Povezovanje slik z domišljijo

One Mount združuje Sonyjevo najnaprednejšo slikovno tehnologijo prek platforme serije E, saj brezhibno povezuje poln format z APS-C-jem, fotografijo z videom, ljubitelje s profesionalci ob ponudbi vsestranskih ohišij fotoaparatov ter objektivov za brezmejni ustvarjalni potencial.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

One Mount. Serija E za nemoteno povezovanje.

Kompakten in lahek objektiv serije E povezuje format APS-C s polnim formatom, brezzrcalne fotoaparate Alpha s profesionalnimi videokamerami in opremo za začetnike s tisto za profesionalce. Objektive polnega formata lahko uporabite na ohišjih APS-C in celo namestite objektive serije E na profesionalne videokamere.

Serija E. Sprostite notranjo moč.
Slika Integrirana zasnova, ki je pripravljena na prihodnost
Integrirana zasnova, ki je pripravljena na prihodnost

Pristop k celoviti zasnovi izkorišča algoritme ohišja za hitro, natančno samodejno ostrenje ter visoke hitrosti snemanja, stabilizacijo slike in več. Popolnoma brezkompromisna optična zasnova z našimi ohišji za super visoko ločljivost ponuja tudi izjemno ostrino od roba do roba.

Idealen za fotografije in videoposnetke

Glede na druge objektive je snemanje videov vedno del zasnove objektivov serije E. Z našimi ohišji fotoaparatov, vrhunskimi algoritmi AF in sprožilniki ti ponujajo zanesljivo, gladko ostrenje. Manj je težav pri ostrenju, kot so odstopanja zaradi vidnega kota (dihanje) in osni barvni premiki, nastavitev zaslonke brez klikanja pa zagotavlja delovanje za snemanje videoposnetkov.

Slika Idealen za fotografije in videoposnetke.
Neomejene možnosti

S serijo E so se za fotografe in videografe odprle nove razsežnosti izraznega sveta. Zdaj je mogoče enostavno preklapljati s formata APS-C na polni format, vlogerske posnetke narediti z objektivi za hitre posnetke ali pa namestiti super teleobjektiv na videokamero za snemanje dokumentarcev o življenju v divjini.

S platformo One Mount lahko ustvarite karkoli
Slika Brezzrcalni fotoaparati Alpha
Brezzrcalni fotoaparati Alpha
Slika Objektivi Alpha serije E
Objektivi Alpha serije E
Slika Profesionalne videokamere
Profesionalne videokamere
Tehnologija z vzvodi v platformi One Mount
Doživite naše domišlijske svetove