POMNILNIŠKE KARTICE, POGONI IN TRDI DISKI

Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Slika Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

Pokaži 3 modele in cene

Skrij 3 modele in cene

32 GB

CAT-G32

Cena ni na voljo

64 GB

CAT-G64

Cena ni na voljo

128 GB

CAT-G128

Cena ni na voljo

Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G
Slike Pomnilniška kartica CFast 2.0 serije G

Izjemno hitre pomnilniške kartice CFast serije G so zasnovane za potrebe profesionalnih fotografov in videografov.

Profesionalci potrebujejo višje hitrosti za neprekinjeno zaporedno fotografiranje v višji ločljivosti, vključno s formatom RAW, in hitrost zapisovanja kartic CFast je do 510 MB/s. Šteje tudi potek dela in s Sonyjevimi pomnilniškimi karticami CFast serije G s hitrostjo branja do 530 MB/s­ močno skrajšate čas prenosa datotek RAW, dolgih videoposnetkov 4K in slik visoke ločljivosti v PC. Oglejte si seznam združljivih modelov.

Visokozmogljive pomnilniške kartice CFast

Visokozmogljive pomnilniške kartice CFast

Zasnovane za potrebe profesionalnih fotografov in videografov. CFast 2.0 serije G so na voljo v zmogljivostih 32 GB (CAT-G32), 64 GB (CAT-G64) in 128 GB (CAT-G128), zato so primerne za vedno zmogljivejše fotoaparate DSLR in profesionalne kamere za snemanje kinematografskih video vsebin 4K.

Pospešite.

Hitrost zapisovanja, ki je vodilna v panogi

Hitrost zapisovanja, ki je vodilna v panogi

Profesionalci potrebujejo višje hitrosti za neprekinjeno zaporedno fotografiranje slik višje ločljivosti (tudi RAW). Sonyjeva serija G s hitrostjo zapisovanja do 510 MB/s močno prekaša zmogljivost obstoječih kartic CFast in podpira hitro zaporedno fotografiranje slik RAW visoke ločljivosti ter izboljšuje zmogljivost fotoaparatov DSLR, kot je Canon 1DX Mark 2.

Super visoka hitrost branja za res učinkovito delo

Super visoka hitrost branja za res učinkovito delo

Učinkovito delo je pomembno za profesionalne fotografe in videografe pri delu v zahtevnih razmerah in s kratkimi roki. Sonyjeva pomnilniška kartica CFast serije G z izjemno visoko hitrostjo branja 530 MB/s bistveno skrajša čas prenosa datotek RAW, dolgih videoposnetkov 4K in slik visoke ločljivosti v osebni računalnik.

Zanesljivo snemanje videoposnetkov 4K s podporo za VPG130

In ... akcija!

Zanesljivo snemanje videoposnetkov 4K s podporo za VPG130   

CFast podpirajo VPG130 za zanesljivo snemanje kinematografskih video vsebin 4K ali video vsebin 4K z visoko bitno hitrostjo. Z najmanjšo stalno hitrostjo zapisovanja 130 MB/s so idealne za stabilno snemanje video vsebin 4K, npr. način kinematografske osvetlitve RAW z videokamerami, kot je Canon C200.

Varna potovanja.

Zasnovana za trpežnost in zanesljivost

Zasnovana za trpežnost in zanesljivost

Nove kartice CFast so prestale različne stroge preskuse s padcem, tresljaji in udarci ter preskuse trpežnosti, zato so idealne za fotografiranje na različnih lokacijah. Delujejo zanesljivo v širokem temperaturnem razponu in so odporne na statiko.

Programska oprema File Rescue, ki jo je mogoče prenesti

Prenosljiva programska oprema File Rescue

Programska oprema File Rescue in omejena petletna garancija omogočata zanesljivo fotografiranje.

Imate pravo napravo?

Imate pravo napravo?

Preverite, kateri fotoaparati delujejo s Sonyjevimi karticami CFast serije G.

Specifikacije in funkcije
Sonyjeva pomnilniška kartica serije CFast 2.0 G ponuja hitrost in zmogljivost za profesionalce in propotrošnike. Najvišja hitrost zapisovanja do 510 MB/s omogoča neprekinjeno zaporedno fotografiranje v RAW, najvišja hitrost branja do 530 MB/s pa hiter prenos velikih datotek, tudi video vsebine 4K, tako za fotografijo, prenose kot kino. VPG130 zagotavlja minimalno stalno hitrost zapisovanja 130 MB/s za video snemanje kinematografske kakovosti. Zmogljivost shranjevanja od 32 do 128 GB.
  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 510 MB/s, idealna za neprekinjeno zaporedno fotografiranje v RAW z združljivimi fotoaparati

  • Najv. hitrost prenosa 530 MB/s podpira prenos velikih datotek, kot je video vsebina 4K ali fotografije visoke ločljivosti

  • Na voljo z zmogljivostjo 32 GB, 64 GB in 128 GB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju