Pomnilniške kartice in pogoni SSD

Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G

CEA-G160T / CEA-G80T
Slika Pomnilniške kartice CFexpress tipa A serije CEA-G

80GB

CEA-G80T

Cena ni na voljo

160GB

CEA-G160T

Cena ni na voljo

Slika izdelka
Slika izdelka
Izjemno visoka hitrost shranjevanja

Novi standard za CFexpress tipa A smo razvili za kompaktne izjemno hitre fotoaparate, potrebne za vrhunske videostvaritve. Z njimi se zmogljivosti fotoaparatov serije α in najnovejših slikovnih procesorjev povečajo do največje možne mere. Ta kompaktna kartica je obvezna za ustvarjalce, ki potrebujejo višjo raven zmogljivosti in več izraznosti.

Zmogljivost nove generacije

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktno shranjevanje

S Sonyjevimi pomnilniškimi karticami CFexpress tipa A, ki so idealne za uporabo z naprednimi fotoaparati, kakršen je α7S III, lahko močno izboljšate delovne procese za obdelavo profesionalnih videoposnetkov in fotografij. Prve kartice CFexpress tipa A na svetu – odlikuje jih izjemna hitrost, skoraj dvakrat višja od hitrosti najboljših kartic SDXC v kompaktnem ohišju s podobnimi lastnostmi. S hitrostjo zapisovanja do 700 MB/s in vzdržljivostjo na profesionalni ravni se s Sonyjevimi karticami CFexpress tipa A odpira cela vrsta novih ustvarjalnih možnosti.

Vzorčna slika
Izjemna hitrost odzivanja

Razširite fotografske možnosti z neprekinjenim fotografiranjem v nestisnjenem formatu RAW za hitre akcije (npr. v motorističnih športih). Hitrost zapisovanja do 700 MB/s prekaša zmogljivosti najboljših kartic SDXC in poskrbi za izjemno hitro praznjenje medpomnilnika za odzivno neprekinjeno fotografiranje.

Slika uporabe
Zanesljiva videografija

Sonyjeve kartice CFexpress tipa A so optimizirane za neprekinjeno zapisovanje z veliko pasovno širino in idealne za profesionalno snemanje videov z visoko bitno hitrostjo, kot je snemanje v 4K 120p s fotoaparati, kot je α7S III, kjer je zanesljivost nujna. Za dodatno zanesljivost in stabilno snemanje poskrbi VPG (Video Performance Guarantee) 400.

Slika uporabe
Izredno učinkovit delovni proces

Z optimiziranim bralnikom kartic MRW-G2 in izjemno hitrim branjem do 800 MB/s za prenos podatkov in varnostno kopiranje je delovni proces veliko hitrejši. Delo s fotografijami visoke ločljivosti in videi z visoko bitno hitrostjo je tekoče, projekti pa hitro dokončani.

Vzdržljive. Zanesljive. Pripravljene.

S profesionalno opremo, kot je α7S III, so pomnilniške kartice CFexpress tipa A popolne za nepredvidljive posnetke športnih prizorov ali izzivov na prostem. Zasnovane so za razširjeno profesionalno uporabo v najzahtevnejših pogojih, od zasneženih gorovji do puščav s peščenimi viharji, da lahko z njimi snemate, jih menjujete in shranjujete povsem brez skrbi.

Vzorčna slika
Za najzahtevnejša okolja

Po zaslugi Sonyjeve zasnove TOUGH so kartice CFexpress tipa A 10-krat odpornejše proti upogibanju od standarda za kartice CFexpress tipa A. Zasnovane so za absolutno zanesljivost (trdnost je testirana z uporabo sile 150 njutnov), za zaščito podatkov med padci z višine do 7,5 metra – petkrat več od standarda za CFexpress tipa A. 

Vzorčna slika
Za najtežavnejše razmere

Pomnilniške kartice CFexpress tipa A delujejo brezhibno pri ekstremnih temperaturah, ob močni prisotnosti elektrostatične energije, ultravijolične svetlobe ali rentgenskih žarkov. Z zaščito proti vdoru prahu in vlage (IP57) so podatki varni tudi pri padcu na plaži ali če se znajdejo v pralnem stroju.

Slika
Pregled in nadzor pomnilnika

Sčasoma se bliskovni pomnilnik iztroši in ne zapisuje podatkov. Ob uporabi z bralnikom kartic MRW-G2 Sonyjev pripomoček za pregled medijev samodejno pregleda kartico CFexpress tipa A in vas obvešča o njenem stanju, da lahko ukrepate, še preden dosežete omejitev.

Obnovitev izgubljenih datotek

Tudi če gre kaj narobe, se katastrofi lahko izognete s prenosljivo programsko opremo za kupce Sonyjevih pomnilniških kartic, ki je namenjena obnovitvi pomotoma izbrisanih in poškodovanih fotografij ter videoposnetkov v različnih običajnih formatih.

Slika uporabe

Specifikacije in funkcije

Izjemno hitre, zanesljive in kompaktne za profesionalce, ki potrebujejo najboljšo zmogljivost v najbolj ekstremnih pogojih. Pomnilniške kartice CEA-G80T in CEA-G160G zaščitijo posnetke in izboljšajo delovne procese fotografov, videografov in fotografskih navdušencev.
  • Kompaktno ohišje; dimenzije 20 x 28 x 2,8 mm (Š x V x G)

  • Na voljo z zmogljivostjo 80 GB in 160 GB

  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 700 MB/s za zaporedne in posnetke visoke ločljivosti; VPG (Video Performance Guarantee) 400

  • Izboljšan delovni proces z izjemno visoko hitrostjo branja do 800 MB/s

  • TOUGH, z oceno IP57 za profesionalno zanesljivost

Hitrost prenosa (zapisovanje)
700 MB/s
Hitrost prenosa (branje)
800 MB/s
Vmesnik
1 x PCI Express tretje generacije
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju