POMNILNIŠKE KARTICE CFEXPRESS

Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G

CEA-G80T / CEA-G160T / CEA-G320T / CEA-G640T
Slika Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 259,00

(z DDV)

80GB

CEA-G80T

PMPC

€ 259,00

(z DDV)

160GB

CEA-G160T

PMPC

€ 379,00

(z DDV)

320GB

CEA-G320T

PMPC

€ 749,00

(z DDV)

640GB

CEA-G640T

PMPC

€ 1.189,00

(z DDV)
Slike Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G
Slike Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G
Slika izdelka
Slika izdelka
Izjemno visoka hitrost shranjevanja

Novi standard za CFexpress tipa A smo razvili za kompaktne izjemno hitre fotoaparate, potrebne za vrhunske videostvaritve. Z njimi se zmogljivosti fotoaparatov serije α in najnovejših slikovnih procesorjev povečajo do največje možne mere. Ta kompaktna kartica je obvezna za ustvarjalce, ki potrebujejo višjo raven zmogljivosti in več izraznosti.

Zmogljivost nove generacije

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktno shranjevanje

Nadgradite svoje profesionalne poteke dela pri snemanju videov in fotografiranju s pomnilniškimi karticami Sony CFexpress Type A – idealnimi za napredne fotoaparate, kot so FX6, FX3, α1, α7S III in α7 IV. Kot prve kartice CFexpress Type A zagotavljajo izjemno hitrost, približno dvakrat tolikšno kot najboljše kartice SDXC, v podobno kompaktnem ohišju. S hitrostmi pisanja do 700 MB/s in trpežnostjo na profesionalnem nivoju kartice Sony CFexpress Type A odprejo širok nabor novih možnosti zajema slike.

Vzorčna slika
Izjemna hitrost odzivanja

Razširite fotografske možnosti z neprekinjenim fotografiranjem v nestisnjenem formatu RAW za hitre akcije (npr. v motorističnih športih). Hitrost zapisovanja do 700 MB/s prekaša zmogljivosti najboljših kartic SDXC in poskrbi za izjemno hitro praznjenje medpomnilnika za odzivno neprekinjeno fotografiranje.

Slika uporabe
Zanesljiva videografija

Sonyjeve kartice CFexpress tipa A so optimizirane za neprekinjeno zapisovanje z veliko pasovno širino in idealne za profesionalne videoposnetke z visoko bitno hitrostjo, na primer 4K 120p s fotoaparati, kot so FX6, FX3, α1 in α7S III, kjer je zanesljivost ključnega pomena. Za dodatno zanesljivost in stabilno snemanje poskrbi VPG (Video Performance Guarantee) 400.

Slika uporabe
Izredno učinkovit delovni proces

Z optimiziranim bralnikom kartic MRW-G2 in izjemno hitrim branjem do 800 MB/s za prenos podatkov in varnostno kopiranje je delovni proces veliko hitrejši. Delo s fotografijami visoke ločljivosti in videi z visoko bitno hitrostjo je tekoče, projekti pa hitro dokončani.

Vzdržljive. Zanesljive. Pripravljene.

Kartice CFexpress Type A so skupaj s profesionalno opremo, na primer FX6, FX3, α1, α7S III in α7 IV, popolne za nepredvidljive športne in lokacijske posnetke ali nepričakovane ekspedicije. Zasnovane so za daljšo profesionalno uporabo v najzahtevnejših okoljih, od zasneženih gora do peščenih puščav, da boste lahko brezskrbno fotografirali, menjavali kartice in shranjevali podatke.

Vzorčna slika
Za najzahtevnejša okolja

Po zaslugi Sonyjeve zasnove TOUGH so kartice CFexpress tipa A 10-krat odpornejše proti upogibanju od standarda za kartice CFexpress tipa A. Zasnovane so za absolutno zanesljivost (trdnost je testirana z uporabo sile 150 njutnov), za zaščito podatkov med padci z višine do 7,5 metra – petkrat več od standarda za CFexpress tipa A. 

Vzorčna slika
Za najtežavnejše razmere

Pomnilniške kartice CFexpress tipa A delujejo brezhibno pri ekstremnih temperaturah, ob močni prisotnosti elektrostatične energije, ultravijolične svetlobe ali rentgenskih žarkov. Z zaščito proti vdoru prahu in vlage (IP57) so podatki varni tudi pri padcu na plaži ali če se znajdejo v pralnem stroju.

Slika
Pregled in nadzor pomnilnika

Sčasoma se bliskovni pomnilnik iztroši in ne zapisuje podatkov. Ob uporabi z bralnikom kartic MRW-G2 Sonyjev pripomoček za pregled medijev samodejno pregleda kartico CFexpress tipa A in vas obvešča o njenem stanju, da lahko ukrepate, še preden dosežete omejitev.

Obnovitev izgubljenih datotek

Tudi če gre kaj narobe, se katastrofi lahko izognete s prenosljivo programsko opremo za kupce Sonyjevih pomnilniških kartic, ki je namenjena obnovitvi pomotoma izbrisanih in poškodovanih fotografij ter videoposnetkov v različnih običajnih formatih.

Slika uporabe

Specifikacije in funkcije

Izjemno hitra, zanesljiva in kompaktna za profesionalce, ki potrebujejo najvišjo stopnjo učinkovitosti v kar najbolj zahtevnih razmerah. Pomnilniške kartice CEA-G80T, CEA-G160G, CEA-G320T in CEA-G640T zaščitijo posnetke in izboljšajo potek dela za fotografe, videografe in fotografske navdušence.
  • Kompaktno ohišje; dimenzije 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x G)

  • Na voljo z zmogljivostmi 80, 160, 320 in 640 GB

  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 700 MB/s za zaporedne in posnetke visoke ločljivosti; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Izboljšan delovni proces z izjemno visoko hitrostjo branja do 800 MB/s

  • TOUGH, z oceno IP57 za profesionalno zanesljivost

Hitrost prenosa (zapisovanje)
700 MB/s
Hitrost prenosa (branje)
800 MB/s
Vmesnik
1 x PCI Express tretje generacije
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju