POMNILNIŠKE KARTICE, POGONI IN TRDI DISKI

Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Slika Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

32 GB|64 GB|128 GB

Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

Značilnosti

Idealna kartica CFast za profesionalne fotoaparate

Če vaš profesionalni ali propotrošniški fotoaparat podpira CFast, ste lahko prepričani, da boste s kartico CFast dobili optimalno zmogljivost za snemanje in izmenjavo vsebin.

Izjemno visoka hitrost zapisovanja

Hitrost zapisovanja do 510 MB/s je najboljša izbira za neprekinjeno zaporedno fotografiranje v formatu RAW z združljivimi fotoaparati.

Zanesljivo snemanje videa v ločljivosti 4K kinematografske kakovosti

Ob minimalni stalni hitrosti zapisovanja 130 MB/s podpora za Video Performance Guarantee-130 (VPG130) zagotavlja stabilno video snemanje kinematografske kakovosti.

Zasnovano za profesionalce

Sonyjeve pomnilniške kartice CFast so odporne na udarce, antistatične in odporne proti poškodbam ter so polno zmogljive tudi pri izjemnih temperaturah. Sonyjeve kartice CFast so namenjene dolgotrajni profesionalni uporabi ter preizkušeno zagotavljajo zanesljivo shranjevanje posnetkov.

Hitrost branja, ki je vodilna v panogi 

Hitrost branja do 530 MB/s omogoča prenos še večjih datotek, vključno v video vsebino 4K ali paketom slik visoke ločljivosti že v nekaj sekundah.

Programska oprema File Rescue

Včasih se kaj zalomi in podatki, kot so fotografije in datoteke, se poškodujejo ali izgubijo. Sonyjeva programska oprema File Rescue je zmogljivo orodje za obnovitev poškodovanih ali izgubljenih podatkov, ki ga lahko enostavno uporabljajo vsi. Ob uporabi naprednega algoritma Sonyjeva programska oprema File Rescue doseže višjo stopnjo obnovitve slik v formatu RAW ali datotek v formatu MOV, posnetih z napravami družbe Canon. Uporabniki pomnilniških kartic ga lahko prenesejo brezplačno.

Specifikacije
  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 510 MB/s, idealna za neprekinjeno zaporedno fotografiranje v RAW z združljivimi fotoaparati

  • Najv. hitrost prenosa 530 MB/s podpira prenos velikih datotek, kot je video vsebina 4K ali fotografije visoke ločljivosti

  • Zasnovan za video snemanje kinematografske kakovosti z minimalno hitrostjo zapisovanja 130 MB/s (VPG130)

  • Na voljo z zmogljivostjo 32 GB, 64 GB in 128 GB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju