja večjo storilnost s 3 koraki. Oglejte si več vsebine v 2 oknih, odprtih na zaslonu 21 : 9. Glejte videoposnetke in pošiljajte SMS-je prijateljem.

Večopravilnost za predstavitev in e-pošto
Delajte učinkovito

Predstavitev in e-pošta

Večopravilnost za zemljevide in sporočanje
Krmarjenje med klepetom

Zemljevidi in sporočanje

Večopravilnost za videoposnetke in družabna omrežja
Uporabljajte družabna omrežja med gledanjem videov

Videoposnetki in družabna omrežja

Izberite svojo barvo

Xperia 5 je na voljo v različnih barvah, ki dopolnjujejo vaš slog.

Corning® Gorilla® Glass 6
Pripravljen za uporabo povsod

Sprednja in hrbtna stran telefona Xperia 5 je izdelana iz stekla Corning® Gorilla® Glass 6, ki zagotavlja odlično vzdržljivost in zaščito.

Ocena IP65/68
Odporne proti vodi in prahu

Ocena IP65/68 povsod zagotavlja telefonu Xperia 5 neprebojno zaščito pred vodo in prahom.

Kamera

Vedno izostreno s tremi objektivi

Xperia 5 je opremljen s tehnologijo Sonyjevih fotoaparatov Alpha, vključno z novim samodejnim AF, za enostavno fotografiranje prizorov. S tremi objektivi lahko posnamete lepe fotografije različnih prizorov v zahtevnih razmerah pri šibki svetlobi: 16 mm super širokokotni, 26 mm vsestranski in 52 mm teleobjektiv za portrete.

16-milimetrski objektiv
16-milimetrski super širokokotni objektiv

Kadar želite na sliko zajeti vse, izberite 16-milimetrski objektiv.

26-milimetrski objektiv
26-milimetrski vsestranski objektiv

26-milimetrski vsestranski objektiv z optično stabilizacijo slike je primeren za večino okoliščin fotografiranja in prizore s šibko svetlobo.

52-milimetrski objektiv
52-milimetrski teleobjektiv za portrete

Z 52-milimetrskim objektivom se lahko še bolj približate predmetu.

Hitreje izostrite z AF oči

Pri fotografiranju portretov je pomembna natančna izostritev oči subjekta. Xperia 5 je opremljen z revolucionarno tehnologijo samodejnega AF iz Sonyjevih fotoaparatov Alpha za ustvarjanje čudovitih portretov družine in prijateljev.

Hitro fotografiranje z AF/AE z do 20 sličicami/s

Z neprekinjenim fotografiranjem z do 10 sličic/s in sledenjem z AF/AE lahko v načinu zaporednih posnetkov posnamete izostrene slike z usklajeno osvetlitvijo. Sledenje z AF oči omogoča, da so slike popolno izostrene tudi, če se objekt premika.

Sonyjevi fotoaparati Alpha

BIONZ X™ za mobilne naprave prinaša najboljše tehnologije Sonyjevih fotoaparatov Alpha v Xperia. AF oči in AE/AF z do 10 sličicami/s ter odpravljanje šumov RAW in ročni način vam ponujajo ustvarjalsko svobodo za zajem čudovitih slik z nizkimi šumi pri šibki svetlobi.

1/2,6-palčni senzor in svetel objektiv F1,6
Idealen za uporabo pri šibki svetlobi

Z Xperia 5 lahko posnamete odlične fotografije pri šibki svetlobi. Glavni fotoaparat ima velik 1/2,6-palčni senzor in svetel objektiv F1,6. Končni rezultat je ob uporabi OIS in odpravljanja šumov RAW ostra in jasna slika.

Ročni način s popolnim nadzorom
Prevzemite nadzor z ročnim načinom

V ročnem načinu lahko v telefonu Xperia 5 popolnoma nadzirate ISO, vrednost osvetlitve in nastavitev beline ter druge napredne nastavitve. S hitrostjo zaklopa do 30 sekund lahko enostavno posnamete čudovite svetlobne sledi.

Snemajte filme s filmskim občutkom

S Sonyjevimi inženirji za digitalne filmske fotoaparate, ki jih uporabljajo dejanski ustvarjalci, smo ustvarili Cinema Pro. To vam omogoča dostop do prednastavitev upravljanja barv Videz, razmerja 21 : 9, 4K HDR in 24 sličic/s.

Popestrite vsakdanje življenje s kinematografskimi barvami

Z osmimi različnimi profesionalnimi prednastavitvami upravljanja barv Videz lahko poskrbite za pravo razpoloženje ob gledanju filmov z različnimi kinematografskimi slogi.

Deluje s Sonyjevimi fotoaparati Alpha

Xperia 5 je popolni spremljevalec za Sonyjeve fotoaparate Alpha – uporabite Xperia kot oddaljen zaslon za brezžično upravljanje nastavitev in fotografij z aplikacijo Imaging Edge™ Mobile.

Zaslon

Poskrbite za pristne filmske užitke

Zaslon z razmerjem CinemaWide 21 : 9 zagotavlja kinematografsko doživetje z natančnimi barvami in slike, ki ohranjajo avtorjevo vizijo.

