Skoči na vsebino
Televizorji

Pametni televizorji

Uživajte v izjemni sliki in povezljivosti naših najboljših pametnih televizorjev. Na tej strani si oglejte, kako naši pametni televizorji omogočajo povsem novo domače razvedrilo.

Pametnejši način gledanja

Televizorji so postali še pametnejši. Naše najboljše televizorje odlikujejo vrhunske slikovne tehnologije in priročen dostop do spleta. Pretakajte in delite vsebine, iz spleta prenašajte filme in objavljajte z družabnim gledanjem.

Pretakanje vsebin s pametnim televizorjem Sony
Par gleda 4K Smart TV

Prevzemite nadzor nad razvedrilom

S pametnimi televizorji lahko dostopate do vseh najljubših vsebin. Izbirate lahko kanale, predvajate in delite vsebino pametnega telefona in brskate po spletu. Brez dodatnih daljinskih upravljalnikov, naprav in prekinitev. Samo najljubše vsebine.

Pameten daljinski upravljalnik za pametni televizor

Vzemite daljinski upravljalnik in se sprostite ob razvedrilu na dotik za pametne televizorje. Uporabni daljinski upravljalnik s tehnologijo BRAVIA vam omogoča enostavno izbiranje. Se vam mudi? Uporabite učinkoviti hitri vklop televizorja Sony.

Daljinski upravljalnik za pametne televizorje Sony Ultra HD
Slike 4K z najboljšimi pametnimi televizorji Sony

Glejte popolno sliko

Osupljiva kakovost slike pametnih televizorjev Sony vas bo navdušila. X-Reality analizira, očisti in izboljša slike, da zmanjša šume za vrhunsko doživetje. Barve TRILUMINOS™ in Motionflow XR zagotavljajo bolj tekoče, ostrejše in natančnejše slike.

Zvok, ki vas navduši

Od šepetanja do eksplozij – s Sonyjevimi najboljšimi pametnimi televizorji vse slišite bolje. ClearAudio+ in Voice Zoom zagotavljata jasnejši zvok. Jasna faza poskrbi za idealno ravnovesje nizkih, srednjih in visokih tonov.

Par gleda televizor 4K Smart TV s Sonyjevo tehnologijo ClearAudio
Deljenje vsebin s prijatelji na pametnih televizorjih Sony

Glejte skupaj z razdalje več kilometrov

Od pomembnih tekem do zaključkov serij – s pametnim televizorjem Sony lahko enostavno delite svoje mnenje. Vgrajeno imajo funkcijo za družabno gledanje, ki vam omogoča sprotno tvitanje. Skype™ vam omogoča tudi pogovore.