POMNILNIŠKE KARTICE CFEXPRESS

Pomnilniška kartica CFexpress tipa B serije CEB-G

CEB-G128 / CEB-G256 / CEB-G512
Slika Pomnilniška kartica CFexpress tipa B serije CEB-G

128 GB

CEB-G128

Cena ni na voljo

256 GB

CEB-G256

Cena ni na voljo

512GB:

CEB-G512

Cena ni na voljo

Slike Pomnilniška kartica CFexpress tipa B serije CEB-G
Slike Pomnilniška kartica CFexpress tipa B serije CEB-G
Slike Pomnilniška kartica CFexpress tipa B serije CEB-G
Neprimerljiva hitrost, vedno in povsod

Izkoristite hitrost, ki jo ponuja nova pomnilniška kartica Cfexpress tipa B

Ta pomnilniška kartica z neverjetno hitrostjo do 1700 MB/s(branje) in 1480 MB/s(zapisovanje) podpira razvoj vrhunskih fotoaparatov in videokamer v prihodnosti. Sonyeva pomniniška kartica CFexpress tipa B je namenjena profesionalnim fotografom, videografom in navdušencem, ki želijo izboljšati svoje delo s hitrostjo brez primere ter izjemno zanesljivostjo. 

Delajte hitreje in bodite storilnejši

Z naravnim razvojem standardov XQD® in CFAST®, se s pomnilniškimi karticami CFexpress tipa B odpira vrsta možnosti za profesionalce. Obdelava datotek visoke ločljivosti in hitro zapisovanje v majhnem, a obstojnem formatu, ponujata odlične pogoje za hitrejše delovne procese ter večjo storilnost, pri čemer je dovolj časa tudi za ustvarjalnost.

Snemanje zaporednih posnetkov visoke ločljivosti
Fotografija s hitro odzivnostjo

To je ena od najhitrejših pomnilniških kartic, saj se ponaša s hitrostjo zapisovanja do 1480 MB/s. Idealna je za neprekinjeno fotografiranje hitrih prizorov v nestisnjenem formatu RAW, kakršne ponujajo motoristični športi in življenje v divjini.

Snemanje videoposnetkov visoke bitne hitrosti
Vrhunska videografija

S kartico CFexpress tipa B je snemanje videoposnetkov visoke bitne hitrosti v ločljivosti 4K ali višji stabilno, zato je brez dvoma prava izbira za uporabo z visokokakovostnimi videokamerami.

Prenos podatkov iz videokamere v računalnik z visoko hitrostjo ob uporabi kartice
Izredno učinkovito delo

Z optimiziranim bralnikom MRW-G1 hitreje kot doslej v računalnik prenašate in varnostno kopirate velike datoteke, npr. pakete visokoločljivostnih fotografij ali videoposnetki visoke bitne hitrosti, zato imate dovolj časa za retuširanje ter urejanje.

Izdelava izjemne vzdržljivosti

S karticami CFexpress tipa B snemate športne dogodke, različna mesta in odprave v naravo. Zasnovane so za razširjeno profesionalno uporabo v najzahtevnejših pogojih, v zasneženih gorovjih ali v puščavah s peščenimi viharji, zato z njimi brez skrbi snemate, jih menjujete in shranjujete.

Kamerman med delom v težavnem in surovem okolju
Za najzahtevnejša okolja

V odporni zasnovi kartic CFexpress tipa B je izjemna moč, ki za več kot 3-krat presega standard Cfexpress tipa B glede upogibanja kartice CFexpress, ob boljši trdnosti, prezikušeni s silo moči 70 njutnov, lahko brez poškodb padejo z višine 5 metrov.

Kartice CFexpress delujejo v najtežavnejših razmerah
Za najtežavnejše razmere

Uporaba pomnilniških kartic CFexpress tipa B je brezhibna pri ekstremnih temperaturah, ob prisotnosti rentgenskih žarkov, elektrostatične energije ter ob intenzivni ultravijolični sončni svetlobi.

Pripomoček za pregled medijev pregleduje in nadzira pomnilnik
Pregleduje in nadzira pomnilnik

Sčasoma se bliskovni pomnilnik iztroši in ne zapisuje podatkov. Pripomoček za pregled medijev samodejno pregleda CFexpress tipa B in vas obvešča o njenem stanju, da ukrepate, še preden dosežete omejitev uporabe. Za pregled Sonyjevih pomnilniških kartic CFexpress tipa B potrebujete bralnik “MRW-G1”.

Obnovi izgubljene datoteke

Tudi če gre kaj narobe, se katastrofi izognete s prenosljivo programsko opremo za kupce Sonyjevih pomnilniških kartic in obnovite pomotoma izbrisane in poškodovane datoteke s fotografijami ter videoposnetki v najpogostejših sodobnih formatih.

File Rescue obnovi izgubljene datoteke
Z bralnikom kartic CFexpress ste hitrejši
Z bralnikom kartic CFexpress tipa B ste hitrejši

Z dodatnim bralnikom kartic “MRW-G1”, optimiziranem za Sonyjeve pomnilniške kartice Cfexpress tipa B, prenesete podatke prek USB-ja in izkoristite vse prednosti visoke hitrosti ter učinkovitejšega dela. Je kompakten, prenosljiv in deluje s Sonyjevimi pomnilniškimi karticami CFexpress tipa B in XQD serij G ter M.

Specifikacije in funkcije

Izjemno hitra in zanesljiva za profesionalce, ki potrebujejo najvišjo stopnjo učinkovitosti v kar najbolj zahtevnih razmerah. Nova generacija pomnilniške kartice CFexpress tipa B zaščiti posnetke in izboljša delo fotografov, videografov in ljubiteljskih fotografov.
  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja pri so 1480 MB/s za zajemanje zaporednih posnetkov in posnetkov visoke ločljivosti

  • Izboljšan potek dela z izjemno visoko hitrostjo branja do 1700 MB/s

  • Trdna specifikacija za zahtevne okoliščine

  • Pripomoček za pregled medijev nadzira stanje kartice in spremlja omejitev shranjevanja

  • File Rescue za pomnilniške kartice je na voljo za prenos

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju

Ocene

Mnenja uporabnikov