Uživajte v pristnih filmih

Ustvarjalni način omogoča izjemno natančnost in reprodukcijo barv za poljubno videovsebino, vključno z gledanjem filmov v Netflixu. 6,1-palčni zaslon FHD+ HDR OLED z CinemaWide 21 : 9 ponuja odlično doživetje ob gledanju pristnih vsebin.

Oglejte si 3. sezono serije Stranger Things v storitvi Netflix. V Hawkinsu v Indiani je poletje 1985 in ozračje se vse bolj segreva. Vendar ne zgolj zaradi sonca, ognjemeta ali poletne romance – nekaj se dogaja pod površjem, ki daje občutek drugačnega kot v preteklosti.

Sonyjevi TV-ji BRAVIA® v vaši dlani

Mehanizem X1™ za mobilne naprave, ki uporablja tehnologijo televizorjev BRAVIA, uporabi prenovitev slike HDR za vso vsebino, zato ima celo vsebina za pretakanje boljši kontrast, barve in jasnost.

Kinematografski zvok z Dolby Atmos

Dolby Atmos ustvarja mogočno zvočno vzdušje za resnično osupljivo razvedrilno doživetje, pri katerem je zvok razpršen nad vami in okoli vas. Skupaj s Sony Pictures Entertainment smo zasnoval telefon Xperia 5, ki analizira vse vire zvoka in vas ob filmih in glasbi popelje iz običajnega sveta v izjemnega.

Igre

Ponesite igranje na novo raven

Zaslon CinemaWide 21 : 9 je idealen za igre, saj vam zagotavlja širši in neoviran pregled nad dogajanjem v igri. Optimizator iger je zasnovan za izboljšanje vsakega igralnega doživetja ˜– pri igranju in deljenju.

© 2019 Gameloft. Vse pravice pridržane. Vsi proizvajalci, avtomobili, imena, znamke in povezane slike so blagovne znamke in/ali avtorsko zaščitena gradiva, ki so v lasti njihovih lastnikov.

Zmogljivost

Vrhunska zmogljivost in hitrost

Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 855 za neprimerljivo zmogljivost zagotavlja večgigabitno povezavo 4G, do 45 % hitrejšo CPE, do 20 % hitrejšo GPE in boljšo energijsko učinkovitost.

Posebej zasnovane antene
Izjemno hitra povezljivost

Posebej zasnovane antene telefona Xperia 5 so na različnih mestih na telefonu, da zmanjšajo motnje ter omogočijo izjemno hiter prenos in nalaganje.

6 GB pomnilnika RAM in 128 GB notranjega pomnilnika
Več shrambe, več večopravilnosti

Xperia 5 je opremljen s 6 GB pomnilnika RAM in 128 GB notranjega pomnilnika, ki vam zagotavljata dovolj shrambe in odlično delovanje večopravilnosti.

Reža za kartico MicroSD™
Razširite pomnilnik

Reža za kartico microSD™ vam omogoča, da shrambo telefona povečate do 512 GB.

Optimalna povezljivost

‘Pametna povezljivost’ telefona Xperia 5, tehnologija poglobljenega učenja, ki uporablja Sonyjevo ogrodje Neural Network Libraries, analizira signale Wi-Fi ter predvidi težave. Xperia 5 oceni kakovost trenutnega omrežja ter v primeru morebitnih težav s kakovostjo samodejno preklopi na LTE. S telefonom Xperia vedno uporabljate najboljše možno omrežje.

Baterija

Hitro polnjenje, ko ga potrebujete

Xperia 5 ima hitrejši polnilnik, da ga lahko v le 30 minutah napolnite do 50 %. Tehnologije polnjenja zagotavljajo daljše delovanje baterije. Nega baterije prepreči prenapolnjenost telefona, prilagodljivo polnjenje Xperia pa nadzira polnjenje telefona, da prepreči preobremenjenost baterije.

Zvok

Boljši zvok telefona z zvokom visoke ločljivosti

Z zvokom visoke ločljivosti in DSEE HX™ je vsaka skladba bolj podobna izvirnemu posnetku. Prek vgrajenih stereo zvočnikov vso glasbo slišite glasno in jasno, z brezžičnim zvokom visoke ločljivosti pa bo pri brezžičnem poslušanju vse zvenelo odlično.

Vse slike na zaslonu so prikazane samo za ponazoritev.

Specifikacije

6,1-palčni zaslon CinemaWide FHD+ HDR OLED z razmerjem 21 : 9 s fotoaparatom s tremi objektivi in samodejnim ostrenjem z zaznavanjem oči.
  • Fotoaparat s tremi objektivi ter 16-, 26- in 52-milimetrskim objektivom

  • Samodejno ostrenje oči

  • Zaslon CinemaWide FHD+ HDR OLED z razmerjem 21 : 9

  • Prenovitev slike HDR

  • Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 855

Dimenzije
158 x 68 x 8,2 mm
Teža
164 g
Vodoodporno
Vodoodpornost (IP65/68)
Število kartic SIM
Ena kartica SIM, dve kartici SIM
Zmogljivost
3140 mAh
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov